|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
![]() |
![]() stary ja o takich programach slyszalem, istalujesz go, wchodzisz elegancko, pozniej sie wylogowywujesz. wszystko jest spoko az do nastepnego dnia kiedy logujesz sie i masz zchakowana postac. Tyle, niech ktos mnie poprawi jak sie myle
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
![]() |
![]() Zawsze musi być gdzieś haczyk
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() sa takie programy ale nie radze siciagac lepiej poprosic kumpla ktory dobrze zna sie na kompach zaplacic mu 20 zł i niech ci taki zrobi
![]() i teraz wchodze kiedy chce ![]() ![]()
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
|
![]() ja tez chce >:| ( ale za darmo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() A zapodasz mi go na e-maila???
jakby tak to: [email protected]
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Miasto Moderatorów :]
![]() |
![]() Wakacje, pewien poniedziłek, przychodzi do mnie kolego chwali sie, że ma program, który skraca jego cierpienia przy wpisywaniu numeru i hasła.
Środa tego samego tygonia, przychodzi zalamny: -Co sie stało? -Okradli mi postać. Zbieg okoliczności? Mało tego nie formatował kompa i nie usuwał programiku i nie całe dwa tygodnie później "oczyścili" mu postać i stracił pare poziomów zabity przez innych. Ale on tego nie zrobił.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() Najlepiej odrazu umiesc na jakims serwie i daj link
![]() bo kazdy ci napisze ze bedzie chcial ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Nawigator a nie mozna troszke taniej ??
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() wiem ze niechcesz udostepnic tego pliku wiec mam mala prozbe napisz jakim programem ten twoj kumpel przerobil sobie tibie plzzzzzzzz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2003
![]() |
![]() wlasnie nawigator napisz link do tego pliku blagam cie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() LUDZIE jakie macie komplexy!
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() niezly pomysl a jak kogos nie stac na pacca to co jak myslisz ja np. ni mam 80 zl noi co kurwa tera mam zrobic jak myslisz?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() O ile mnie nie myli to kupujac pacc'a na 3 miechy trzeba zaplacic conajmniej 105zł karta bankowa.
Btw1: Takie programy zapewne posiadaja keylogery, wiec latwo mozesz stracic postac. Btw2: re:nawigator huh? skad mamy wiedziec czy nie oszukujesz i masz taki programik ![]() ![]() No zalozmy ze twoj kolega zrobil ci ten programik to skad masz pewnosc ze tam tez nie ma keylogera albo czy nie wzial tego programiku z jakiejs stronki, wiec moze nawet nie wiesz czy ktos cie powoli chce zchaczyc, albo ma moze juz twoj password i juz zmienia ci maila ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
1) nie ma FIZYCZNEJ możliwosci by coś takiego istnieje. 2) Poszpanuj sobie czumś innym 3) Pewnie masz macro ![]() 4) Sprecyzuj: logujesz się DOKŁADNIE jak PACC? Więc kłamstwo. Masz macro które loguje za Ciebie? Dałeś się obrobic na 20zł ;p 5) Niech nikt mi się nie waży podać jakis link do jakiegoś exeka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() dajcie mi taki plik bo wpisuje kod 30 minut na eternie i ani razu nie wlazlem dajcie mi link do takiego programinku blagam bede calowal buty!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2003
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() pomysl idioto ale zanim wejdziesz tym druidem to kiedy wejdziesz i zaczniesz robic te UH-y
![]() |
![]() |
![]() |