|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Arthiel
Profesja: Sorcerer
Gildia: Mistic Blade
Świat: Valoria
Poziom: 28
Skille: x/24
Poziom mag.: 44
|
![]() No więc niedługo kupuje pacca i chciałbym jak najwięcej dowiedzieć się o Liberty Bay, gdzie tam moge expić itp. Na forum nic takiego nie znalazlem a w mapie respa chyba jeszcze liberty bay nie ma .
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na liberty bay nie ma nic <> Tylko roty, carrion wormy i tarantule pod polami.
No i jeszcze jaskinia dark monkow, witchow i novice of the cult (slabe, ale rzadko, bardzo rzadko umieja przywalic 50 z takiej truccizny ![]() A i jest jeszcze uwieziony demon ktorego odkrylem na najezdzie piratow ![]() ![]() PS. Na rotach sobie expilem druidami (3 poziom, bo 1 i 2 sa zapchane centipede'ami i tarantulami ![]() Ostatnio edytowany przez Cashtan - 08-10-2006 o 16:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dziekiale serio piratów poza najazdami nie ma??
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Vonihidilix
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Time to die
Świat: Menera
|
![]() Ja powiem co Cie czeka na Shattered Island:
-na wyspie z miastem: a) jaskinie rotow (na -2 są też tarantule, ale na -3 są max tylko roty i carrori wormy) b) kultyści (novice of cult i acolyte of cult, a pozatym są jeszcze witche, tarantule i beholdery) Na pozostałe wyspy trzeba robić questy (jak nie chce Ci się myśleć polecam tibie.org.pl albo wiki.hunted.pl) -Laguna Islands (są tu małe żabki do 20 expa, toady, tortoise a w podziemiach także tornback tortoisy i blood craby) -Terasure Island (dużo ghouli, skeletów, i nieumrałych piratów) -Goroma (2 expowskia, wulkan[fire devil, fe, dragon] i kultyście a głeboko pod wyspą Demony), są też island trolle. -Meriana (tylko osada taka) -Nargor (wyspa piratów) Co do reszty to nie wiem albo nie jestem pewien, polecam też pooglądać filmiki Cichego, mam nadzieje że Ci pomogłem. ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() POmogłeś i jestem wdzięczny
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Zamość
Świat: Galana
|
![]() Do piratów można sie dostac po wykonaniu pewnego qlestu.Oprucz najazduw piratów są też najazdy quaruw.
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |