zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Aktualizacja bestiariusza

Dan the Automator
19-08-2004, 21:11
Wakacje mijają, a naszej ekipie ani myśl o odpoczynku ;). Tym razem postanowiliśmy odświeżyć troszke bestiariusz. Dziś dodałem pare nowych włąściwości starych potworów - bo jak pewnie zauważyliście Giant Spider po updacie znacznie przyspieszył, Beholder wysysa mane itd. Dodałem jeszcze pare taktyk na niektóre potwory, jak będe miał jeszcze wene, to w międzyczasie coś napisze :). Natomiast poważniejsza zmiana wyszła ze strony naszego admina - MatKusa. Prosiłem go by napisał o tym, ale był tak zajęty, że nie zdążył. Ale do rzeczy - od paru dni loot potworów jest polinkowany. Tzn już nie musimy przeszukiwać całej strony by sprawdzić jakie statystyki ma Daramanian Waraxe wypadający z Ancient Scaraba - wystarczy jeden klik i już wszystko jasne :). Zapraszam do testowania w.w możliwości - tylko na Tibia.pl ;)
Wszystkie błędy ( a takie mogą wystąpić - jesteśmy tylko ludźmi :) ) prosze zgłaszać do tego tematu. (http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=8484). Czy to już wszystko? Chyba tak, ale bądźcie czujni, bo ekipa tibia.pl już ma kolejne świetne pomysły by ta strona stała się czymś więcej niż tylko "stroną o tibii". Bądźcie czujni...
Pozdrawiam :)

Dark Vilej
19-08-2004, 21:16
Wreszcie znowu wspaniale uptade na Tibia.pl, strona naprawde sie szybko rozwija :P

Nova - ab'dendriel - Vilejuw - sorcerer - 24 lvl - 40 mlvl - 61 fishing
Nova - ab'dendriel - Dark Vilej - druid - 11 lvl - 25 mlvl - 47 fishing

Gonzo von Krenzel
19-08-2004, 21:16
Ajajajaj... nie zdążyłem :(
No to ja idę zaraz przeglądać te wszystkie nowe potworki i przedmioty ażeby sie z nimi zapoznać. Gratulacje dla Was! Widzimy, że tibia.pl team dba o ten portal - no i dobrze. Nie mogę się doczekać nowych ciekawostek na tej stronie... ;)

Magus
19-08-2004, 21:33
Szkoda ze aktualizacja nie byla wczesniej bo dzis juz jeden niecierpliwy user meczyl mnie postem ;).
Teraz mamy stronke - ful wypas, zaden konkurencyjny serwis nam nie podskoczy :P.

Hegemmon
19-08-2004, 22:51
Super ;) nowy pomysł extra dał bym repa ale narazie nie moge ;)
Tylko małe pytanie... czemu nie zaktualizowaliście Cennika Sklepowego? Przecież dałem wam potrzebne info ( nie licząć nowych itemów bo nie zanałem wszystkich nazw i nie chciało mi się po całej tibii śmigać. Może matkus po prostu moją PW usunął wraz z setką innych nie czytając ich? Zamieszczam w takim raize info poniżej, żeby było ogólnie dostepne choć tutaj...
Cennik itemów w mieście Ankrahmun:
Dagger 5gp 2gp
Rapier 15gp 5gp
Short Sword 85gp 10gp
Sabre 35gp 12gp
Sword 85gp 25gp
Two Handed Sword N 450gp
Club N 1gp
Mace 90gp 30gp
Battle Hammer 350gp 120gp
Morning Star N 90gp
Hand Axe 8gp 4gp
Axe 20gp 7gp
Battle Axe N 80gp
Halberd N 400gp
Leather Armor 35gp 12gp
Chain Armor 200gp 70gp
Brass Armor 450gp 150gp
Plate Armor N 400gp
Leather Helmet 12gp 4gp

Pominąłem itemy, których nie da się ani kupić ani sprzedać, N oznacza, że nie dasię kupić lub sprzedać, czerwonym kolorem wyszczególniłem kupno a niebieskim sprzedaż..
dwie godziny stałem zdobywając te informacje opierając się masie nobów, która ch chwila mnie odpychała od NPC, chę aby nie tylko mi się przydały :P

