![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2003
Lokacja: Bieruń
![]() |
![]() Można mieć tylko 1 bron, ale tarcze można mieć 2.
BTW.Przecież nie jesteś barbarzyńcą z Diablo żeby 2 bronie nosić ![]()
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() kto wie? kto wie?
![]() ale zawsze lepiej miec serpenta i brighta niz brighta i dwarvena ![]() thx za odpowiedz... + za nią... |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Możesz mieć na sobie broń jednoręczną i tarcze lub dwóreczną broń. Dwie tarcze też możesz mieć, ale to nic nieda będzie się liczyła obrona najlepszej założonej tarczy.
Prosze mnie poprawić jeśli się myle.
[Napis na bramie Piekla] Przeze mnie droga w miasto utrapienia, przeze mnie droga w wiekuiste meki, przeze mnie w naród zatracenia. Jam dzielo wielkiej, sprawiedliwej reki. Wzniosla mie z gruntu Potega wszechwlodna, Madrosc najwyzsza, Milosc pierworodna; starsze ode mnie twory nie istnieja, chyba wieczyste - a jam niepozyta! Ty, który wchodzisz, zegnaj sie z nadzieja..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Głęboka otchłań Ulubiony browar: Żywiec
![]() |
![]() Można walczyć tylko jedną bronią, a pozatym w drugą ręke nie włożysz drugiej broni bo się nie da.
Co do tarczy to tylko jedna jest używana. Dwie nic nie dają. PS. I żeby tu nikt nie wyjeżdzał z tematami typu liczy się tylko większy def i takie tam. A jeśli już ktoś chce zadać takie pytanie to zapraszam tu i niech się zastanowi: 1) http://tibia.pl/forum/showthread.php?t=9718 2) http://tibia.pl/forum/showthread.php?t=9709 <edit> @re down Jaki przeciwnik? Chyba ci chodziło o poprzednika, tak?
![]() Ostatnio edytowany przez Bal Ur - 28-08-2004 o 16:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Fallen Angel
|
![]() Cymcymek, nie mylisz sie. Nie mozesz mic dwoch broni w rekach a tarcze to tak jak twierdzil moj przeciwnik. Choć, te zasady sa troche nie realistycznie ipowinny byc zminione, ale do tego musial by byc nowy skill.(conajmniej)
|
![]() |
![]() |