Pokaż pełną wersje : Aktualizacja bestiariusza
Dan the Automator
19-08-2004, 21:11
Wakacje mijają, a naszej ekipie ani myśl o odpoczynku ;). Tym razem postanowiliśmy odświeżyć troszke bestiariusz. Dziś dodałem pare nowych włąściwości starych potworów - bo jak pewnie zauważyliście Giant Spider po updacie znacznie przyspieszył, Beholder wysysa mane itd. Dodałem jeszcze pare taktyk na niektóre potwory, jak będe miał jeszcze wene, to w międzyczasie coś napisze :). Natomiast poważniejsza zmiana wyszła ze strony naszego admina - MatKusa. Prosiłem go by napisał o tym, ale był tak zajęty, że nie zdążył. Ale do rzeczy - od paru dni loot potworów jest polinkowany. Tzn już nie musimy przeszukiwać całej strony by sprawdzić jakie statystyki ma Daramanian Waraxe wypadający z Ancient Scaraba - wystarczy jeden klik i już wszystko jasne :). Zapraszam do testowania w.w możliwości - tylko na Tibia.pl ;)
Wszystkie błędy ( a takie mogą wystąpić - jesteśmy tylko ludźmi :) ) prosze zgłaszać do tego tematu. (http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=8484). Czy to już wszystko? Chyba tak, ale bądźcie czujni, bo ekipa tibia.pl już ma kolejne świetne pomysły by ta strona stała się czymś więcej niż tylko "stroną o tibii". Bądźcie czujni...
Pozdrawiam :)
Dark Vilej
19-08-2004, 21:16
Wreszcie znowu wspaniale uptade na Tibia.pl, strona naprawde sie szybko rozwija :P
Nova - ab'dendriel - Vilejuw - sorcerer - 24 lvl - 40 mlvl - 61 fishing
Nova - ab'dendriel - Dark Vilej - druid - 11 lvl - 25 mlvl - 47 fishing
Gonzo von Krenzel
19-08-2004, 21:16
Ajajajaj... nie zdążyłem :(
No to ja idę zaraz przeglądać te wszystkie nowe potworki i przedmioty ażeby sie z nimi zapoznać. Gratulacje dla Was! Widzimy, że tibia.pl team dba o ten portal - no i dobrze. Nie mogę się doczekać nowych ciekawostek na tej stronie... ;)
Szkoda ze aktualizacja nie byla wczesniej bo dzis juz jeden niecierpliwy user meczyl mnie postem ;).
Teraz mamy stronke - ful wypas, zaden konkurencyjny serwis nam nie podskoczy :P.
Hegemmon
19-08-2004, 22:51
Super ;) nowy pomysł extra dał bym repa ale narazie nie moge ;)
Tylko małe pytanie... czemu nie zaktualizowaliście Cennika Sklepowego? Przecież dałem wam potrzebne info ( nie licząć nowych itemów bo nie zanałem wszystkich nazw i nie chciało mi się po całej tibii śmigać. Może matkus po prostu moją PW usunął wraz z setką innych nie czytając ich? Zamieszczam w takim raize info poniżej, żeby było ogólnie dostepne choć tutaj...
Cennik itemów w mieście Ankrahmun:
Dagger 5gp 2gp
Rapier 15gp 5gp
Short Sword 85gp 10gp
Sabre 35gp 12gp
Sword 85gp 25gp
Two Handed Sword N 450gp
Club N 1gp
Mace 90gp 30gp
Battle Hammer 350gp 120gp
Morning Star N 90gp
Hand Axe 8gp 4gp
Axe 20gp 7gp
Battle Axe N 80gp
Halberd N 400gp
Leather Armor 35gp 12gp
Chain Armor 200gp 70gp
Brass Armor 450gp 150gp
Plate Armor N 400gp
Leather Helmet 12gp 4gp
Pominąłem itemy, których nie da się ani kupić ani sprzedać, N oznacza, że nie dasię kupić lub sprzedać, czerwonym kolorem wyszczególniłem kupno a niebieskim sprzedaż..
dwie godziny stałem zdobywając te informacje opierając się masie nobów, która ch chwila mnie odpychała od NPC, chę aby nie tylko mi się przydały :P
Ale nadal nie wiem gdzie jest mapa nowego miasta :P
A teraz walka:
:berserk: :miecz:
Kto stawia ile będzie? :D:D Przepraszam adminów za to, ale trzeba się rozkręcić, a ja dopiero zaczynam na forum :) Pozdro dla was :D
pabloxxl
20-08-2004, 08:33
A jezęli mowa o nowościach w tibii: Czy GS zapuszcza haste zawsze jak kogos goni? Czy tylko czasami?
Sir Tyczka
20-08-2004, 09:21
Chciałem powiedziec że ze stalkerów wypada również katana i brass shield
Tibia.pl rzeczywiscie sie rozwija. Naprawde kawal dobrej roboty. Kilka dni od zrobienia prez CIPsoft nowego miasta i na Tibia.pl juz wie o nim prawie wszystko. Naprawde kawal dobrej roboty.
---
PS.Sorry ze nie ma polskich liter, ale alty mi nie dzialaja.
PS2 To taka konsola.
PS3 Taka bedzie niedlugo.
PS4 O takiej nawet nie marzcie.
:-)
kierki11
20-08-2004, 13:09
Niepowiem ze to kawal dobrej roboty bo to moze byc nabijanie postow.
Powiem tak:tibia pl nie leniuc***e (w przeciwienstwie do mnie :) ),na niektorych serwerach niema tych nowych broni,nowych stworkow i nowych rzeczy,a tu odrazu po update jest masa informacji na temat Egipckiego miasta.Widzialem mase ss-ow (gratz za nie) i juz niedlugo znaki ??? zmienia sie na opis(mam taka nadzieje i gleboko w to wieze).
Wopahos11
20-08-2004, 15:50
Cala ekipa z tibia.pl nie leniuc***e i to widac. Ja chyba tylko na nich stronie (po polsku) znalazłem najwiecej żeczy po update. Oraz duzo jest dodanych zeczy naprzykład broni itp. To mi sie podoba w odruznieniu od innych stron. A wielkiego minusa maja odemnie Cipowie, ponieważ oni nawet nie dali znać ze nikture potwory sa ulepszone i przez nich duzo ludzi padlo. Więc ekipa tibia.pl jako jedyna caly czas pracuje.
Gratz, gratz i jeszcze raz gratz. tak trzymać tibia.pl za chwilkę zostanie najlepszą stroną o tibii na świecie. Ale brakuje mi aktualizacji mapy tibii i miasta Akhracośtam. Ale dodam, że dwarfy i bugi są słabsze a roty i trolle silniejsze (tak wynika z moich doświadczeń).
mysiupysu
20-08-2004, 19:42
Gratz, gratz i jeszcze raz gratz. tak trzymać tibia.pl za chwilkę zostanie najlepszą stroną o tibii na świecie. Ale brakuje mi aktualizacji mapy tibii i miasta Akhracośtam. Ale dodam, że dwarfy i bugi są słabsze a roty i trolle silniejsze (tak wynika z moich doświadczeń).
Jak to tibia.pl zostanie najlepsza strona na swieci mowisz tak jakby jeszcze nie byla najlepsza (ja wcale sie nie podlizuje :p)
A poza ty siwietna robata moderatorzy tak trzymac
No nareszcie !
Wszstko dobrze robice dosc szybko,
ale caly czas czekalem na update :P
Narescie wiem wiecej !
Super ze polaczyliscie te linki w lootach!! (juz nie musze szukac)
THX !!!
Nie no spoko, ale drazni mnie to ze na loocie rotworma jest viking helmet!!!Przeciez wcale tak nie jest bo rozwalam roty odkad dostalem sie na mainland :berserk:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.