zaloguj się

Pokaż pełną wersje : zwykły oszust?

Lu_De_Moher
24-10-2006, 16:14
Witam.
Pisze w imieniu mojego kumpla ponieważ ma on pewnien problem.
Pewien Tutor(chyba tak sie to pisze) jak sie póżniej okazało każe mojemu kumplowi podać R-keya bo twierdzi że coś tam jest nie tak i jeżeli mu go nei poda to usunie mu kotno a jescze wcześniej twierził że wogule nie ma r-keya.
Oczywiście mój kumpel r-keya mu nie podał a więc rozmowa zakoczyła się ze strony tego Tutora? takim oto zdaniem "Allright. Then as of tomorrow, You will not be able to log into your account." I nie wiem czy rzeczywiście kumpel nie bedzie sie mógl zalogować na swoje konto puki nie poda mu r-keya czy to tylko taki złodziejski chwyt? Pytałem sie o tą osobe na help chanel i dostałem odpowiedź że jest to Tutor a jak napisałem że każe on aby podaać mu R-keya i że pisze że nie zaloguje sie już na konto puki mu go nie poda to nic nikt mi już nie odp. :/ Miał ktoś już taką sytuacje? Wierzyć takiemu człowiekowi czy to tylko zwykły oszust?

Pozdrawiam

Adrian!
24-10-2006, 16:18
Tak, oszust, nigdy nie podawaj nikomu passow ani r-keya.

re:down
Ja tam mówie, że na 100%

Patysiak
24-10-2006, 16:19
Na 99.9999999999999% oszust (w końcu tutor to też zwykły grasz).

Zupka_Chinska
24-10-2006, 16:42
Nawet GM nie prosiłby Cię o podanie r-key`a. Możliwe, że jakaś, osoba trzecia poznała jego pass`y i teraz to wykorzystuje. Może jednak po prostu Tibia mu zbrzydła i próbuje wykorzystać w złym celu swoją range "Tutora", wyłudzając hasła.

Andrealfus
24-10-2006, 16:46
zwykly oszust.

Nikt nigdy nie bedzie prosil cie o podanie pass/r-key.

Bedac przy sprawach podawania. Niematakiego czegos takiego jak free pacc bo gm ma urodziny lub ja jestem gm i moge ci dac pacc na 3dni tylko wejdz na www....... i podaj swoje passy

Wiec mowie jeszcze raz nikomu nie podawac swoich danych do accounta

Tompior
24-10-2006, 17:15
Omg tak zwykly oszust.

Offtop:
Ile jeszcze bedzie tematow "oszust?" Co chwile ktos o to pyta...