Pokaż pełn± wersje : Gdzie moge kupić gre Dungeon Keeper 2??
Chcialbym sie spytać gdzie moge kupić gre Dungeon Keeper 2?
Nie jest to gra nowa a nawet dosyć stara ale jak to sie mówi "stara ale jara"
No więc czy mógłby mi kto¶ dać link do sklepu internetowego w którym napewno da sie kupić tę grę (szukalem w google ale nie znalazlem dobrego sklepu)
TheNatoorat
23-08-2004, 09:04
Z tego co wiem, DK 2 kupisz w każdym większym sklepie o komputerach/sofcie, spróbuj poszukać w sklepach jak Empik (chyba ich sieć jest porozwalana po całej polsce). Dungeon Keeper 2 wcale nie jest taki stary. Niedługo może znaleĽć się w jakim¶ czasopi¶mie jako dodatek, więc postaraj się nie przepłacić.
Grzes Przewodniczek
23-08-2004, 10:39
jesli masz w okolicy Media Markt to jedz tam sa tam TOOONY gier starych, nowych, wszystkich ;]
Może powiniene¶ poszukać na stronach internetowych np. Tim soft pl je¶li mieszkasz w miesice w kturym niemam Madia Markt czy empiku.
1Ja juz w timsofcie patrzylem pisze "nie mo produktu" czy cos takiego
2 o to chodzi ze nie mieszkam kolo empik'a,miedia marku czy cos takiego :P
Miejsce gdzie mieszkam to male miasteczko albo jak kto woli duuża wie¶ :P
Grzes Przewodniczek
24-08-2004, 09:38
hmmm... wiec wejdz na www.allegro.pl (bedzie nowa lub uzywana (na uzywana nawet nie patrz kiedys kupilem spider man the movie i byla porysowana jak jasna cholera dobrze ze dalem tylko 50 zeta :P))
a jaesli nie to wejdz na google.pl zaznacz zeby szukalo na stronach kategorii polskiej i wpisz internetowe sklepy wysylkowe z grami a jak nie znajdziesz to juz nie weim co robic :/
Albo za pare k na eterni ja ci wysle :) strasznie zjechana ale dziala :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.