Pokaż pełną wersje : Liberty Bay
No więc niedługo kupuje pacca i chciałbym jak najwięcej dowiedzieć się o Liberty Bay, gdzie tam moge expić itp. Na forum nic takiego nie znalazlem a w mapie respa chyba jeszcze liberty bay nie ma .
Na liberty bay nie ma nic <> Tylko roty, carrion wormy i tarantule pod polami.
No i jeszcze jaskinia dark monkow, witchow i novice of the cult (slabe, ale rzadko, bardzo rzadko umieja przywalic 50 z takiej truccizny :P a tak to nie trafiaja) zeby isc na inne culty trzeba zagrac hymn na pianinie.
A i jest jeszcze uwieziony demon ktorego odkrylem na najezdzie piratow :) Nie da sie go uwolnic :P
PS. Na rotach sobie expilem druidami (3 poziom, bo 1 i 2 sa zapchane centipede'ami i tarantulami :) )
Dziekiale serio piratów poza najazdami nie ma??:(
Vohihidilix
08-10-2006, 17:06
Ja powiem co Cie czeka na Shattered Island:
-na wyspie z miastem:
a) jaskinie rotow (na -2 są też tarantule, ale na -3 są max tylko roty i carrori wormy)
b) kultyści (novice of cult i acolyte of cult, a pozatym są jeszcze witche, tarantule i beholdery)
Na pozostałe wyspy trzeba robić questy (jak nie chce Ci się myśleć polecam tibie.org.pl albo wiki.hunted.pl)
-Laguna Islands (są tu małe żabki do 20 expa, toady, tortoise a w podziemiach także tornback tortoisy i blood craby)
-Terasure Island (dużo ghouli, skeletów, i nieumrałych piratów)
-Goroma (2 expowskia, wulkan[fire devil, fe, dragon] i kultyście a głeboko pod wyspą Demony), są też island trolle.
-Meriana (tylko osada taka)
-Nargor (wyspa piratów)
Co do reszty to nie wiem albo nie jestem pewien, polecam też pooglądać filmiki Cichego, mam nadzieje że Ci pomogłem. ;)
POmogłeś i jestem wdzięczny ;)
Mlecziii
08-10-2006, 20:13
Dziekiale serio piratów poza najazdami nie ma??:(
Do piratów można sie dostac po wykonaniu pewnego qlestu.Oprucz najazduw piratów są też najazdy quaruw.
Na liberty bay nie ma nic <> Tylko roty, carrion wormy i tarantule pod polami.
Ehhh... Ta logika ; )
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.