Pokaż pełną wersje : Dlugopis Tibia.pl (Daje pomysl)
Siema...
Mam pomysl na dlugopis tibii.. ;PP moze taki dlugopis
by przypominal nam dobre chwile z tibii i lepiej by sie myslalo ??:p
no i po 2 fajnie by bylo miec dlugopis z tibia ;]taki niepowtarzalny bo nie widzialem dlugopisow z gier...:p to moze byc pierwszy:p
ja dalem tylko pomysl reszte sami mozecie zrealizowac jak ma wygladac(i czy wogle tibia.pl sie zgodzi?):]
(C) By FellanK
A długopisy ze Star Wars to co? Mało prawdopodobne, byś ich nie widział.
Ech, wszystko z Tibią, po co to komu? Zresztą, chcesz taki długopis to druknij sobie co chcesz, leć do jakiejś firmy zajmującej się reklamą i płać. A jakbyś miał ochotę, to nawet możesz je sprzedawać :)
moze otworzcie siec sklepow tibia.pl ?
moze otworzcie siec sklepow tibia.pl ?
Sklep z fastfoodem "Tibia". Tibijskie hamburgery, hotdogi..
up:
Kafejka internetowa dla nie wyzytych dzieci neostrady (Spam forum + gra w Tibie),
Krzesla jednorazowego uzytku...
Ciekawe...
Czego to ludzie nie wymysla (Dlugopisy z Tibii... wez sobie nos laptopa do szkoly i graj w Tibie, to bedziesz se mogl przypominac o niej co chwile o.O ).
No ale juz jak naprawde tak kochasz Tibie, ze chcesz o niej myslec non-stop to...
Wydrukuj sobie ikonke Tibii, zanies do salonu tautazow.. i powiedz ze chcesz by Ci to wytatuowali na dloniach + napis <3 (Serduszko) Tibia . Bedziesz mogl to calowac, przytulac, ogladac... i tak do upadlego.
@Raxev
Jemu chodziło raczej o sklep z gadgetami (gadżetami dla niekumatych) z Tibii, a nie jedzeniem :p
Knight Simon Dark lord
13-10-2006, 19:18
up@
to była tak zwana "ironia"
topic@
może jeszcze zrobimy komixy,filmy,seriale,telenowele z tibą i najlepiej by puszczali to non-stop w tv a w reklamach reklamy stron internetowych z tibią
TAK zalejemy tibią cały świat :P
Rinnaroc
13-10-2006, 19:22
Nie wiem jak wy, ale ja już dawno mam pościel z tibią, lampke i nawet tapete na komórce -.- Co masz na myśli mówiąc długopis z "tibią" na nim ? Ja bym proponował wkleić awans na 3 lvl.
Rooker666
13-10-2006, 20:03
długopisy tibia.pl głupi pomysł kto by takie kupował.jedynym dobrym rozwiązaniem byłoby rozdawanie takich długopisów na konwenktach.
jak dla mnie spoko :) ja bym takowy zakupil ;D ale mysle, ze to nie wypali bo to zamaly zysk
Yoh Asakura
13-10-2006, 20:12
A ja nadal twardo stoję przy przyborach szkolnych ala Tibia.
@Raxev
Jemu chodziło raczej o sklep z gadgetami (gadżetami dla niekumatych) z Tibii, a nie jedzeniem :p
Restauracja tez dobry pomysl
Frytki prosto z venore
Edron Burgery
Venore Pizza
Thais Hot-dog
Może jeszcze książke o tibi i okładka na zeszyt z napisem "tibia" i advem na 2lvl :baby:
up:
Kafejka internetowa dla nie wyzytych dzieci neostrady (Spam forum + gra w Tibie),
Krzesla jednorazowego uzytku...
Ciekawe...
Czego to ludzie nie wymysla (Dlugopisy z Tibii... wez sobie nos laptopa do szkoly i graj w Tibie, to bedziesz se mogl przypominac o niej co chwile o.O ).
No ale juz jak naprawde tak kochasz Tibie, ze chcesz o niej myslec non-stop to...
Wydrukuj sobie ikonke Tibii, zanies do salonu tautazow.. i powiedz ze chcesz by Ci to wytatuowali na dloniach + napis <3 (Serduszko) Tibia . Bedziesz mogl to calowac, przytulac, ogladac... i tak do upadlego.
dobra dobra na ch*** mi tatulaz??i jescze laptopa do szkoly ... zeby owalili to nos laptopa do szkoly i niech ci go owala bedzie ci i ciesz sie z tego jescze ze nie masz......i na dodatek plac za neta...blu albo iplusa...no to niezle cie wyniesie..
aż się pofatygowałem, już dawno to widziałem...
http://allegro.pl/item131416516__dlugopis_tibijczyka_tibia_pacc_ots. html
Nie wiem jak wy, ale ja już dawno mam pościel z tibią, lampke i nawet tapete na komórce -.- Co masz na myśli mówiąc długopis z "tibią" na nim ? Ja bym proponował wkleić awans na 3 lvl.
lol :D nie ma to jak wstac sobie rano i ujrzec wielkiego draga na poduszce !
mam nadzieje ze zartowales :)
dobra dobra na ch*** mi tatulaz??i jescze laptopa do szkoly ... zeby owalili to nos laptopa do szkoly i niech ci go owala bedzie ci i ciesz sie z tego jescze ze nie masz......i na dodatek plac za neta...blu albo iplusa...no to niezle cie wyniesie..
No to se kur... implanta zamontuj w "MuSkU" -.-
Topic:
Co do tego allegro...
Tia... to zestaw prawdziwego Tibijczyka... lol ... "Tibia it's my Life" HA !
Słaby pomysł-to sie nie sprzeda.
A ten długopis z allegro wygląda wręcz ch...wo (gdybym go komuś pokazał to pewnie zabiłby mnie śmiechem). Ciekawe co jeszcze wymyślicie, buty ze skrzydełkami? szaliki, plecaki etc.:o
Hehe, pomimo tego, że jest "ch...owy" to nie brakuje frajerów, żeby coś takiego kupić :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.