PDA

Pokaż pełną wersje : Wojna i wydarzenia z serwera Azura. Temat oficjalny

Stron : 1 2 3 4 5 [6] 7 8

Caroline
07-01-2007, 23:12
@ Chyba_Twoj_Stary
Jedyny frajer jakiego widze na tym forum to Ty. Czepiasz się wszystkich i o wszystko. Nie uważam żeby uczciwość czy posiadanie sumienia była frajerstwem.

Inverse
08-01-2007, 09:53
@ Chyba_Twoj_Stary
Jedyny frajer jakiego widze na tym forum to Ty. Czepiasz się wszystkich i o wszystko. Nie uważam żeby uczciwość czy posiadanie sumienia była frajerstwem.

A ja nie uwazam zeby ktokolwiek liczyl sie z Twoim zdaniem bejb :) wiec moze wyjdz co? ^^

@Chyba_Twoj_Stary
Te chary gammbiego to pewne info? bo lokacja z belchatowa, to co gammbi zajebal kumplowi acc czy jak? :P

CHyba_Twoj_Stary
08-01-2007, 12:07
@ Chyba_Twoj_Stary

Malenka a pytal Cie ktos o zdanie? ^^ Gdyby zrobili konkurs na najbarddziej żałosną osobę na tym forum zaglosowalbym na Ciebie. Mowisz o uczciwosci? a kto klamal prosto w oczy ze nie dal passow gammbowi?:baby: :baby: Poor.

@Inverse
Pewne. wiesz kazdy moze sobie napisac lokacje jaka mu sie podoba. Swojego czasu on te chary probowal sprzedac ale cos mu nie wyszlo :baby: :baby:

Inverse
08-01-2007, 12:13
Malenka a pytal Cie ktos o zdanie? ^^ Gdyby zrobili konkurs na najbarddziej żałosną osobę na tym forum zaglosowalbym na Ciebie. Mowisz o uczciwosci? a kto klamal prosto w oczy ze nie dal passow gammbowi?:baby: :baby: Poor.

@Inverse
Pewne. wiesz kazdy moze sobie napisac lokacje jaka mu sie podoba. Swojego czasu on te chary probowal sprzedac ale cos mu nie wyszlo :baby: :baby:

Thx
Info dosyc przydatne :D a co do glosowania to moglo by byc nawet klawe xD Karolinka miala by juz dwa glosy =]

Gammbler
08-01-2007, 13:32
hahah dobre -piszcie wiecej to czasem sobie wejde i humor poprawie

Inverse
08-01-2007, 13:43
@up
no tak grac nie mozesz to forum sobie poczytujesz, jak dla Ciebie to polecam dzial poradniki... poczytaj sobie, moze sie czegos ciekawego nauczysz. Biedny chlopak na odwyku musi siedziec :/

Inverse
08-01-2007, 13:44
@up
no tak, grac nie mozesz to forum sobie poczytujesz :D ale wiesz zawsze masz caroline ^^ idz sobie zrob hmmy poki rl ownerka nie zuzyje souli.

Sorry za double'a cos sie net wiesza -.-

Tosik Tepek
08-01-2007, 14:37
@ Tosik
"Ej Jasmin pliska, Daj mi Dsm i Demonke, pliska pomyśl ile na tym zarobisz, ale daj mi to Dsm i Demonke" Przypomina Ci to cos ;]:> :baby: :baby:

Hmm, zobacz co mam wpisane w name ;) I teraz mi powiedz kto chciał i dostał DSM i Demonke, które później oddał bo go poprosiłem? Ja z gammblera nie dostałem NIC. Rosor - 10k i blue robe, i jak wyżej wymieniłem "ta osoba" demonke, bo dsm zwróciła. Oraz Twoje wymarzone wtedy BOH !!!

A do tego wzięłem całą winę na siebie, aby Gammbler Cię nadal "kochał" :)

Caroline
08-01-2007, 14:43
Nie żebym się czepiała czy coś ale pokażcie mi, w którym miejscu ja napisałam, że mu nie dałam passów? Tylko się uprzejmie zapytałam skąd Wam się to wzięło.

A tak się składa, że niedużo obchodzi mnie Twoje zdanie na mój temat Patryku. Ja przynajmniej mam RL znajomych i to na ich zdaniu mi zależy. A kto mnie zna wie jaka jestem (mówię teraz o tb) i wątpię żeby uwierzył w jakieś marne kłamstwa na mój temat.

CHyba_Twoj_Stary
08-01-2007, 15:12
Nie żebym się czepiała czy coś ale pokażcie mi, w którym miejscu ja napisałam, że mu nie dałam passów? Tylko się uprzejmie zapytałam skąd Wam się to wzięło.

A tak się składa, że niedużo obchodzi mnie Twoje zdanie na mój temat Patryku. Ja przynajmniej mam RL znajomych i to na ich zdaniu mi zależy. A kto mnie zna wie jaka jestem (mówię teraz o tb) i wątpię żeby uwierzył w jakieś marne kłamstwa na mój temat.

wczesniej sie wypieralas tego ze on je ma :baby:
Mówiac np.
"Nie wiem skad wam sie wzielo ze Gammbler ma do mnie passy"
to jest jednoznaczne z tym ze jestes zdziwiona tym ze o tym wiemy.:baby: :baby:

@gammbler
Wesolo co nie?B)

Cors Ent
08-01-2007, 15:25
@Gammbler To wejdz na tibie to ci go zepsuje

@Tepek aaach ty szlachetny rycerzu na bialym rumaku:baby:

@Caroline - moja najbardziej ulubiona i zarazem najbardziej zalosna wymowka uzywana jak juz komus brak argumentow do jakiejkolwiek polemiki - "ja przynajmniej mam real life"
otoz my wszyscy tu zebrani nie mamy rl life - siedzimy w pokoju bez klamek i okien - jedyne przedmioty w naszych pokojach to druciane lozko, stolik z kompem i drewniane krzeslo + klapka w drzwiach jak dla kota przez ktora jedzenie nam wrzucaja zebysmy nie zdechli

CHyba_Twoj_Stary
08-01-2007, 15:46

@Caroline - moja najbardziej ulubiona i zarazem najbardziej zalosna wymowka uzywana jak juz komus brak argumentow do jakiejkolwiek polemiki - "ja przynajmniej mam real life"
otoz my wszyscy tu zebrani nie mamy rl life - siedzimy w pokoju bez klamek i okien - jedyne przedmioty w naszych pokojach to druciane lozko, stolik z kompem i drewniane krzeslo + klapka w drzwiach jak dla kota przez ktora jedzenie nam wrzucaja zebysmy nie zdechli

I jeszcze krata browarow.B)

Gammbler
08-01-2007, 16:48
@up
no tak grac nie mozesz to forum sobie poczytujesz, jak dla Ciebie to polecam dzial poradniki... poczytaj sobie, moze sie czegos ciekawego nauczysz. Biedny chlopak na odwyku musi siedziec :/

pordaniki powiadasz ale to nie ja placilem 20k na miecha :) pozatym to tylko gra a Ty Cors nie musisz mnie jechac na tb i na forum zeby cie jasmin i kitirara lubily wystarczy ze sponsorujesz im faje i browar.

Tosik Tepek
08-01-2007, 17:14

Lepszy biały rumak niż długa blond kita :D

Van ent
08-01-2007, 17:23
A ja mam pytanie dla kogos z dofu ;)
Po co dawane sa invy do gildi sathanowi czy xajakiemu jak oni sie do was nie przylanczaja ???????

Down
@Cors
Dzieki za odpowiedz!! Wiedzialem ze sathan wam pomaga od jakiegos czasu ale nie wiedzialem ze xajaki jest u was na ventrilo;o

Caroline
08-01-2007, 17:27
No tak tylko, że wyrażanie swojego zdziwienia na jakiś temat nie jest jednoznaczne z wypieraniem się.
Cors ja nie powiedziałam "ja przynajmniej mam rl life" tylko "ja przynajmniej mam rl przyjaciół". Można mieć rl life nie mając rl przyjaciół wiesz?

Cors Ent
08-01-2007, 17:35
@Caroline - ty masz 18 lat? bo piszesz na 12. Najpierw ten walek z passami teraz z rl - jestes moze blondynka?

@Van Ent - shatan jest z nami na vent od 8 miesiecy, xajaki od miesiaca - jak beda chcieli to wejda - nie przynaleznosc do gildi sie liczy a obecnosc na ventrilo i battlefield. Nie wazny dopisek przy nicku, wazne skad i dokad sdki leca

Btw Draz dzisiaj zareportowal o namelocki 2 ludzi z Dof
chce wojny to bedzie ja mial - wkrotce polowa wanted zmieni swoje imione wiec przegladajcie tibia.com zeby spamietac kto jest tak naprawde kim

Gammbler
08-01-2007, 18:08
hahahahaha to teraz wojna na namelocki brawo:)

bonnek
08-01-2007, 18:58
buhahah cors ty wyplochu!! a na ile ty wygladasz??wez ty lepiej zajmij sie soba bo wygladasz jak pol dupy z za krzaka.Wsumie to sie nie dziwie czemu takiego kozaka zgrywasz na forum...pewnie w dziecinstwie kazdy cie gnebil:baby:

"chce wojny to bedzie ja mial"
AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHHAHAHAAHH

moze zacznijmy od tego ze to xajaki zaczal sie bawil w raportowanie ludzi z wanted i nawet sie do tego przynal ze to byla jego sprawka.
btw.w jaki sposob draz mogl zalatwic im bana nie majac pozycji tutora??

Van ent
08-01-2007, 18:59
@Cors lub ktos z dofu !!
Mozecie mi napisac co robi tegax w dofie???????
tego juz nie kumam :confused:

zeus1985
08-01-2007, 19:51
:p:o:(!!??

Franek ^^
08-01-2007, 19:57
Hm.. Corsik ja Ciebie nie kumam..Czemu Ty tak jedziesz temu Gammblerowi ? Na forum i na tb taki kozaczek, a na rl to z domu sie boisz wyjsc co ? Zebys nie musial za twarz placic..ale ja tu nie jetsem od wyzywania..Tylko Ciebie nie rozumiem..Wiem, ze to tylko gra, ale po cholere walisz teksty do Gamm~ "przyjde i Ci napier**le z kumplami" to jest dla mnie troche zalosne..On chcial sie ustawic na solowke z Toba to mogles wyjsc jak czlowiek, a nie kolegami sie zaslaniac i jeszcze nie przyszedles! Ty wogole masz kolegow zaczynajac od tego ? Ehh n/c

@Topic
No ciekawa wojna na namelocki..Wanted przegrywa narazie ;(( BUUUUUUUUU

Pozdro:)
Franek:)

Ciri the Witcher
08-01-2007, 20:11
Otoz Cors i Gammbler sa jak ostatnie piz*y przenoszace Tibie na rl... Po prostu brak slow. Pbydwaj na forum i nie tylko udaja bogow ktorzy sa wszechwiedzacy i madrzejsi niz wszyscy inni.... ;] Brak slow na idiotow ^^.

@Cors
Jesli jestes taki madry to nie jedz Gammblera i "trzymaj poziom".

@Gammbler
A ty sie schowaj i sie nie wypowiadaj :).

