Pokaż pełną wersje : Żółwie i piraty
Marcjanx
19-10-2006, 23:31
Mam pytanko jak dojść na te wszystkie żółwie. Patrze że dużo tam ludzi chodzi i czy da się expić tam 34 lvlem? tylko tak na wyprubowanie bo chce tylko ozbacyzć jak tam jest bo pacc mi się kończy...
I co do piratów to właśnie jak tam dojść, wiem że trzeba questa ale co i jak to niewiem.
Prosze o pomoc.
Pozdro
jak nie wiesz jak wykonac questa to tu sie nie dowiesz, to samo jest z zolwiami.
kiedy wy sie nauczyczie podawac voc/skile ?
Na 34 lvl dasz sobie rade na zolwiach na poziomie -1. Na -2 moze cie lekko przytloczyc lekko liczebnosc wroga, a nizej to juz wogule nie ma sensu schodzic na twoim lvl. Zeby tam dojsc to musisz pomoc pewnej niewiascie w odzyskaniu jej pierscionka, i nie tylko...
Z piratami jest juz z deczka gorzej. Zeby sie do nich dostac musisz sie juz troche nameczyc, ale na twoim lvl sie to wcale nie oplaca. O ile z tymi najslabszymi dasz sobie rade to te lepsze moga ci sprawic juz problem.
Sir-Kali
21-10-2006, 16:31
Na żolwie i piraty mozna dojsc gdy masz wykonane questy jak chcesz wykonac pirate questa to najpierw skombinuj vodoo dolls z cultow i jak je bedziesz mial napisz do mnie na gg powiem ci co dalej ^.-
Pzdr
teletoobis
21-10-2006, 17:25
na zolwie po quescie a na piraty nie masz szans sie dostac
Dwimenor
21-10-2006, 17:34
Jak nie? Gwarantuje, że można i na 8lv dostać się na Nargor. Pytanie tylko-jak daleko zajdzie(obstawiam, że do pierwszej tarantuli).
@autor
Na tym forum nie dostaniesz dokładnej solucji questów. Radzę pomęczyć się samemu-większa satysfakcja.
Mała podpowiedź: zacznij od porozmawiania z Eleonore Silverhand.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.