|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki świat chcielibyście zobaczyć na niezagospodarowanym terenie tibii? | |||
Lodowy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 | 16.67% |
Dżungla |
31 | 57.41% |
Pustynia |
4 | 7.41% |
Pasmo Górskie |
8 | 14.81% |
Zwykły jak okolice thais carlin czy venore |
2 | 3.70% |
Głosujących: 54. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() No Więc Tak :
widziałem ostatnio mapke z tibia.com z zaznaczonym terenem nie odkrytym jesli tworcy tibia.pl mogli by napisac pismo do cipow to dajcie im taki pomysl na ten teren 1. Świat- otoczenie dżungla 2. Potwory -monkeys, gorilla, giant anaconda, cobry, aligatory, ancient gorilla, elephant (można wymyslic jakis przedrostek sadze ze móglby byc bardzo silny) 3. Pajaki - ptaszniki, czarnewdowy, i nasze ukochane giant spidery, poison spidery i okrutne spidery 4. Otoczenie dżungli ciagnie za soba oczywiscie nowy itemy pelno rear itemow i oczywiscie dla chcaych wysilić umysł questy ale nie zwykle skrzunki tylko cos do poszukania dla npc ktorzy potrzebuja pomocy 5.Także nowe posaągi i np opuszczone swiatynie 6. Zapomnialbym nasze poczciwe amazonki i valkyrie THE END to by było na wszystko i pamietacie reguła jest atkualna POST SIĘ PODOBA + NIE PODOBA SIE - macie pomysly smialo piszcie po to jest forum pa |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() Zeby nie byc teraz jak bk ( nie obraź sie ) nie bedę cię krytykować , a więc , troszke to nie wyszło , gdyż jak sądzisz najpierw idziesz koło pustyni gdzie prawie nie ma życia , patrzysz a tu z niką dżungla , jak sądzisz kto to moógł zrobić hmmm nikt . Nie nie podoba mi sie ździewko , ale nie jestem ham i nie dam minusa ale dam plus
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
@topic Pomysł na teren każdy głupi może wymyślić. Jakbyś ten teren i przedmioty i potwory na nim występujący zrobił to wtedy można by coś próbować pisać do CIP'ów, ale tak to raczej nic nie przejdzie.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() A mi się pomysł z dżunglą podoba
![]() ![]() ![]() Można by jeszcze wprowadzić jakieś ogniste miasto gdzieś głęboko w podziemiach (może jakaś nowa góra przerobiona na Vulcano ??)
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() co do odpowiedzi ze dzungla kolopustyni jest niemozliwa to sie nie zgadzam
poniewaz na mapce z niodkrytym terenem zaznaczone jest pasmo górskie przez które nikt jeszcez nie przeszedł !!!!!!!!!!!! JEST ONO SZEROKIE JAK 3 SZEROKOSCI MAPKI W OKIENKU TIBII WIEC BARDZO MOZLIWE JEST ZE MOZE ZNALAEZC SIE TAM DŻUNGLA dziki za rozna krytyke i dodatkowe pomyslyjstem w trakcie robienia zwierzat do dzungli i mapki tgo dzunglowego swiata zegnam |
![]() |
![]() |
#6 | |
Nikt ważny
|
![]() Moim zdaniem tam powinna byc.... pustynia
![]() ![]() Edit: Cytuj:
Co do samego pomysłu z dżunglą to on mi się nawet podoba ![]() ![]() ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 25-08-2004 o 17:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Zaglosowalem za pasmem gorskim...wydaje mi sie ze mogloby to byc bardzo ciekawe gdyby zrobic tam ogronme gory w ktorych znajduje sie labirynd tuneli i jaskin...taki desert qest tylko ze wewnatrz gory i wiekszy...
![]() No ale moze pozniej cos innego mi sie wymysli... :tongue:
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() niktorzy ludzie z tego forum to hamy ktorym podobaja sie tylko ich wlasne pomysly mnie ten pomysl bardzo sie podoba wiec odemnie weilki plusik
pozdro
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
Lokacja: Bytom
![]() |
![]() A takie coś może być ? :-)
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
Lokacja: I co z tego że nie USA?
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ja zagłosowałem na pustynię. Czuję sentyment do teog typu obszaru. Ale uważam, że ciekawym pomysłem byłoby zrobienie coś na wzór olbrzymich grobowców w piramidach z dużą ilością węży,pułapek mumii, skorpionów i porządnym skarbem na końcu.
A jeśli nie to, to moim zdaniem w Tibii jest ZDECYDOWANIE ZA MAŁO ZAMKÓW. CIPsquad moglby laskawie walnąć na nowym terenie jakiąś potężną fortecę. Byłoby chociaż co zdobywać ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Niegrający
Imię: Solinari
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danubia
Poziom: 63
Skille: 89/59
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Wedlug mnie powinni zrobic lodowe miasto, Nie na daramie bo to przesada ;p ale dodatkowa wyspa kolo carlin i gotowe
![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() W dżungli nie ma czarnych wdów, aligatorów, gorylów ani anakond. Ty pewnie nawet nie wiesz co to dżungla. Najprostszy przykład dżugnli to Wietnam. Bo Kongo płynie przez las równikowy, a nie dżunglę. A dżungle są często blisko pustyń i jest to normalne [patrz Indie]. Ale dżungla koło góry? Eee nie. Natomiast góry koło pustyń są, ale nie takie wielkie pasma gór [raczej kilka dużych szczytów, jak Kilimandżaro]. Dość wykładu
![]() Pomysł z dżunglą fajny, ale trzeba by to dobracować i wymyślić jeszcze parę rzeczy, no i rzecz jasna jakoś tak to sprytnie umiejscowić, żeby ładnie było. Twoje błedy są nie ważne, bo CIPom nie zależy na realistyce [mieszkać w piramidzie? pfffffff]. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja dalej jestem za dzungla
![]() Ale piszcie co sądzicie o moim ss'ie ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2004
|
![]() wg mnie to mogliby zrobic mix dżugli i wysokich gór (i to jest normalniejsze niż by się wam wydawalo np. Himalaje. a jak dalej nie wierzycie to wasza sprawa ale widać co robiliście na geografii w bodajże 4 klasie :tongue: ).
Ale nie będe się rozpisywał o moich pomysłach ale podobny temat założyłem 2 tygodnie temu tutaj (nie dziwcie sie że małe to forum, ale dość nowe jest i dopiero ruszamy z reklamą xD). Zamieściłem tam swoje pierwsze pomysły i... dostałem lenia ![]() ![]() lol pewnie dostane minusa za reklamę ![]() a ss dobry pod warunkiem, że jest to sam początek dżungli ![]() Ostatnio edytowany przez MasterM - 28-08-2004 o 00:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jasne
![]() Ale żeby to jakoś fajnie miasto wyglądało, np. mury z drewnianej palisady albo coś podobnego ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
![]() |
![]() Mi sie tez podoba ten pomysl z pustynia, lecz nie warto pisac do CIp'softu bo pewnie i tak nie posluchaja.
@re Lord Czaja Wiesz co jest najlepsze na twoim screenie? Ten demon armor ktory masz na sobie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Poznań
Imię: Avonasak
Profesja: Knight
Świat: Morgana
Poziom: 9
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() ja jestem za dżunglą nowy miastem w stylu Asteckim i takie tam (nawed by ładnie kntrastowalo ze stylem Egipcjańskim).
a co do namawiania cipów to morzna by ich namówidz na sonde na forum tibi.com i wtedy byśmy sie dowiedzieli jaki rodzaj terenu bedzie pasował najbardziej ![]() Pozdro all |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Moim zdaniem najlepsza by była dżungla bo pustynia już była, a poza tym tibia to nie symulato r pogodowwo-realistyczny , tylko gra z której mamy czerpać przyjemność a jaka jest rpzyjemność z chodzenia ciągle po tym samym terenie??