Rapher
20-08-2004, 04:32
Ale nadal nie wiem gdzie jest mapa nowego miasta :P

A teraz walka:

:berserk: :miecz:

Kto stawia ile będzie? :D:D Przepraszam adminów za to, ale trzeba się rozkręcić, a ja dopiero zaczynam na forum :) Pozdro dla was :D

pabloxxl
20-08-2004, 08:33
A jezęli mowa o nowościach w tibii: Czy GS zapuszcza haste zawsze jak kogos goni? Czy tylko czasami?

Sir Tyczka
20-08-2004, 09:21
Chciałem powiedziec że ze stalkerów wypada również katana i brass shield

Leo
20-08-2004, 10:46
Tibia.pl rzeczywiscie sie rozwija. Naprawde kawal dobrej roboty. Kilka dni od zrobienia prez CIPsoft nowego miasta i na Tibia.pl juz wie o nim prawie wszystko. Naprawde kawal dobrej roboty.

---

PS.Sorry ze nie ma polskich liter, ale alty mi nie dzialaja.
PS2 To taka konsola.
PS3 Taka bedzie niedlugo.
PS4 O takiej nawet nie marzcie.

:-)

kierki11
20-08-2004, 13:09
Niepowiem ze to kawal dobrej roboty bo to moze byc nabijanie postow.
Powiem tak:tibia pl nie leniuc***e (w przeciwienstwie do mnie :) ),na niektorych serwerach niema tych nowych broni,nowych stworkow i nowych rzeczy,a tu odrazu po update jest masa informacji na temat Egipckiego miasta.Widzialem mase ss-ow (gratz za nie) i juz niedlugo znaki ??? zmienia sie na opis(mam taka nadzieje i gleboko w to wieze).

Wopahos11
20-08-2004, 15:50
Cala ekipa z tibia.pl nie leniuc***e i to widac. Ja chyba tylko na nich stronie (po polsku) znalazłem najwiecej żeczy po update. Oraz duzo jest dodanych zeczy naprzykład broni itp. To mi sie podoba w odruznieniu od innych stron. A wielkiego minusa maja odemnie Cipowie, ponieważ oni nawet nie dali znać ze nikture potwory sa ulepszone i przez nich duzo ludzi padlo. Więc ekipa tibia.pl jako jedyna caly czas pracuje.

djkuter
20-08-2004, 17:25
Gratz, gratz i jeszcze raz gratz. tak trzymać tibia.pl za chwilkę zostanie najlepszą stroną o tibii na świecie. Ale brakuje mi aktualizacji mapy tibii i miasta Akhracośtam. Ale dodam, że dwarfy i bugi są słabsze a roty i trolle silniejsze (tak wynika z moich doświadczeń).

mysiupysu
20-08-2004, 19:42
Gratz, gratz i jeszcze raz gratz. tak trzymać tibia.pl za chwilkę zostanie najlepszą stroną o tibii na świecie. Ale brakuje mi aktualizacji mapy tibii i miasta Akhracośtam. Ale dodam, że dwarfy i bugi są słabsze a roty i trolle silniejsze (tak wynika z moich doświadczeń).

Jak to tibia.pl zostanie najlepsza strona na swieci mowisz tak jakby jeszcze nie byla najlepsza (ja wcale sie nie podlizuje :p)
A poza ty siwietna robata moderatorzy tak trzymac

Simsung
20-08-2004, 20:43
No nareszcie !
Wszstko dobrze robice dosc szybko,
ale caly czas czekalem na update :P
Narescie wiem wiecej !
Super ze polaczyliscie te linki w lootach!! (juz nie musze szukac)
THX !!!

Honusu
21-08-2004, 17:07
Nie no spoko, ale drazni mnie to ze na loocie rotworma jest viking helmet!!!Przeciez wcale tak nie jest bo rozwalam roty odkad dostalem sie na mainland :berserk: