![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
![]() |
![]() No więcj miałem iść za teleport noob charem to poszedłem najpierw 15 knightem bezposrednio do tp,ale to nie wyszło.No więc poszedłem z poprzesuwać dźwignie ale jak chciałem wbić to sie nie dało bo dzwignie sie poprzesuwały... Później logłem sie na mojego real chara 56 ed i nic z tego nie wyszło...Ale tutaj zamieszczam filmik jak ktoś by chciał wiedzieć co i jak w jakim miejscu sie tam znajduje
![]() http://rapidshare.com/files/5610594/DC.rec Sorry za takie wypracowanie które up napisałem ale to takie wprowadzenie ![]() Film zamiesczam poto by ktoś chciał wiedzieć co tam jest i w jakich ilościach. P.S jak ktoś wie jak przejść za TP niech napisze na PW lub tutaj. Nie piszczie ze keylogger najpierw przeskanujcie potem obejrzyjcie a na samym końcu skomętujce! No i prosze o wyrozumiałość.Prosze o komęty Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2006
Lokacja: East Poland ;)
Imię: Sir Ancient-Necro
Profesja: Sorcerer
Gildia: Heaven
Świat: Celesta...
Poziom: 42+
Skille: 19/25
Poziom mag.: 48
|
![]() bez oglądania wiem czemu nie dało się wyjść za Tp, musisz bardzo szybko wszystkie dzwignie przekręcić (ok. 5 minut może mniej), bo one same się puźniej przekręcają...
![]() więc trzeba większą ekipe żeby tam dojść ![]() @edit: dzięki za pokazanie respów, czasami się bałem tam iśc, bo niewiadomo ile i gdzie withy tam jest xP
Gry Tibii niebędzie... zostaje wam: [SIGPIC][/SIGPIC] Mogło być gorzej... a miało być tak pięknie ;P Ostatnio edytowany przez Sir Night Master - 01-12-2006 o 20:08. Powód: a tak sobie... :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Profesja: Knight
Świat: Calmera
![]() |
![]() Dzięki dzieki wiele mi pomogłeś
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: inąd
|
![]() nieche cie w blad wprowadzac bo tam bylem wtedy co dc powstalo ale chyba byl motyw ze trzeba od prawej strony przesuwac dzwignie, i chyba 4 wystarczy ale nie pamietam dobrze wiec najpierw sproboj szybko ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2006
Profesja: Paladin
Świat: Galana
Poziom: 10
Skille: 31/34