|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Mam problem od pewnego czasu gdy wlaczam tibie uzycie procesora przekracza 95 % i dochodzi czasem do 100 % CPU procesu tibia***** wynosi wlasnie 95 % przez co nie moge grac poniewaz gdy nacisne strzalke w bok postac przesuwa sie bok gdzies po 20 sekundach i ogolnie komp zamula.. wiadamoo jak to jest gdy uzycia procesora wynosi 100 % . Prosze o pomoc. Nie jest to spowodowane wysokim framerat poniewaz mam ustawione je na 40 w tibii...Z gory thx
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
![]() Jaki procek -.-?
|
![]() |
![]() |
#3 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() W menedżerze zadań ustaw piorytet aplikacji na "poniżej normalnego", przymulki powinny ustąpić.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() @up
dzieki za rade.. zaraz to sprawdze @2up procek 2ghz 256... Chodzi o to ze np 20 min wczesniej gralem normalniej wszystko ok i nagle zaczynaja sie ffreezy krok co 30 sekund i procesor swiruje , wydaje mi sie ze zlapalem jakiegos virka;/ Aaa .. a gdzie jest ten priorytet bo jakos nie mgoe znalezc... Ostatnio edytowany przez Pietras__ - 22-11-2006 o 00:28. |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Oleśnica
Imię: Azaen
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() W opcjach graficznych Tibiasza, przesuń pierdolnik na 25~ .. to na pewno pomoże..
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() EMILOK jESTES WIELKI JUZ WIEM JAK TEN PRIORYTET USTAWIC
all dziala koffam to forum ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum