Pokaż pełną wersje : Jakie czary dla sroca
Pan Samochodzik
13-10-2003, 20:24
Dobra zrobilem se serca, Bo mi zapala zabili i okradli polacy
A oto wlasciwe ppytanie:
jakie czary powieninem treaz kupowac bo tych warznych jest troche duzo mam 1magick lvl i lighta.
Nabij sobie szybko mlvl taki abys mogl robic hmm wraz z zdobyciem tego czaru bedziesz mogl chodzic na lepsze potwory.Potem mozesz zainwestowac w eksplozje. Kiedy osiagniej 21 lvl mozesz kupic "przywolanie ptwora" i z takim potworem najlepiej archer mozesz isc na poh . A potem to juz tylko sd.
kotomaniak
13-10-2003, 21:34
Jak masz 1mlev to kup exure (przyda się zapewniam). Zdobądź potem lepszy mlev i kup HMM a potem fire ba :] ll'e
Pan Samochodzik
13-10-2003, 21:52
a po fire balach odrazu explozje czy pyli mi sie moze kupic f-bomb, myslalem jeszce nad ef i ff czy to sie oplaca, treaz bo napewno kupie ale czy teraz
Abdul Al-Hazred
14-10-2003, 22:17
kupuj hmmy i exure vite i moze fire filda lub energy filda i na*******aj mlvl do 25 i sdki a tak to raczej nic ci sie nie przyda no moze gfb lub fire bomb reszta jak bedziesz mial za duzo kasy albo beda na specjalna okazje ;p
Nie kupuj żadnych fieldów. Nie opłacają się. Ja polecam tylko : Światło, Wszystkie leczenia, HMM, F BOMB, EXPLOZION, SD, i tylko na tym wyżyjesz, a jak potem masz duzo kasy, to kupuj wszystkie po koleji.=)
re: Up
Ja do wyliczanki bym dodal jeszcze antidote i jednak fireball albo GFB.
Co do fieldow to dobrze miec cos na sobie jak nas cos goni po jaskiniach
Dark Marlin Jin sx
22-10-2003, 21:05
Sam niewiem (zosatć sorceserem czy driudem ) oto jest
pytanie.heh pomużcie mi wybrać pliss.
Oryginalnie dodany przez Dark Marlin Jin sx
Sam niewiem (zosatć sorceserem czy driudem ) oto jest
pytanie.heh pomużcie mi wybrać pliss.
Jesli to twoja pierwsza postac na tibi to zdecydowanie druid (szybciej zaczyna sie robic kase na UH niz na SD), jesli masz jusz jakies doswiadczenie to sorcerer jest chyba ciut lepszy (zalezy kto co lubi), chociaz po ostatnich updatach gdzie stworki smieniaja cel to chyba lepiej miec leczenia spontaniczne niz uderzenia (jesli nie masz PAC to zdecydowanie lepszy jest druid :) )
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.