Cors Ent
08-01-2007, 20:51
Sprostowanie - ktoregos dnia po tych wszystkich akcjach gammblera - nie tylko tb ale i rl napisalem mu ze jest dla mnie zerem. Ten sie obruszyl i zaczol szczekac ze jak bedzie w poznaniu to mam mu to powtorzyc w twarz to mi najebie, potem odgrazac sie do Klaudi i Julity zaczął. Jakby uwazam sie za poziom wyzej od neandertala zebym poszedl prac sie z jakims gosciem pod dworcem Poznan Glowny bo on ma jakis problem z soba i swoimi porazkami w grach. Ale jak gosc do 4 lata mlodszych lasek zaczyna jechac + po forach wymysl niewiadomo jakie historie ze je "przeruchal" to sorry ale ktos tu conajmniej kultury nie trzyma

jeli tak to komus przeszkadza ze nie chce poddac tej wojny w tibia i zaczyna myslec o rekoczynach to sorry ale to wy macie jakis problem a nie ja.
z nikim bic sie zamiaru nie mam ale jak gammbler wyjezdza mi z grozbami to sorry ale bronic sie bede - i nie sam a "z ekipa"

apropo tego bicia sie za tibia - przypomina mi sie scena z TVN jak dzieciak matke do szpitala poslal przez pobicie krzeslem po tym jak mu tibie odlaczyla
prawda ze zalosne?

konczac watek gammblera - rozpisalem sie teraz i nie chce mi sie juz wiecej tego roztrzasac - nie gadam z gammblerem, nie bede mu nic wyjasniac, nie bede sie z nim na nic ustawial bo jest dla mnie po prostu zerem i smieciem - nie mam mu nic do udowodnienia
co jedyne to docinac mu nie przestane - bo go nie lubie

@drazowi juz ziolo rzucilo na glowke - wszedzie widzi trapy dof, corrupted gmów i te sprawy - chce sie bawic to sie pobawimy i tyle :)

@ co Tegax robi w DoF? walczy
powrocil do spokojnego lasu :) I znow jest gotow walczyc i ginac w jego obronie

Onizuko
08-01-2007, 21:00
Otoz Cors i Gammbler sa jak ostatnie piz*y przenoszace Tibie na rl... Po prostu brak slow. Pbydwaj na forum i nie tylko udaja bogow ktorzy sa wszechwiedzacy i madrzejsi niz wszyscy inni.... ;] Brak slow na idiotow ^^.

@Cors
Jesli jestes taki madry to nie jedz Gammblera i "trzymaj poziom".

@Gammbler
A ty sie schowaj i sie nie wypowiadaj :).

Moze sam jestes taka jedna wielka pi*da? Wiesz żeby się wypowiadać trzeba stych ludzi jeszcze znac ;].. Tak się składa że i z Corsem i z Gammblerem miałem doczynienia.. Nie będę whcodził w szczególy ale przyznam ze Cors przynajmniej dotrzymuje obietnic, i oddaje d ługi nie to co nasz kochany Gammbus..
@ Franek
Wez Ty ku*wa idz i nie wracaj, Bo potrafisz tylko zjezdzac.. Ktoś mądry kiedyś powiedział "zanim ocenisz innych oceń siebie " Może wieć warto zrobić sobie samemu rachunek sumienia?
@All
Potraficie wszyscy tylko jechać, a jeżeli już podchodze do cyctatów to ktoś (nie będę mówił kto, bo mnie wyśmiejecie, ale jeżeli ktoś wie to jestem pod wrażeniem) też powiedział "Kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamień(..)"
Czasami 3 razy trzeba pomyśleć zanim się coś powie, Bo skąd wiesz jaki Cors czy Gammbler jest w rl.. Jednym słowem : ZAL

Qual
08-01-2007, 21:24
Czytam ten tem temat i sie zastanawiam czy 758356536 odcinek mody na sukces nie jest ciekawszy. Po co te wbity na Tegaxa, ze byl w dziurze na sylwku itp zreszta mi osobiscie sie nawet podobalo duzo browara przynajmniej bylo :), a ze w tibii okradl sie nie miara to jego sprawa za to go nie lubie. Zostawcie tez w spokoju Gammblera, ze lubi zarywac laski w tibii to ok, jego sprawa, a ze jak sa naiwne to ich problem, normalnie telenowela brazylijska. Gammbler dzialal na 2 fronty to sie doigral albo doigra w swoim czasie. Co do pojedynku na rl Gammbiego i Corsika <smiech> chcialbym to zobaczyc, tak czy siak nielepiej walnac sobie razem ale browarka?

Ciri the Witcher
08-01-2007, 21:25
@Cors
No to all wyjasnione :). I nie wracaj do tego plax. A gowna nie tykaj 2 metrowym patykiem.

@OniSuko
Nie wiem co takiego smiesznego jest w cytatach bodajze Jezusa i w nim samym.... A Corsa znam od..... poltora roku? Cos kolo tego ;). Pozatym bylo sie w dof itd... O Gambim tez wiem co nieco, ale to ciota co z f bomby w veno we mnie nie trafila wiec tematu o nim juz nie bede tykal nawet 2 metrowym kijem.

Franek ^^
08-01-2007, 21:33
Moze sam jestes taka jedna wielka pi*da? Wiesz żeby się wypowiadać trzeba stych ludzi jeszcze znac ;].. Tak się składa że i z Corsem i z Gammblerem miałem doczynienia.. Nie będę whcodził w szczególy ale przyznam ze Cors przynajmniej dotrzymuje obietnic, i oddaje d ługi nie to co nasz kochany Gammbus..
@ Franek
Wez Ty ku*wa idz i nie wracaj, Bo potrafisz tylko zjezdzac.. Ktoś mądry kiedyś powiedział "zanim ocenisz innych oceń siebie " Może wieć warto zrobić sobie samemu rachunek sumienia?
@All
Potraficie wszyscy tylko jechać, a jeżeli już podchodze do cyctatów to ktoś (nie będę mówił kto, bo mnie wyśmiejecie, ale jeżeli ktoś wie to jestem pod wrażeniem) też powiedział "Kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamień(..)"
Czasami 3 razy trzeba pomyśleć zanim się coś powie, Bo skąd wiesz jaki Cors czy Gammbler jest w rl.. Jednym słowem : ZAL

Ja akurat wiem jaki jest Gammbler w rl wiec mi nie pierdol farmazonow. Jest moim przyjacielem. A ja pisze to co mysle. Moze i Gammbler dla ludzi z ktorymi nie trzyma lub nie trzymal wydaje sie, ze jest zly itp. ale taka jest prawda,ze trzeba go poznac blizej i zobaczyc jaki jest. A jest naprawde ok.

mefistoteles
08-01-2007, 21:42
@Qual
eh.. wreszcie ktoś napisał coś mądrego na tym forum.ja jestem za tym browarkiem XD napijcie sięi wam "ulży" xD

mefistoteles
08-01-2007, 21:44
@Qual
eh.. wreszcie ktoś napisał coś mądrego na tym forum.ja jestem za tym browarkiem XD napijcie się i wam "ulży" xD

wr00n
09-01-2007, 10:29
Czy moze ktos wkleic namelockowe fragi jezeli takowe zaistnialy?

@Cors
Bardzo interesujacy sposob wyrazania braku odwagi.

jasminka_
09-01-2007, 14:25
Ja akurat wiem jaki jest Gammbler w rl wiec mi nie pierdol farmazonow. Jest moim przyjacielem. A ja pisze to co mysle. Moze i Gammbler dla ludzi z ktorymi nie trzyma lub nie trzymal wydaje sie, ze jest zly itp. ale taka jest prawda,ze trzeba go poznac blizej i zobaczyc jaki jest. A jest naprawde ok.

Tja masz racje, ale trzeba przyznac ze na Tibii to zwykly..

Cors Ent
09-01-2007, 15:10
@Qual - podobnie jak ja twoj pojedynek z Hegiem :DD "sporobuj mnie tylko pocalowac Mexo a dolecisz do tamtego slupka"

@Jak bym mial sie bic z kazdym kto ma do mnie jakis problem o tibie to z 3 razy w tygodniu mialbym takie "sparingi"

@Jasminka - stara milosc nie rdzewieje B)

CHyba_Twoj_Stary
09-01-2007, 15:34
Czytam ten tem temat i sie zastanawiam czy 758356536 odcinek mody na sukces nie jest ciekawszy. Po co te wbity na Tegaxa, ze byl w dziurze na sylwku itp zreszta mi osobiscie sie nawet podobalo duzo browara przynajmniej bylo :), a ze w tibii okradl sie nie miara to jego sprawa za to go nie lubie. Zostawcie tez w spokoju Gammblera, ze lubi zarywac laski w tibii to ok, jego sprawa, a ze jak sa naiwne to ich problem, normalnie telenowela brazylijska. Gammbler dzialal na 2 fronty to sie doigral albo doigra w swoim czasie. Co do pojedynku na rl Gammbiego i Corsika <smiech> chcialbym to zobaczyc, tak czy siak nielepiej walnac sobie razem ale browarka?

A pamietam ten odcinek,dobry byl. To ten w ktorym Hose schodzil po schodach?:p

Van ent
09-01-2007, 17:01
Czy moze ktos wkleic namelockowe fragi jezeli takowe zaistnialy?

Kiedys:Elite Crusher///teraz:Ecrusher

Kiedys: Fatihin Fedaisi///teraz:Kartal

Kiedys:Quickis///teraz:Matte Moo

Down
@Eldyn
Bardzo ladne !!

Eldyn
09-01-2007, 18:11
Do tych wszystkich co sie tylko tutaj kluca i wyzywaja...

http://i13.photobucket.com/albums/a298/Eldyn/others/stfu.jpg

TSmaster
09-01-2007, 20:14
Ehh, jak ja bym chętnie wrócil do czasów wojny Silent Force vs Divintius <3

Weirdo
09-01-2007, 21:31
bem bembem ooo tam wiiiiisz
la la la ale z was banda hujaaaaa

Drox
09-01-2007, 22:02
Ludzie czy wy nie macie swojego prywatnego zycia ze ingerujecie w zycie innych ? Jak nie 30 stron o Tegaxie to sie teraz Corsa i Gammba uczepili to ich osobista sprawa a nie "polowy kraju". Pozdrowienia dla wszystkich studentów :) Sesja zbliża sie wielkimi krokami. Powodzenia Jetu i Yavi :) oraz powo dla reszty których nie znam ;d;d Pozdro :)
P.S. Wino Komandos i Wódeczka Absolut Currant ROX !!!!! xD

zeus1985
10-01-2007, 06:54
Ludzie czy wy nie macie swojego prywatnego zycia ze ingerujecie w zycie innych ? Jak nie 30 stron o Tegaxie to sie teraz Corsa i Gammba uczepili to ich osobista sprawa a nie "polowy kraju". Pozdrowienia dla wszystkich studentów :) Sesja zbliża sie wielkimi krokami. Powodzenia Jetu i Yavi :) oraz powo dla reszty których nie znam ;d;d Pozdro :)
P.S. Wino Komandos i Wódeczka Absolut Currant ROX !!!!! xD

Nie dziękuję ;p

Ciri the Witcher
10-01-2007, 15:10
@Drox
Cicho badz bo ciebie teraz wezmiemy na jezyki xD. (Staropolszczyzna _/)

Drox
10-01-2007, 18:13
@ up
A bierzcie ... mi to "zwis i powiew" :p

Dandrag
10-01-2007, 18:46
Spoko do sesji niecały miesiąc i tylko 2 egzaminy :) Oby to przetrwać i dalej już z górki :p

Drox
10-01-2007, 18:54
@up
ooooo To powo Dandrag :) Ja mam chyba 3 examy :(

Ciri the Witcher
10-01-2007, 19:13
up and up
GZ and GL ;]

Drox
10-01-2007, 19:23
THX przyda sie ;d;d;d

zeus1985
10-01-2007, 20:11
A ja nawet nie wiem co mam, tyle tego jest że głowa mała, nawet uczyć się nie chce, i chyba warunek się szykuje... :(

motylanoga
10-01-2007, 20:16
1: Nauczcie się wreszcie pogodzić naukę z tibią, ciężka żecz, ale sie udaje.
2: Bye Azura... stary, gnijący już serwer, a wy nadal po uszy w gównie jakie nasrała wam ta wojna.

Ciri the Witcher
10-01-2007, 21:00
@up
motyle nam nasraly a nie wojna

i drazi ktoremu hoy w dupe wlazi

Mrok
10-01-2007, 21:16
Character Information
Name: Anarchos
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 39
World: Azura
Residence: Venore
Guild membership: Alpha of the Silent'Force
Last login: Jan 10 2007, 20:17:43 CET
Comment: 16:06 You lose 232 hitpoints due to an attack by Anarchos.
Account Status: Premium Account

Haked BYE!

Theand
10-01-2007, 22:05
@UP
Nie dziwne jak postać miała 939459 ownerów = ]

Veers
10-01-2007, 23:16
Kiedys:Elite Crusher///teraz:Ecrusher

Kiedys: Fatihin Fedaisi///teraz:Kartal

Kiedys:Quickis///teraz:Matte Moo

Farmazon także się w sumie do namelocka kwalifikuje (vide http://www.slownik-online.pl/kopalinski/F5B11257ABAE89F3412565CB0068FFD2.php ).

Ps. O Lesnym Dziadydze nie wspomnę. ;)

Inverse
11-01-2007, 09:55

Apf no tak bo ty masz tylu przyjaciól... ee lara dziewica 13latka? :D gz...
po za tym jak ktos sie wyprowadza za granice to znaczy ze juz nie ma zadnych starych przyjaciol? nagle wszyscy o wszystkim zapominaja? hmm no moze twoi przyjaciele by o tobie zapomnieli Karolinko, bywa, wspolczuje.

Inverse
11-01-2007, 09:58
pordaniki powiadasz ale to nie ja placilem 20k na miecha :) pozatym to tylko gra a Ty Cors nie musisz mnie jechac na tb i na forum zeby cie jasmin i kitirara lubily wystarczy ze sponsorujesz im faje i browar.

Jak zawsze lubisz podkolorowac sytuacje... z tego co pamietam za pro zaplacilem 2 razy po 10k i to jak mialem 20 lvl a to byly inne czasy wiec prosze nie pierdol bzdur :)
gZ kolejnego dead'a =] carry on.

CHyba_Twoj_Stary
11-01-2007, 11:06
Character Information
Name: Anarchos
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 39
World: Azura
Residence: Venore
Guild membership: Alpha of the Silent'Force
Last login: Jan 10 2007, 20:17:43 CET
Comment: 16:06 You lose 232 hitpoints due to an attack by Anarchos.
Account Status: Premium Account

Haked BYE!

Cry me a river.

Gammbler
11-01-2007, 13:18
Jak zawsze lubisz podkolorowac sytuacje... z tego co pamietam za pro zaplacilem 2 razy po 10k i to jak mialem 20 lvl a to byly inne czasy wiec prosze nie pierdol bzdur :)
gZ kolejnego dead'a =] carry on.

hmm dobrze pamietam 20k na miecha ze 3 razy +50k hunt i 80 pac?pozatym zaklad przegrales ....:)

zeus1985
11-01-2007, 15:22
@Drox/Jet
Kiedyś mnie zapraszaliście na Weekend ;) Propozycja dalej aktualna? Jak tak, to może uda mi się znaleźć wolne w ferie między jedną poprawką a drugą i wpaść na dzień lub dwa, ale nic nie obiecuje ;p

Caroline
11-01-2007, 16:05
@ Patryk
Chłopcze nie wiem czy zauważyłeś ale ja ten temat już zakończyłam. Kłócenie się z Wami sprawiało mi frajde ale prawda jest taka, że temat jest o wojnie. A jak masz jakiś problem to napisz mi to na gadu i daj odpisać, a nie napiszesz wiadomość i blokujesz. I nie musisz mieszać w to Lary :baby:

Cors Ent
11-01-2007, 16:28
Deeamonicuz

Jan 11 2007, 15:51:14 CET Killed at Level 134 by Sandra Magnus
and by Miter Furax

Ciri the Witcher
11-01-2007, 17:25
jebudu! XD

Lubu dubu lubu dubu niech nam zyje prezes klubu....

Mioduch
11-01-2007, 22:04
Deeamonicuz

and by Miter Furax

co z tego ze zabijecie kogos na jakis czas jak oni i tak orobią lvl i bedą dalej grac?

Franek ^^
11-01-2007, 22:30
Ehh..Perfekcyjny Masslog Wanted.

Sandra Magnus
Jan 11 2007, 22:04:10 CET Died at Level 174 by a hydra

Abu Loppez
Jan 11 2007, 22:07:18 CET Killed at Level 144 by Ecrusher

Tegax
Jan 11 2007, 22:02:31 CET Killed at Level 106 by Deeamonicuz
and by a quara hydromancer scout

Co z tego, ze DoF zabil Deea~ jak padlo ich 3 ;S

Cry me a river :baby: :baby: :baby: :baby: ;(

Cors Ent
11-01-2007, 22:52
mimo zgonu ja i tak z dnia dzisiejszego jestem na plus z lvlem :)

sie odrobi :) jutro klepiemy dalej

Qual
11-01-2007, 23:29
Nooby padaja part 2 xD i nie ma to tamto :S

Eldyn
12-01-2007, 01:18
Nie da sie ukryc daliscie dupy przez 1 nooba :(

Trzelpoludek
12-01-2007, 02:46
śmiech inaczej nie nazwiesz sytuacji w Wanted podczas gdy Urbexx i reszta zajmują się hunceniem Grimma za Pa ja podłapuje taką sytuacje niedaleko dp

02:06 You see Tris Jogus (Level 61). He is an elite knight. He is Hyacinth of the Children of Flowers Academy (Marycha).
02:06 Deeamonicuz [133]: pay boh
02:06 Tris Jogus [61]: niemam
02:06 Mariusz alabam [30]: lol
02:06 Tris Jogus [61]: stop
02:06 Tris Jogus [61]: w8

Po czym 2 sd poleciały w stronę trisa... Na szczęscie udało mu się uciec... Ale pa ze strony wanted widze jest nieśmiertelne... A teatralne wystepy Urbexxa na temat huntów na Pa z ich gildii są śmieszne i niestety żenujące

Eldyn
12-01-2007, 07:41
@Trzelpoludek
Macie problem Deea~ padl i na blessy nie ma wiec sciagaj bohy swoje.

frances111
12-01-2007, 07:45
Deeamonicuz

and by Miter Furax
tak gina zdrajcy

Weirdo
12-01-2007, 09:12
oj oj oj dof daje dupy jak cors

Inverse
12-01-2007, 13:17
@ Patryk
Chłopcze nie wiem czy zauważyłeś ale ja ten temat już zakończyłam. Kłócenie się z Wami sprawiało mi frajde ale prawda jest taka, że temat jest o wojnie. A jak masz jakiś problem to napisz mi to na gadu i daj odpisać, a nie napiszesz wiadomość i blokujesz. I nie musisz mieszać w to Lary :baby:

Juz nie mam sily do ciebie... widze ze klamstwo juz ci w krew weszlo, szkola gammbiego huh? wcale cie nie blokuje po napisaniu msg'a wiec nie pierdol bzdur, widze ze masz dosc kompromitowania sie na forum wiec okay skonczmy to.

@Lover Boy
Nie wiem skad sie u ciebie wziely takie chore paranoje, moze to dlatego ze teraz jestes juz nikim i nie mozesz grac? naprawde nie mam pojecia, nawet nie bede sie z toba klocil bo ty masz za malo 'pamieci operacyjnej' zeby sie przyznac do bledu -.-, aha i nie wiem co do naszego chatu ma moj payment za hunt czy przegrany zaklad... no tak ale musiales cos napisac zeby w poscie bylo wiecej literek co nie? =] cheers

Cors Ent
12-01-2007, 21:02
he padlem wczoraj od wanted a i tak 200k expa do przdu
nothing can stop me ;)

Ciri the Witcher
12-01-2007, 21:25
O_o kim padles?
Corsem ? czy Tete?

Crazy_Frog
12-01-2007, 22:37
Chyba Kimś innym :>

Zolwik
13-01-2007, 00:00
O_o kim padles?
Corsem ? czy Tete?

sandrą magnus...

Trzelpoludek
13-01-2007, 00:56
a myślisz że mnie to obchodzi co się w ich guild dzieje wiem jedno że to długo nie potrzyma ... :)

Cors Ent
13-01-2007, 02:41
co nie potrzyma? DOF?
dof jeszcze nie jedno przetrzyma - i wbrew wszystkiemu, wbrew temu ile razy popadamy i tak na nastepny dzien kupimy blessy i wrocimy

ja mam czas :)

Trzelpoludek
13-01-2007, 03:06
@up
Ja mówie o wanted :) w takim stylu i z takimi zachowaniami długo nie pożyją... Tak jak knighthood na Berylii :) pa gildie zazwyczaj upadają :)

Dandrag
13-01-2007, 10:11
Upadaja bo już nie ma od kogo kasy wymusić ;) A samemu to raczej nie bardzo im się chce zarabiać :p Lenistwo jak nie wiem co :] Zreszta ja też mam czas, nigdzie mi sie nie spieszy B)

Eldyn
13-01-2007, 11:08
PA bylo jest i bedzie...

jasminka_
13-01-2007, 12:36
@up
Wez ty kurwa wy*******aj ze swoimi problemami do tematu "Cioty i zlamasy - wyzal sie, wyplacz i opowiedz o swoim problemach".

Jeju jak niegrzecznie.. W sumie to Caroline ma problem a nie on ;] :baby: :baby:

Caroline
13-01-2007, 16:02
A Ty to najwięcej wiesz o moich problemach... Po raz kolejny (chociaż tym razem innej osobie) powtarzam, że mój temat został zakończony, a ten topic jest o wojnie, a nie o jakis pierdołach!
A Ty Inverse strasznie głupi jesteś. Po to gadam z Toba na gg żebyś forum bzdurami nie zaśmiecał, a Ty i tak swoje...

Franco
13-01-2007, 17:32
oj oj oj dof daje dupy jak cors

Up

Wiesz nikt tu o Twoim życiu prywatnym nie rozmawia więc proszę Cię nie przechwalaj nam tu się na forum co robisz na rlu

Pozdrawiam

Franco
13-01-2007, 17:34
A Ty to najwięcej wiesz o moich problemach... Po raz kolejny (chociaż tym razem innej osobie) powtarzam, że mój temat został zakończony, a ten topic jest o wojnie, a nie o jakis pierdołach!
A Ty Inverse strasznie głupi jesteś. Po to gadam z Toba na gg żebyś forum bzdurami nie zaśmiecał, a Ty i tak swoje...

Po 1

Nie to żebym się czepiał, ale jak mnie pamięć nie myli nigdy Ciebie tu przedtem nie widzialem a jednak od czasu do czasu przesiaduje na tym forum.

Po 2

Staraj się ich nie pouczać bo oni i tak wiedzą all najlepiej a Ty tego teraz nie zmienisz odkąd pamiętam all tu się tylko potrafią kłócić nic więcej

Hail

Pozdrawiam

Marihuans
13-01-2007, 20:43
Po 1

Nie to żebym się czepiał, ale jak mnie pamięć nie myli nigdy Ciebie tu przedtem nie widzialem a jednak od czasu do czasu przesiaduje na tym forum.

Po 2

Staraj się ich nie pouczać bo oni i tak wiedzą all najlepiej a Ty tego teraz nie zmienisz odkąd pamiętam all tu się tylko potrafią kłócić nic więcej

Hail

Pozdrawiam
SIGNED !!!!
@ Topic.
Ja tez mam czas chociaz loguje sie tylko sprawdzic kto online ;p

Trzelpoludek
14-01-2007, 23:57
co do PA to ostatnio jkoś się uspokoiło (przynajmniej w jakimś stopniu mniej tego) ale i tak jest ogólny chaos i bałagan... Myślałem że tylko Wanted ma noobowskie propozycje itp. jednak to co ostatnio słyszałem o DoF setnie mnie rozbawiło :) Jednak wszedzie są cfaniaki :/ Czy mi się wydaje czy cżłonkowie Wanted ostatnio sa zalogowani max 2-4 osoby ?? :)

zeus1985
15-01-2007, 10:03
co do PA to ostatnio jkoś się uspokoiło (przynajmniej w jakimś stopniu mniej tego) ale i tak jest ogólny chaos i bałagan... Myślałem że tylko Wanted ma noobowskie propozycje itp. jednak to co ostatnio słyszałem o DoF setnie mnie rozbawiło :) Jednak wszedzie są cfaniaki :/ Czy mi się wydaje czy cżłonkowie Wanted ostatnio sa zalogowani max 2-4 osoby ?? :)

Pewnie jest to związane z zakończeniem półrocza, i mają szlaban na kompa za złe oceny w szkołach ;o

Saxe
15-01-2007, 16:14
sandrą magnus...

Z tego co wiem to Cors gra Tegaxem :)

Drox
15-01-2007, 16:17
@Zeus
pewnie tak ;d;d;d
a co do ocen ;d Zaliczyłem dzisiaj matme ;d;d;d jeszcze tylko 9 zaliczeń i 3 examy ;d;d;d

Trzelpoludek
15-01-2007, 18:27
no i Wanted traci kolejnego członka :o Grimm out :) w takim tempie tylko święta piątca (urbexx, drahazm, dragoholikus, ecrusher i farmazon) zostaną tam i się bedą nawzajem wygryzać ;o może to sposób na odreagowania na złe oceny w podstawówce :P

Edit :)
ooo Grimm musiał płacić Urbexxowi 50k bo niby miał hunta :D <lol2> to naprawdę świetny guild... A jego największym wrogiem jest ten który go utrzymuje xD Podoba mi się ta nasza Azura ;)

jasminka_
15-01-2007, 22:08

oj troszq się myslisz, bo nie wiem co to za reason " u died, becouse u sell Violet Gem" tak właśnie ja padłam :P :baby: :baby:

zeus1985
16-01-2007, 15:10
oj troszq się myslisz, bo nie wiem co to za reason " u died, becouse u sell Violet Gem" tak właśnie ja padłam :P :baby: :baby:

Przykro mi ;(

@Drox
U mnie narazie jest nieciekawie ;p

To, że Grimm nie jest w Wanted, nie znaczy, że go wyjebali. Może nowy Owner?

Trzelpoludek
16-01-2007, 17:39
no teraz już wiem co i jak... Nowy owner :) Urbexx go huncił za PA poprzedniego ownera kazał mu zabulić 50k za hunta i 100 jesli chce w guild zostać... zapłacił 50k więc Bye wanted

zeus1985
16-01-2007, 17:50
Hehehe, ten pan na dole macha ręką do Drazharma ;)

Weirdo
17-01-2007, 00:21
I see you windin n grindin up on that pole,
I know you see me lookin' at you and you already know
I wanna fuck you (fuck you), you already know
I wanna fuck you (fuck you), you already know

Frank Horrigan
17-01-2007, 11:54
@yavi
Haha ten też :)

http://i6.photobucket.com/albums/y202/Acerad/hitler_banjo.gif

Trzelpoludek
17-01-2007, 18:51
wiadomośc z przed sekundy ;] grimm ubity noob charami :o

Marihuans
18-01-2007, 16:08
czy ktos wie czy jest wojna ?? ;p
bo akurat dof sie zalogowal a wanted cos szybko zaczeli sie wylogowywac ;p ?
jest godzina 15 ;]

Drox
18-01-2007, 19:13
qrcze co sie stało? Nikt nikogo nie wyzywa, nikt nikogo nie obraza .... temat powoli umiera ;d;d;d

kokos@
18-01-2007, 19:31
No no....... DoF zaczyna pozadnie expic a Wanted coraz mniej expia:) jesli tak dluzej bedzie to szanse moga sie szybko wyrownac:) Ale to tylko zwiekszy atrakcyjność wojny, moze DoF nie bedzie walczyl tylko snake atakami lecz bedzie czesto stawal tywarzaw w twarz na open battle:) oby tak sie stalo:P

Franek ^^
18-01-2007, 20:50
@Up
Wanted daje expic DoF dlatego, ze nie ma z kim walczyc.. Zreszta wystarczy jeden masslog Wanted i DoF pada..tak jak ostatnio..

Dandrag
18-01-2007, 22:36
Ostatnio to mało precyzyjne określenie nie sądzisz ;)

Qba =]
18-01-2007, 23:32
Wanted daje expic DoF dlatego, ze nie ma z kim walczyc..

Popatrz... jacy szlachetni <łezka>.
Ja zwykle dostaje 'bomby' z matmy, żeby zmobilizować się do nauki.

Ciri the Witcher
19-01-2007, 00:58
Smieszna rozmowa z Dragoholikusem po jego zgonie ;).

23:52 Johny Cross [47]: tak mi przykro
23:52 Dragoholikus [149]: ty gdzie expisz?
23:52 Dragoholikus [149]: tzn
23:52 Dragoholikus [149]: gdzie mieszkasz [chyba mu sie rl z tibia pomieszal]
23:52 Johny Cross [47]: zielona gora
23:52 Johny Cross [47]: xD
23:52 Dragoholikus [149]: to wiem
23:52 Dragoholikus [149]: ulica
23:52 Dragoholikus [149]: osiedle
23:52 Dragoholikus [149]: numer
23:53 Johny Cross [47]: pffff
23:53 Johny Cross [47]: XD
23:53 Dragoholikus [149]: spoko sie dowiem
23:54 Johny Cross [47]: zal.pl
23:54 Dragoholikus [149]: predzej czy pozniej
23:57 Dragoholikus [149]: jutro z domu nie wychodz
23:57 Dragoholikus [149]: ^^
23:57 Johny Cross [47]: ok
23:58 Johny Cross [47]: e
23:58 Johny Cross [47]: wpadnij z urbexxem
23:59 Johny Cross [47]: XD
23:59 Dragoholikus [149]: urbexx jest z zielonej
00:00 Johny Cross [47]: XD
00:00 Johny Cross [47]: zmienil adres zamieszkania?
00:00 Dragoholikus [149]: on mieszka w warszawie
00:00 Johny Cross [47]: wiem cieciu
00:01 Johny Cross [47]: cichosmieszny jestes XD

Cors Ent
19-01-2007, 01:05
Dragoholikus

Jan 18 2007, 23:01:44 CET Killed at Level 150 by Sandra Magnus
and by Shanoz

Drago - to ja Cie tam trapowalem - Poznan os Przyjazni 20/43 - zapraszam :D:D

zeus1985
19-01-2007, 01:09
Karzełkowi podwinęła się noga :( Niech sobie teraz pobaunsuje dziwka :)

Eldyn
19-01-2007, 01:11
23:31 Shanoz [101]: 23:07 You see a dead human (Vol:10). You recognize Dragoholikus. He was killed by Shanoz.
23:31 Dragoholikus [149]: i na chuj sie cieszysz
23:31 Shanoz [101]: hahahahahahhaahahhaahhahahahahahahahahahahahahahah ahhha
23:31 Shanoz [101]: gagagagagahahahahahhaahhaahahha
23:31 Dragoholikus [149]: to jest wasz poczatek konca
23:31 Shanoz [101]: hahahhaahahhahahaha
23:31 Shanoz [101]: hahahahahahahahahahahahahahahhaha
23:31 Dragoholikus [149]: jeszce cie odwiedze psie zjebany nie pekaj
23:31 Shanoz [101]: urosnij chlopcze
23:32 Shanoz [101]: ok
23:32 Shanoz [101]: bo mi mozesz na stojaka

Sulechów ul. Kwiatowa serdecznie zapraszamy.

Franek ^^
19-01-2007, 01:23
Dragoholikus

Jan 18 2007, 23:01:44 CET Killed at Level 150 by Sandra Magnus
and by Shanoz

Drago - to ja Cie tam trapowalem - Poznan os Przyjazni 20/43 - zapraszam :D:D

Ten adres moze sie przydac Gammblerowi ;D haha

Tak sie smiejecie to ciekawe kto sie bedzie smial na koniec..

Gammbler
19-01-2007, 01:30
eh nie wiem po co, masa energi psu w dupe tylko ,

Sathan Bell
19-01-2007, 02:27
Pffff P i e r d o l e n i e jak zawsze :] Kto kogo nie zabije kto kogo na szyszki nie wywiezie ku rwa pierdolicie a h u j robicie.

Po za tym co za debil gada o końcu Defenders of Fangorn jak ta wojna nigdy się nie skończy... Idiotyzm...

Oka bez odbioru... :D

PZDRO by Sathan

fea_umarth
19-01-2007, 02:37
23:52 Dragoholikus [149]: gdzie mieszkasz

to mi sie podoba najbardziej

Qual
19-01-2007, 03:28
Smieszna rozmowa z Dragoholikusem po jego zgonie ;).

23:52 Johny Cross [47]: tak mi przykro
23:52 Dragoholikus [149]: gdzie mieszkasz [chyba mu sie rl z tibia pomieszal]
23:52 Johny Cross [47]: zielona gora
23:52 Johny Cross [47]: xD
23:52 Dragoholikus [149]: to wiem
23:52 Dragoholikus [149]: ulica
23:52 Dragoholikus [149]: osiedle
23:52 Dragoholikus [149]: numer
23:53 Johny Cross [47]: pffff
23:53 Johny Cross [47]: XD
23:53 Dragoholikus [149]: spoko sie dowiem
23:54 Johny Cross [47]: zal.pl
23:54 Dragoholikus [149]: predzej czy pozniej
23:57 Dragoholikus [149]: jutro z domu nie wychodz
23:57 Dragoholikus [149]: ^^
23:58 Johny Cross [47]: e
23:58 Johny Cross [47]: wpadnij z urbexxem
23:59 Johny Cross [47]: XD
23:59 Dragoholikus [149]: urbexx jest z zielonej
00:00 Johny Cross [47]: XD
00:00 Johny Cross [47]: zmienil adres zamieszkania?
00:00 Dragoholikus [149]: on mieszka w warszawie
00:00 Johny Cross [47]: wiem cieciu
00:01 Johny Cross [47]: cichosmieszny jestes XD

Hahahahahah chyba Drago sie zdenerwowal.

zeus1985
19-01-2007, 10:25
eh nie wiem po co, masa energi psu w dupe tylko ,

Szkoda kasy na bilet do poznania ;) Nie mówiąc o zmarnowanym czasie ;p

Drox
19-01-2007, 11:06
Gratz Dof !!!!!!!
Drago pokazal wlasnie swój niski iloraz inteligencji ;d

Alleran
19-01-2007, 12:46
Co się stało się ?? Bywa, ciąg dalszy nastąpi :p

Inverse
19-01-2007, 13:36
Zauwazyliscie ze jak nikt sie tu nie wyzywa to temat stoi w miejscu ^^

Tosik Tepek
19-01-2007, 15:04
Szkoda kasy na bilet do poznania ;) Nie mówiąc o zmarnowanym czasie ;p

a tam szkoda :D Ostatnio na vencie z nim gadałem i mnie może odwiedzić :D

@Cors
a może ty wreszcie przejdziesz przez ulicę i się spotkasz ze mną? Weź kumpli :D

P.S.masz pozdro od kwiatka ;>

Ciri the Witcher
19-01-2007, 15:10
@Tosik
Ty to w ogole twardziel i brutal jestes XD. Trwoga zasiana w szeregi Dofu.....

Trzelpoludek
19-01-2007, 21:07
Ksiądz zgwałcił 17-letniego ministranta
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8695284&rfbawp=1169232815.343

wydaje mi się że ta sprawa ma powiązanie z dedem draga ;]

Pavvulonik
19-01-2007, 22:43
Co do nowego ownera grimma to maly gnojek ktory chyba ma z 10 lat i duzo kasy ze takiego palka kupil pada jak szmata :S.Gdy dzis stalem w ank prosil o puste bps i chodizl z z 20 lvlami pekowac no normalnie zal.Mozna powiedzec ze grimma juz niema .
@DOF
GZZZZ FRAGA:D

Trzelpoludek
20-01-2007, 02:48
Może i walka opozycyjna lepiej wychodziła DoFowi ale open battle jednak kończy się jak na razie miażdżącą przewagą Wantedów... :)

Bibibube
20-01-2007, 02:51
Czyli w dzisiejszym przypadku rzezia dofu na ankrahmun

Qual
20-01-2007, 03:00
DoF sie nie nadaje do open battle xD

zeus1985
20-01-2007, 03:04
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/17157

Trzelpoludek
20-01-2007, 03:46
uuu ale roznieśli DoF. Co jak co ale pvp w grupie też trzeba ćwiczyć :) a to "wspólne" uciekanie do pz będzie zapewne teraz powodem do kpin...

Marihuans
20-01-2007, 11:37
za kazdym razem tak jest ;p
dof ubije kogos z wanted a na drugi dzien juz chca open battle i odrazu 20 fragow w dol...
nawet bylo ladnie gdyby xajaki nie padl i ambellyn. nastepnym razem pojdzcie na edron i tam miejsce bitewke bo tam sa fajne wojny;p ;]

@Fea
Mi tez sie spodobal ten cytat ;p

Van ent
20-01-2007, 12:22
Xajaki
Jan 20 2007, 01:29:03 CET Killed at Level 126 by Patanou and by Ice'Crow
Shanoz
Jan 20 2007, 00:13:46 CET Killed at Level 101 by Patanou and by Deeamonicuz
Polli Ent
Jan 20 2007, 01:30:08 CET Killed at Level 123 by Deeamonicuz and by Omega malvado
Abu Loppez
Jan 20 2007, 01:31:35 CET Killed at Level 144 by Drazharm and by Patanou
Tegax
Jan 20 2007, 00:14:02 CET Killed at Level 107 by Urbexx and by Patanou
Onlly
Jan 20 2007, 01:28:29 CET Killed at Level 100 by Drazharm and by Dragoholikus
Ambellyn
Jan 20 2007, 01:27:52 CET Killed at Level 122 by Drazharm
Mexenoth Strastin
Jan 20 2007, 01:30:31 CET Killed at Level 82 by Dragoholikus and by Minavand
Raul de Azura
Jan 20 2007, 01:31:19 CET Killed at Level 68 by Patanou
Tete Nemeth
Jan 20 2007, 01:28:50 CET Killed at Level 103 by Minavand and by Urbexx
Miter Furax
Jan 20 2007, 01:28:29 CET Killed at Level 77 by Xaviour and by Minavand
Dalipi
Jan 20 2007, 01:28:47 CET Killed at Level 137 by Dragoholikus and by Ice'Crow

To tak napisalem zeby sobie wszyscy zobaczli kto padl. Jezeli kogos przeoczylem to niech ktos dopisze.

Talib
20-01-2007, 12:53
Szanse byly mniej wiecej wyrownane, ale zgranie Wanted bylo lepsze... Kazdy z DoF'u uciekal jak najszybciej do PZ nie zwarzajac na innych... Nie mowie juz, ze wszyscy sie powinni trzymac razem ,a nie zostawic innych z tylu na pewna smierc.

Chullo
20-01-2007, 13:05
Po dedzie ambellyna skonczylo sie open battle ;] a zaczela sie gonitwa! to open battle swiadczy o zgraniu i pvp dofu, ktorego nie ma :)

@down

DoF zawsze cos zle zrobi, zawsze cos jest nie tak, po ciula sie glupio usprawiedliwiasz cors, kogo to obchodzi ze Dof zle koncepcyjnie podszedl do bitwy.? Czy to jest wazne?:> Czyzbys nie mial odwagi sie przyznac ze poprostu zjebaliscie akcje?...

Cors Ent
20-01-2007, 13:20
Szanse nie byly wyrownane - Dof zle koncepcyjnie podszedl do calej bitwy.
ale co tam - przyzwyczailem sie ze rzadko sie slucha tego co mam do powiedziania bo ktos zawsze "wie lepiej"
poki sie nie sparza to nie zrozumieja ze gorace i nie tykac

blessy beda odkupione
backpacki odbudowane
exp odrobiony
a w głebi Fangornu narasta gniew...

Dragoholikus
20-01-2007, 13:49
Co się stało się ?? Bywa, ciąg dalszy nastąpi :p

No i ciąg dalszy nastąpił

CHyba_Twoj_Stary
20-01-2007, 14:11

chyba poczules sie bardzo pewnie skoro piszesz na forum zeby dof w kazdej chwili mogl sciagnac twoje IP:baby: :baby:

Eldyn
20-01-2007, 15:55
Jakby DOF chcial to by do nich wszystkich ip mial.

A open battle wygladalo tak:
Rozpoczecie open battle, smierc Ambellyna po ktorej DOF zaczyna uciekac, a Wanted pokolei scina kazdego z DOF ktory ucieka na koncu.

Po smierci ldiera (1 straconym fragu) wszyscy zaczynaja uciekac lol.

zeus1985
20-01-2007, 16:34

Twój avatar doskonale do Ciebie pasuje ;d Kurdupel co ma 1,5m w kapeluszu hyhyhy

Trzelpoludek
20-01-2007, 17:23
smialiście się z Draga że po dedzie miał śmieszne odzywki a teraz sami się tak zachowujecie :) jednak DoF niczym od Wanted się nie różni w sferze "psychicznej" :>

Ciri the Witcher
20-01-2007, 21:24
bo drago jest smieszny a my nie :P.

Weirdo
21-01-2007, 00:06
Spraw se szmato lustro i gadaj potem kto jest smieszny
Pewnie dof albo jest gruby w rl albo wyglada jak cors
(napewno tak jest)

Qba =]
21-01-2007, 02:21
Na pewno wszyscy są straszni, w przeciwieństwie do przystojniaków z Wanted ;]

CHyba_Twoj_Stary
21-01-2007, 12:58
;1211967']Na pewno wszyscy są straszni, w przeciwieństwie do przystojniaków z Wanted ;]

np. Drazharm B) Albo ja ^^

zeus1985
21-01-2007, 17:02
np. Drazharm B) Albo ja ^^

Ty? chyba twój stary ;p

Ciri the Witcher
21-01-2007, 17:12
(napewno tak jest)

Typowa odpowiedz Prowantedowca... ^^

Mrok
21-01-2007, 17:25
(napewno tak jest)

Widzialem zdjecie corsa i nie zauwazylem cos "dziwnego".
Wiec Skurwysynuniedomyty pokaz swoje zdjecie.

Trzelpoludek
21-01-2007, 20:28
no i zaczyna się ^^
czy każdy temat o jakimś serwerze na którym jest wojna tak się rozwija ?? :D

Crazy_Frog
22-01-2007, 07:41
no i zaczyna się ^^
czy każdy temat o jakimś serwerze na którym jest wojna tak się rozwija ?? :D

To zobacz sobie na tym forum nie ma tylko wydarzeń z azury
@Film
Śmieszny ... ;)

Pozdro :)

bonnek
22-01-2007, 13:31
hahahaha i co kozaki forumowe?????
poraz kolejny wanted was rozjebalo, a wy jak te szczury po utracie jednego czlowieka(amb-bot-leader) zaczeliscie uciekac n/c.Myslicie ze zabijajac jedna osobe na expie jestescie super??czemu atakujecie tylko wtedy jak z wanted jest doslownie garstka ludzi??bo jestescie leszczami.
A wlasnie cors lamo wciaz uwazasz ze jestes niesmiertelny???hahahahaa
nie wiem za kogo ty sie masz ale jak dla mnie jestes mega noobem kazdy twoj ded byl tak zalosny nawet nie potrafisz grac sorcem.Jedynie co potrafisz to gadac bzdury na tym zje....... forum zal.

ps.nawet majac bota ng nie potraficie zabic kogos z wanted no ale jedno trzeba wam przyznac prawie wam sie udalo zabic xajakiego:D
a tyle bylo gadania ze dof nie uzywa botow bla bla bla teraz wszystko wyszlo na jaw jakimi lapsami jestescie.
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1512472
amb przyznaje ze dof uzywal bota.

> Hey community... i wasn't even aware of that i was
> leader of a bot-thingy... i accidentally missklicked
> on Xajaki and my team comboed him =P

napisane przez amb^^^^^^^^^^^^

pieciex
22-01-2007, 14:15
ehh... na azurze wojna nigdy sie nie skonczy..... wanted robi pa... potem ogłasza że już koniec pa.. ale to tylko obietnice.. wanted to naprawde same nooby. Dajmy takiego drazharma... gleba na skorpionie...hahaha temu debilowi zal kasy na exane? urbexx to samo (jesli dobrze pamiętam). A niepowodzenia dofu są spowodowane tym że sandra sra na swoją gildie.. a poza tym wiekszosc dofu nie moze znalesc czasu zeby zebrac sie i "ponaparzac z wanted"

Ciri the Witcher
22-01-2007, 15:46
@up and upup:P
Znalezli sie specjalisci xD. Haahha..... Nie znacie sie to sie nie wypowiadajcie plax :).

TheThunder
22-01-2007, 16:14
poraz kolejny wanted was rozjebalo, a wy jak te szczury po utracie jednego czlowieka(amb-bot-leader) zaczeliscie uciekac n/c.Myslicie ze zabijajac jedna osobe na expie jestescie super??czemu atakujecie tylko wtedy jak z wanted jest doslownie garstka ludzi??bo jestescie leszczami.
nie wiem za kogo ty sie masz ale jak dla mnie jestes mega noobem kazdy twoj ded byl tak zalosny nawet nie potrafisz grac sorcem.Jedynie co potrafisz to gadac bzdury na tym zje....... forum zal.

ps.nawet majac bota ng nie potraficie zabic kogos z wanted no ale jedno trzeba wam przyznac prawie wam sie udalo zabic xajakiego:D
a tyle bylo gadania ze dof nie uzywa botow bla bla bla teraz wszystko wyszlo na jaw jakimi lapsami jestescie.

Nom? I gdzie napisane ze Amb uzywal bota? Draz tak napisal w swoim poscie, czego nie potwierdzil Amb ... wiec nie rob z siebie idioty, w ogole wiesz kto to 'combo leader'?
Po DoF'ie jezdzisz a sam jestes leszczem - na to wyglada B) "Ded" buhehehehehe

@pieciex
Wiesz co to jest przypadek albo kick? Rotfl, geniusz

Drox
22-01-2007, 16:29
a poza tym wiekszosc dofu nie moze znalesc czasu zeby zebrac sie i "ponaparzac z wanted"
w przeciwieństwie do chłopaszków z Wantedo ludzie z DOFu pokończyli coś wiecej niż tylko polowa zawodówki ... i albo studiują albo pracują ... pozatym niektórzy chyba wolą pójść na miacho z przyjaciółmi i sie zabawić , pobic posmiac czy nawet pograc w pilke ...

Qual
22-01-2007, 16:43
No i co z tego, ze dalismy d*py tak sie tym przejelismy, ze az strach, to nie pierwszy raz wiec lejemy na to :S

Tak czy siak bawimy sie na noobach

Patanou
Jan 21 2007, 04:28:28 CET Killed at Level 108 by Leifmaa

Ulfmaa
Jan 21 2007, 19:34:57 CET Killed at Level 99 by Zonka Raula and by Pesa

zeus1985
22-01-2007, 17:53

Jak już się rozpisałeś o tym jakiego bota używa DoF, to teraz napisz nam rozprawke o botach używanych przez Wanted. Jeżeli nie jesteś w stanie, to słabo się przygotowałeś z zadania domowego :( Mała podpowiedź: Drazharm ( jak i połowa Wanted ) od dawna jeździ na TibiaAuto, a Drazharm był jednym z pierwszych na Azurze co używali tego bocika :)

Btw, pewnie sam nie wiesz jak bota używać, dlatego na DoFoludkach się wyżywasz ;(

w przeciwieństwie do chłopaszków z Wantedo ludzie z DOFu pokończyli coś wiecej niż tylko polowa zawodówki ... i albo studiują albo pracują ... pozatym niektórzy chyba wolą pójść na miacho z przyjaciółmi i sie zabawić , pobic posmiac czy nawet pograc w pilke ...

Nie bądź taki pewien, że ukończyli połowe zawodówki :) Drazharm przez ponad rok wciskał ludziom kity, że studiuje w Anglii ;d Może Ci co mówili że skończyli połowe zawodówki też przesadzili?

Dandrag
22-01-2007, 19:50
poraz kolejny wanted was rozjebalo... / ...czemu atakujecie tylko wtedy jak z wanted jest doslownie garstka ludzi??

No i .. ;) ? ... / ... Faktycznie było nas więcej na tym open battle ;) Gratz spostrzegawczości ;)

@Yavi
Daj spokój już z ta szkołą/studiami :p

P.S. Zostały 2 egzaminy w sesji i będzie luzzz B)

Pozdrawiam,
Dan~

zeus1985
22-01-2007, 21:08
No i .. ;) ? ... / ... Faktycznie było nas więcej na tym open battle ;) Gratz spostrzegawczości ;)

@Yavi
Daj spokój już z ta szkołą/studiami :p

P.S. Zostały 2 egzaminy w sesji i będzie luzzz B)

Pozdrawiam,
Dan~

A mi szykuje się warunek / dziekanka chyba :(

Ciri the Witcher
22-01-2007, 21:56
Znowu zrobilismy ten sam blad..... Znowu walilismy w senseja zamiast w palkow / sorcow... Sensej byl non stop na deep red po combo TYLKO PARU osob.... Normalnie to sorc mialby zjechana pol many... a pal padlby... Ehhh... Dalismy dupska :P. Ale coz ;). Znowu chuje padaja ;P

Kiniol
22-01-2007, 22:09
Znowu zrobilismy ten sam blad..... Znowu walilismy w senseja zamiast w palkow / sorcow... Sensej byl non stop na deep red po combo TYLKO PARU osob.... Normalnie to sorc mialby zjechana pol many... a pal padlby... Ehhh... Dalismy dupska :P. Ale coz ;). Znowu chuje padaja ;P

Co prawda to prawda. Zle robiliscie walac knightow. Tylko zacznijmy od tego, ze bez bota wogole byscie nie zjechali senseja do deep yellow, a co dopiero mowic o deep redzie:confused:

Tosik Tepek
22-01-2007, 22:38
Co prawda to prawda. Zle robiliscie walac knightow. Tylko zacznijmy od tego, ze bez bota wogole byscie nie zjechali senseja do deep yellow, a co dopiero mowic o deep redzie:confused:

Jestem pewien że DOF używa bota !!! Którego CipSoft dał w uptade 7.8 bodajże :] Pozdrawiam :)

Drox
22-01-2007, 23:48
Nie bądź taki pewien, że ukończyli połowe zawodówki :) Drazharm przez ponad rok wciskał ludziom kity, że studiuje w Anglii ;d Może Ci co mówili że skończyli połowe zawodówki też przesadzili?

Hehehe nie wiem ;d nie znam nikogo ;d tylko z opowiadań wszelakich;d
tak btw matma do przodu ;d
jutro 2 kolosy ;d

Kiniol
23-01-2007, 00:49
Jestem pewien że DOF używa bota !!! Którego CipSoft dał w uptade 7.8 bodajże :] Pozdrawiam :)
Lol. Od czasu updatu juz nie mowi sie na to bot bo ta opcja gry jest legalnie udostepniona. A jesli dalej nie jarzysz o co mi chodzi to zobacz se filmik i dopiero wtedy komentuj.

Ciri the Witcher
23-01-2007, 10:36
Ja jestem ciekaw skad dziadek Drazito wiedzial co to bot Tibia NG i jakie to ma funkcje :).

zeus1985
23-01-2007, 14:50
Ja jestem ciekaw skad dziadek Drazito wiedzial co to bot Tibia NG i jakie to ma funkcje :).

Jak już wspomniałem na tibia.com, bo sam ją testował ;p a n TibiAuto jeździ do dziś... Stara miłość nie rdzewieje hyhyhyhy xD

Sathan Bell
23-01-2007, 17:50
Fajnie tu było ale sie skoniczyło GooD ByE Azura :D

Shark90
23-01-2007, 18:43
chicken?:baby:

zeus1985
23-01-2007, 21:17

gl in rl i przestań ćpać ;) Bo naśle na Ciebie michała ;p Jedno słowo, i jak wróci z Słupska ze szkolenia to Ci dupe skopie hyhyhy ;)

Ciri the Witcher
24-01-2007, 13:46
Zielona Góra pozdrawia Sulechow ;P.
@Sathan
Przestaniesz grac i co ci to da? Dwarfoholikus i tak Cie dorwie nawet w kosmosie :P. _/ Hala Dwarfy

Grebol
24-01-2007, 19:08
gl in rl i przestań ćpać ;) Bo naśle na Ciebie michała ;p Jedno słowo, i jak wróci z Słupska ze szkolenia to Ci dupe skopie hyhyhy ;)

Hail Słupsk _/ hhaa :D

XIII
24-01-2007, 21:56
czesc, maciek.

Saxon
24-01-2007, 22:46

Nie pindol qwa glupot, że konczysz gre qwa na tym servie bo qwa ile razy miales konczyc i co z tego ni hooja nie skończyles i wiem ze nawet jesli skonczysz na pare miechow grac na tym servie to spowrotem wrocisz.
P.S i nie piee..dol takich glupot bo az sie sluchac nie chce albo ty idiota albo qwa maly dzieciak albo najebany ostro jestes?

Kiniol
24-01-2007, 23:22
Nevermind :P

Zolwik
25-01-2007, 00:10
PE! <10 znakuf>

TheThunder
25-01-2007, 15:46
Nie pindol qwa glupot, że konczysz gre qwa na tym servie bo qwa ile razy miales konczyc i co z tego ni hooja nie skończyles i wiem ze nawet jesli skonczysz na pare miechow grac na tym servie to spowrotem wrocisz.
P.S i nie piee..dol takich glupot bo az sie sluchac nie chce albo ty idiota albo qwa maly dzieciak albo najebany ostro jestes?

Lol ... to ze konczy z Tibia czyni go dzieciakiem albo idiota? Juz predzej ciebie za te swoje: "qwa graj qwa nie piee..dol nie koncz graj na tym servie qwa i tak wrocisz qwa" ...

Kretyn ... sie dziwie ze ktos ci neta podlaczyl

Eldyn
25-01-2007, 16:42
@Saxon
Kto tu jest idiota poza toba?

Pavvulonik
25-01-2007, 18:41
@dof
Cykory z was i nigdy niewygracie wojny bo sie poprostu boicie zatakowac wiec wanted nadal bendze wladac azura chyba ze im drazham retired zrobi.To co oni z wami w ank zrobili to poprostu zallllllllllllllllll.
@sathan ~
Hmm niedziwie ci sie ze z azury uciekasz bo i tak se niepoexpisz a na jakas prube zabijania wanted pujdziesz sobie i padniesz bo ta gildia w ktorej jestes najprawdopodobniej wystraszy sie i ucieknie albo padnie wiec gz decyzji i zapraszam na xerene bo 2 swiaty juz wszedly ale no pvp wiec niema sensu tam grac.
@Cip Soft
NOOBY Z WAS I TYLE CZY NIEMOZNA DAC NORMALNYCH SWIATOW TYLKO TE JEBB... NO PVP :s

tibia zone
25-01-2007, 20:43
@up
tez to kiedys pisalem.
Mieli liczebną przewage i przegrali. A wiekszosc takich nieudanych akcji jest przez ludzi jak vorn itp.Polowa osob atakuje a ta druga mysli czy zrobic pz czy nie. Czesciej wybieraja to drugie. A jak jest ich 5, a z wanted tylko draz i urb to s*******aj az sie kurzy.(i maja kisiel w gaciach wyw z drazem rox)
dof@
zluzcie sie na flaszki dla wszystkich cykorow, niech sobie lukna kielicha przed kazda akcja na odwage. A jak to niepomorze to juz nie ma dla was pomocy.

Guciowa
25-01-2007, 21:37
Post Sathana oznaczal pozegnanie sie z servem jako ownerem Sathana~. I jesli dobrze jestem poinformowany nowy owner juz powoli sie klimatyzuje na nowej postaci. ;)

Crazy_Frog
25-01-2007, 21:57
@up
Jesli to prawda to zegnamy Sathan Bella old ownera ;)
Jedno pytanie : czy bedzie bral udzial w wojnie ? ( Jesli oczywiscie potwierdzi sie to ze postac zmienila ownera )

zeus1985
26-01-2007, 01:53
@up
Jesli to prawda to zegnamy Sathan Bella old ownera ;)
Jedno pytanie : czy bedzie bral udzial w wojnie ? ( Jesli oczywiscie potwierdzi sie to ze postac zmienila ownera )

Pewnie będzie expić jak Grimm ;p

Dandrag
26-01-2007, 10:29
W sumie to i Dragoholikusowi szło nie najlepiej w tym miesiącu ;) (nie dość, że z expem w tym miesiącu do tyłu to i pewnie z kasą też). Może to wina servera :p Trzeba coś tu troche pozmieniać :]

P.S.
Dwa egzaminy i po jabłkach w tym semestrze B) A później znowu z pół roku spokoju B)

Pozdrawiam,
Dan~

Mrok
26-01-2007, 11:05
W sumie to i Dragoholikusowi szło nie najlepiej w tym miesiącu ;) (nie dość, że z expem w tym miesiącu do tyłu to i pewnie z kasą też). Może to wina servera :p Trzeba coś tu troche pozmieniać :]

Pozdrawiam,
Dan~
Wam 2 lata nie idzie a się przejmujesz,że komuś w 1 miesiąc.

Drox
26-01-2007, 15:52
P.S.
Dwa egzaminy i po jabłkach w tym semestrze B) A później znowu z pół roku spokoju B)

Pozdrawiam,
Dan~
Ja tam dzisiaj mialem exam i do przodu ;d 3,5 ;d jeszcze tylko 1 exam i 3 zaliczenia w sesji ;d,
Pozdrawiam

Crazy_Frog
27-01-2007, 00:20
Pewnie będzie expić jak Grimm ;p

Jan 26 2007, 16:50:54 CET Killed at Level 100 by Fauron Sigon

;)

Cors Ent
27-01-2007, 03:00
milion noobów madruje sie apropo wojny - w tibi jak zobacza SD to orgazm ale ale na forum w huj madrosci apropo walk

@Shhatan i Bell - zachowaliscie sie jak dziwki - i tak was bede traktowac - nie sadzilem ze po takiej znajomosci (zarowno w tibia jak i na zlocie) wyjebiecie takie skurwysyństwo - papa i huj wam w dupe

@cokolwiek nooby z tego forum tu powiedza - WROZYLISCIE MI PORAZKE JUZ 3 LATA TEMU JAK SWE ZACZELI PRAC NAM TYLKI - MINELY 3 LATA - SWE JUZ NIE MA - DUZO INNYCH JUZ NIE MA - A JA CIAGLE TO JESTEM - i zostane

Eldyn
27-01-2007, 03:13
@Cors Ent
Minely 3 lata a ty dalej tu, a od prawie roku w pz :(
Znudzila mi sie gra przez ta wojne, przez te porazki itd. ale chara nie zamierzam sprzedawac, wole zabijac i byc zabijanym :P

Dandrag
27-01-2007, 11:40
Wam 2 lata nie idzie a się przejmujesz,że komuś w 1 miesiąc.

On w miesiąc stracił więcej niż ja przez 2 lata (no może nie 2 lata -> Jul 29 2006) ;)

Pozdrawiam,
Dan~

TheThunder
27-01-2007, 12:44
Sathan na solo style? Oł je

Grebol
27-01-2007, 13:39
milion noobów madruje sie apropo wojny - w tibi jak zobacza SD to orgazm ale ale na forum w huj madrosci apropo walk

@Shhatan i Bell - zachowaliscie sie jak dziwki - i tak was bede traktowac - nie sadzilem ze po takiej znajomosci (zarowno w tibia jak i na zlocie) wyjebiecie takie skurwysyństwo - papa i huj wam w dupe

@cokolwiek nooby z tego forum tu powiedza - WROZYLISCIE MI PORAZKE JUZ 3 LATA TEMU JAK SWE ZACZELI PRAC NAM TYLKI - MINELY 3 LATA - SWE JUZ NIE MA - DUZO INNYCH JUZ NIE MA - A JA CIAGLE TO JESTEM - i zostane

Podjarałes sie :baby: ? Swe juz się znudziła gra w pz a Tobie jeszcze nie i to jest Twoje zwyciestwo.

POzdro
Gremb

Melon
27-01-2007, 15:42
hehe hail cors _/:D

Crazy_Frog
27-01-2007, 21:19

Moze melisy na uspokojenie;)

zeus1985
27-01-2007, 21:45
Moze melisy na uspokojenie;)

Nic nie da...

Talib
27-01-2007, 22:30
Corsik, a moze oni nie graja, bo nie sa uzaleznieni od tej gry jak ty? Juz miales przestac, "Never come back on azura", ale cóz, Tibia uzaleznia:>...
I co ty se wyobrazasz, ze kazdy ,kto pisze na tym forum to nooby?? Moze niektórzy sie madrza, ale to nie znaczy, ze sa noobami... Zastanów sie nad soba, jak dla mnie masz za duze mniemanie o sobie.
Pozdro
Talib :D

Tosik Tepek
27-01-2007, 22:45
Corsik, a moze oni nie graja, bo nie sa uzaleznieni od tej gry jak ty? Juz miales przestac, "Never come back on azura", ale cóz, Tibia uzaleznia:>...
I co ty se wyobrazasz, ze kazdy ,kto pisze na tym forum to nooby?? Moze niektórzy sie madrza, ale to nie znaczy, ze sa noobami... Zastanów sie nad soba, jak dla mnie masz za duze mniemanie o sobie.
Pozdro

Jak Cors to kiedyś napisał "wróciłem bo lubię zabijać" a chyba żadnego fraga nie ma :D

Dandrag
28-01-2007, 00:24
Jak Cors to kiedyś napisał "wróciłem bo lubię zabijać" a chyba żadnego fraga nie ma :D

To chyba jesteś źle poinformowany B)

Eldyn
28-01-2007, 05:33
lol Cors wbil najwiecej fragow w ostatnim czasie...

Marihuans
28-01-2007, 13:44
Pozdro

wrocil bo dostal tete nemeth.

Eldyn
28-01-2007, 15:31
@Marihuans
A ty ktora juz postac kupiles na azurze?

Saxon
28-01-2007, 16:06
@Saxon
Kto tu jest idiota poza toba?

Hhehe smieszny jestes w porównaniu qwa do ciebie nie jestem lamą która poza swiatem gry nie widzi nic więcej.Zastanów sie czasem co za glupoty gadasz bo jak narazie wykazujesz sie tylko ze strony big debila.;)

TheThunder
28-01-2007, 16:33
Hhehe smieszny jestes w porównaniu qwa do ciebie nie jestem lamą która poza swiatem gry nie widzi nic więcej.Zastanów sie czasem co za glupoty gadasz bo jak narazie wykazujesz sie tylko ze strony big debila.;)

Spoko, ale Shanoz mial racje z tym co napisal ;] i to ty nie widzisz nic poza gra piszac: "qwa nie opuszczaj serva i tak wrocisz !1111111oneone wszyscy wracaja! nie mozesz odejsc" :D kup se pol litra i pomysl nad swoim zyciem ;)

Marihuans
28-01-2007, 18:18
@Marihuans
A ty ktora juz postac kupiles na azurze?

to nie jest kupiona, name locka mialem a zamienilem sie z kumplem.
zreszta co sie kurwa tobie bede tlumaczyl skoro w dupie to mam i nie gram tyle co ty , cpanie , tibia , cpanie , tibia , cpanie , tibia .........

Saxon
28-01-2007, 20:38
@ the thunder
Heh lol ja w tibie gram dorywczo 2 razy w tygodniu po okolo 15 minut niewiecej niestety nie mam na to czasu bo ucze sie do egzaminu i nie chce byc takimi tlumokami jak niktórzy z was.B)

szmytek
28-01-2007, 20:51
19:47 Xaviour [144]: Because I say so you stupied fuck
19:47 Xaviour [144]: PAY OR DIE

czyzby wanted kasiora sie konczyla ze wymuszaja od 40lvl kase??

Eldyn
28-01-2007, 21:13
@Marihuans
Malo wiesz i duzo szczekasz zamknal bys swoj nie wyparzony pysk, na tibi sie pojawiam tylko jak mam cos do zalatwienia lub jest mass log a jezeli chodzi o cpanie to kazdy wie, ze Shanoz mial 2 ownerow.
Jak wpadniesz do Sulka frajerku kupic od kogos itemki to sobie pogadamy ;)

http://www.pskonejott.com/otc_display.php
Zobacz ile czasu spedzam na tibi.

Van ent
28-01-2007, 21:25
Fajnie shanoz tylko teraz napisz ile spedzasz czasu na ventrilo i ile na innych charach 8o

Eldyn
28-01-2007, 21:35
@Van ent
Na Ventrilo siedze jak ma byc akcja lub kiedy jestem na tibi.

Inne chary:
Eldyn Avano i Rousen na ktore sie loguje na kilka minut :p
+ przez ostatni tydzien logowalem sie na noobka zabijac afkerow w nocy ktory byl online 4h w tym tygodniu :P

Talib
29-01-2007, 00:29
Wanted znowu robi PA, wczesniej czy pozniej mozna sie bylo tego spodziewac;/... Przez chwile myslalem ,ze Azura to normalny server :o, mylilem sie... Juz slyszalem pare ofiar pa, uwazajcie na expowiskach ,Wanted sie czaji! :q

Eldyn
29-01-2007, 00:43
@Talib
Jakby nie PA to Wanted juz dawno by nie bylo, przeciez oni z tego zyja :P ale noobki beda sciagac armory HuHUAhuahUAHUahuahuHUAHUa!!!!!

Narazie wiem, ze wanted upomnialo sie Sirkiksowi o podatek placic nooby!!!! :D

Kiniol
29-01-2007, 00:46
Gdyby Sandra nie dawala kasy to by Dofu nie bylo:confused:

Eldyn
29-01-2007, 01:15
@Kiniol
Mylisz sie, ja od sandry przez calom wojne dostalem 50k, ale tez jakby nie Sandra to by Wanted nie bylo za czasow wojny z swe jak taki Drazito padal to sandra wykladala na blessy aol'a + 50bp sd (ktore robila na mf) zeby odrobil straty.

Talib
29-01-2007, 01:23
Taa... A kto wam (DoF) jak nie Sandra TibiaNg oplaca?:>:baby:

zeus1985
29-01-2007, 10:27

Gościu skończ już ok? Jak chcesz się przyjebać do boterów, to zacznij od Wanted.

Marihuans
29-01-2007, 10:32
@Eldyn.
Nic tu nie pisalem i nie mam zamiaru pisac ale kurwa sam zaczoles teksty typu Ktory to char.
a od ciebie i tak nigdy nic nie kupilem....
a jak juz kupowalem cos od satana to bylo za kase kuzyna.
a co nie moge byc w sulechowie bo mi wpierdolisz ? ;]
nie zebym cos sugerowal ale to ty masz 140 cm wzrostu.

Dobra wychodze i nie chce mi sie nawet tu pisac i czytac cos na forum wiec bye ;]

Talib
29-01-2007, 12:02
Nie no ja nic nie mam do boterów, jednakze nie wmawiajcie ludziom ,ze nie uzywacie Ng, ani kombo lidera... Wyraznie to bylo widac na filmie, a po za tym mam swoje zrodla:baby:

Kiniol
29-01-2007, 13:13
Gościu skończ już ok? Jak chcesz się przyjebać do boterów, to zacznij od Wanted.

Do wanted (jako boterow) nie ma jak sie przyczepic bo aktualnie nie uzywaja bota .Zas Dof uzywa Tibi NG i nawet nie probuje tego ukrywac. :cup: (patrz filmik z ostatiego open battle albo ich pokazy na nobach:o )

Talib
29-01-2007, 16:15
Argamis
Jan 29 2007, 14:07:12 CET Killed at Level 46 by Deeamonicuz
Niemoto
Jan 27 2007, 18:11:23 CET Killed at Level 69 by Patanou
and by Deeamonicuz
Taro Imra
Jan 28 2007, 20:36:21 CET Killed at Level 50 by Ulfmaa
and by a demon skeleton of Deeamonicuz

No to zaczelo sie ;)... Na razie tyle fragów znalazlem. Zobaczymy dalej :)

Dandrag
29-01-2007, 17:18

No przestań, nie żartuj sobie nawet. Chcesz żeby miejsca zabrakło na te fragi ? B)
Btw. Te twoje źródła to jakieś lewe chyba ;) W coraz większej liczbie przypadków :confused:

@Marihuans
Nie wiem ile Shanoz ma wzrostu ale ile by nie miał to i tak by sobie dał z Tobą rade ;) Cy'a

@Kiniol
Fakt, gdyby nie Sandra to bym nie miał kompa, neta, rozumu itp. Jaka ona wspaniałomyślna, że o wszystko sie troszczy ;) Gdyby nie Sandra to DoF pewnie dalej by był na poziomie 30 levla B) Po prostu own3d ;)

P.S. Ile masz lat (możesz mi na priv wysłać, nikomu nie powiem - bez urazy).

Pozdrawiam,
Dan~

zeus1985
29-01-2007, 17:49
Do wanted (jako boterow) nie ma jak sie przyczepic bo aktualnie nie uzywaja bota .Zas Dof uzywa Tibi NG i nawet nie probuje tego ukrywac. :cup: (patrz filmik z ostatiego open battle albo ich pokazy na nobach:o )

BUhahaha, koleś weź wracaj do swojej piaskownicy, bo jak już masz zamiar potępiać ludzi o BOTy to rób to przynajmniej dobrze, a nie wine widzisz tylko po stronie DoFu. Wanted używało przed DoFem botów, używa i będzie nadal używac.

Argamis
Jan 29 2007, 14:07:12 CET Killed at Level 46 by Deeamonicuz
Niemoto
Jan 27 2007, 18:11:23 CET Killed at Level 69 by Patanou
and by Deeamonicuz
Taro Imra
Jan 28 2007, 20:36:21 CET Killed at Level 50 by Ulfmaa
and by a demon skeleton of Deeamonicuz

Piękne fragi, nie ma co, normalnie pogratulować...

Eldyn
29-01-2007, 17:51
@Marihuans
Od dawna piszesz tutaj bzdury nawet jak te bzdury byly sprzyjajace dla DOF malo wiesz i pierdolisz.... :p
Nic nie sugerowalem, ze ci wpierdole, ale teraz to ci napewno wpierdole hahahah :D
Rok temu na poczatku roku w liceum jak mierzyli moj wzrost mialem 176cm wzrostu.

EDIT.
A jezeli chodzi o boty to jak bylem w Wanted to jak byl jakis uptade to Drazharm odrazu kupywal bota jak dalo rade po czym rozsylal linki do ludzi zeby sciagali boty,
co jakis czas na GC pojawialy sie spamy takie jak:
%ta hmm
%ta sd
%ta hmm

Najwiecej to gc spamowal Draz :D mi tez sie zdarzalo, ale ja uzywalem bota do mf naprawde latwiej sie gralo uzywajac hotkeysa niz recznie.

http://i13.photobucket.com/albums/a298/Eldyn/Shanoz/War/drazbot.jpg

Grebol
29-01-2007, 22:27
Nikt nie posiada booootaaa! Ani DoF ani Wanted sie do tego nie przyzna wiec po co spam na forum o tym gównie?

POzdro
Gremb

Sathan Bell
30-01-2007, 01:54
Ok. Widze, że są tu problemy do mojej osoby. ;] Tak znudziło mi się granie w końcu musiało po 3 latach wojen, expa i opie rdal ania idiotów z itemów... Tak sprzedałem się ale wiecie co mam to w dupie bo to moja postać i moja decyzja ;] Ale nie ubolewam z tego powodu bo mi nigdy na postaciach nie zależało i ich nie kolekcjonowałem równie dobrze moge siąść w wakacje i zrobić drugą taką samą. Ocz. będę tęsknił za całym dofem, wspólnymi sukcesami tak jak i porażkami. Ale Ventrilo zostanie zawsze można pogdać. Wiec Cors nie nazywaj mnie...........bo ja wiem co robie... Poprostu brak mi czasu, chęci, żeby dalej grać. Może kiedyś wrócę :D, a może nie.

Pozdro By Wasz Sathan :* HAIL DOF !!!!!!!

Kiniol
30-01-2007, 15:44
Dzisiaj Dof zrobil perfekcyjnego mass loga po Marjole. Pieknie wszystko wymyslone 100% trap. Mozna bylo sie spodziwac happy endu ze strony obroncow Fangornu.:cup: Gdyby nie jedno ale.:confused: Marjola przezyl. ;( Pewnie zapytacie jakim cudem? Odpowiedzi szukajcie u Hega i spolki ;)

Alleran
30-01-2007, 18:14
Niech Cors patrzy na siebie a później sapie do innych;) ja tam Sathana moge zrozumieć i nie mam jakiegoś tam "żalu.pl" czy coś do niego :D

Akcja jak akcja, czasem się udają a czasem nie B)

Marihuans
31-01-2007, 10:56
dobra eldyn. nie chcem sie juz klocic bo nie do tego jest to forum....
Peace.

Kiniol na screnie eldyna widac jak to wanted nie uzywa botow i draza z %taSD.

Czemu jak satan powiedzial ze przestaje grac to wszyscy zaczeli krzyczec itd.
Przeciez jak polowa dofu mowila retired i takie rozne to nikt nic nie mowil a teraz satan odchodzi i odrazu.
Najpierw go wyzywacie ze kradnie ludziom kase za pacc itd apotem ze nie chcecie zeby s*******al.

Hail World of Warcraft ;] ;*

Cors Ent
31-01-2007, 14:33
Shatan nie chodzi o to ze odszedles - twoja sprawa
ale komu ku**** chara sprzedales

zeus1985
31-01-2007, 21:20

Jego sprawa... Temu co dawał więcej kasy ;)

Gammbler
31-01-2007, 21:40
Cos to forum malo ciekawe sie zrobilo

Eldyn
31-01-2007, 23:45
@Gammbler
A wierzysz w Boga?

Mioduch
01-02-2007, 00:04

moze i NG mają ale co tego jeżeli attack kombo nie umieją nawet z botem zrobic???:baby: :D

Valorman
01-02-2007, 14:10
kazdy chyba ma dosc tego pa na zurze lecz jesli taki gamm~lub Draz wpadna to co jasne ze placice ale wy nie myslicie. Zal miw as ludzie poprostu :]
Jesli wy nazywacie wielkim pa Draza Lub Minavanda jestescie w bledzie kto z was podbil by do 39 mastera i wziol od niego p arma
P.S Wojna miedzy wanted a dof bedzie na poczatku lutego

Pozdro Misiek:D

Dandrag
01-02-2007, 14:33
...jesli taki gamm~lub Draz wpadna to co jasne ze placice ale wy nie myslicie. Zal miw as ludzie poprostu :]...

Mi też żal tych co płacą :( Początek lutego interesujące ;)

P.S. Chyba o czymś nie wiem :]

Pozdrawiam,
Dan~

Sathan Bell
01-02-2007, 16:06
@Cors
Nie pomyślałem widzisz, a tranzakcja byla w trakcie trudno... :/
Bywa...

Mrok
01-02-2007, 22:30

Jestem pewnien na 90% że...
Sathan Bella Kupił ziomek z Bogatyni niejaki dziki knur,ktory mial ostatnio chaka na knurze :P<noob>.

Eldyn
02-02-2007, 09:35
@Mrok
I tak skonczy tak samo jak Grimm :D
Sporo ludzi ma do Sathana passy.

Gammbler
02-02-2007, 13:24
kazdy chyba ma dosc tego pa na zurze lecz jesli taki gamm~lub Draz wpadna to co jasne ze placice ale wy nie myslicie. Zal miw as ludzie poprostu :]
Jesli wy nazywacie wielkim pa Draza Lub Minavanda jestescie w bledzie kto z was podbil by do 39 mastera i wziol od niego p arma

Hmm armor to chyba ostania rzecz jaka bym sciagal z kogos w ostatnim czasie:) nie gramw tb i wcale nie tesknie:)

Marihuans
02-02-2007, 15:22
ja tez nie gram w tibie. znalazlem sobie troche lepsza gierke - World of Warcraft ;]

Ciagle wiem ze tibia to bardzo dobra gra ale dla ludzi o silnych nerwach ;p ;]

zeus1985
02-02-2007, 21:41
ja tez nie gram w tibie. znalazlem sobie troche lepsza gierke - World of Warcraft ;]

Ciagle wiem ze tibia to bardzo dobra gra ale dla ludzi o silnych nerwach ;p ;]

60zł na miesiąc ;)

Ciri the Witcher
02-02-2007, 22:43
tez trzaskam w wowa

@yavi
50 ;p

zeus1985
03-02-2007, 00:22
tez trzaskam w wowa

@yavi
50 ;p

Jeden chuj.

Eldyn
03-02-2007, 11:25
Ja planuje kupic Guild Wars placi sie jednorazowoi nie ma tam tak, ze np. sorc jest 100x potezniejszy od czegos tam :p

zeus1985
03-02-2007, 11:37
Ja planuje kupic Guild Wars placi sie jednorazowoi nie ma tam tak, ze np. sorc jest 100x potezniejszy od czegos tam :p

W WoWie też tak nie ma... Poprostu każda profesja ma swoje wady i zalety :)

Raul de Azura
03-02-2007, 12:30
a ja wole pic

elton
03-02-2007, 17:47
Adi Gotti chyba opuścił Wanted, i dostał inva w Dofie :).

Eldyn
04-02-2007, 00:07
Adi Gotti ma hunta od wanted od dawna...

@Raul de Azura
Ja tym zyje :D ty chyba tez ;) zebym ja pamietal jak wczoraj do domu wrocilem...

Qba =]
04-02-2007, 00:30
I do czyjego... :D

Marihuans
04-02-2007, 13:43
ja tez slyszalem od wielu osob o GW i planuje kupic ale nie wiem za bardzo co najlepiej , gdzie , bo chyba dodatek osobno trzeba dokupic....

zeus1985
04-02-2007, 20:35
Przynajmniej nie musicie się zastanawiać w którym rowie leżeliście ;p

Eldyn
04-02-2007, 22:32
@zeus1985
A ty musiales? ;)

Na tibia.com ostatnio kilka ciekawych tematow powstalo lol... szykujcie dupy bedzie bolalo tak jak bolalo Draza...

Dandrag
05-02-2007, 09:48
"It's time for the revolution.." ;) On chyba lubi zwracać na siebie uwage :p Szkoda Floaterki :confused:

Gammbler
05-02-2007, 15:04
HEg nie wrocil z roboty czy jak ze nikogo nie zabijacie albo moze to taka cisza prze burzad :P:D :D :baby:

zeus1985
05-02-2007, 17:16
HEg nie wrocil z roboty czy jak ze nikogo nie zabijacie albo moze to taka cisza prze burzad :P:D :D :baby:

Oni czekają na "ten" odpowiedni moment :) Tzn Drazharma mającego 1 hp, rsa, aola i time ringa na sobie ;p Wtedy jebną massloga i go dojebią ;)

Eldyn
05-02-2007, 18:39
@Gammbler
Nie wiem jak z Heg'iem, ale porwali chyba Przema, jak wyjechalismy na zlot do Poznania kontakt z Przemem sie urwal :( chyba jak caly sulek byl w Poznaniu to wpadl Dragoholikus z kumplami i go porwali :(

@zeus1985
A ty na co czekasz :D ksiaze ;)

@Dandrag
Zemsta za Floaterka bedzie slodka... :)

zeus1985
05-02-2007, 20:46
@Gammbler
Nie wiem jak z Heg'iem, ale porwali chyba Przema, jak wyjechalismy na zlot do Poznania kontakt z Przemem sie urwal :( chyba jak caly sulek byl w Poznaniu to wpadl Dragoholikus z kumplami i go porwali :(

@zeus1985
A ty na co czekasz :D ksiaze ;)

@Dandrag
Zemsta za Floaterka bedzie slodka... :)

Ja jestem DoFowi niepotrzebny jak to Corsik określił, i prędzej mnie zabije niżeli miałby ze mną walczyć przeciwko Wanted.
Btw, a co się z Floaterką stało?

Eldyn
05-02-2007, 21:21
@yavimava
Jestes tak samo potrzebny jak Cors, a Floaterka shakowana, Wanetd tylko to potrafi hack: Zuremiego, Lasta, Anarchosa ( nie na 100%) i Elblaga nima a Xhue frajer dalej w Wanted siedzi hahahahah...
Ale nie tylko oni potrafia to robic... ;)

Frank Horrigan
05-02-2007, 21:29
Flonia i tak już dawno nie gra, próbowała coś pograć na Askarze w zeszłe wakacje ale niestety dorwała ją banda polskich dziecieków z ulicy i finał by podobny jak na azurze. A to że jakaś cipeczka dostała od niej konto i nie potrafiła tego wykorzystać to już osobna sprawa...