|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2004
![]() |
![]() Ostatnio szedlem sobie z qmplem... chcielismy poexpic na palkach. Spotkalismy kolesia imieniem Wazub- najprawdopodobniej 31knajt i dziewczyne co miala nick Valikiria. ;/ wazub prosil nas o pomoc, a my bez zastanowienia zaczelismy grzac a ta niby valkirie ;/ o dziwo oby dwaj mielismy skulle i niestety padlismy moze to i nasza wina ze nie sprawdzilismy tej valkiri. Qmpel szybko zginool bo mial mnijeszy lvl ja sie troche pomeczylem ale przestrzegam was przed takimi graczami !! ja stracilem nooble armor i okolo 300 boltow. Na szczescie mamy silniejsze 2 chary i chcemy zamsty !
Jesli czyta to ktos z Valori prosze owyrozumienie i tepienie takich graczy ktorzy wprowadzaja innych w BLAD ! ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: 3 miasto
Imię: Vincent Bell
Profesja: Knight
Gildia: Order of Merlin
Świat: Refugia
Poziom: 121
Skille: 94/94
Poziom mag.: 7
|
![]() Dagor skontaktuj sie ze mną w tibi. Zobaczymy co da sie zrobic.
Też mialem podobny przypadek z gościem o nicku "Wild Warriorr" (czy cos w tym stylu wyglądał dokladnie jak ww) Na szczęście w ostatniej chwili sqmalem ze to czlowiek a nie stworek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Na emeryturze
|
![]() Dzis wlasnie spotkalem tą Vaikirie. Tyle ze trudno sie nabrac jak stoi po depo gada z jakims gosciem i pisze ze ma 17 lvl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2004
![]() |
![]() dokladnie to ta scenka wygladala tak :
idzie sobie wazub i a za nim ta podroba... ona w niego wali jemu pojawiaja sie chmurki i prosi nas o pomoc... no a my bez zastanowienia walimy w nia i mamy skule;/ ogromne zdziwko O_o qrde o co chodzi i wtedy poszly gfb i hmm ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2004
|
![]() Msg me w grze...
Chetnie Pomoge |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Katowice
Profesja: Elder Druid
Gildia: Perly Lotry
Świat: Calmera
Poziom: 61
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() gram na walori
![]() ![]() ![]() Moje kondolencje ![]() ale jak cos to msg do mnie w grze - madehen (low lvl ale ja nie expuje tyko m lvl trenie) Ostatnio edytowany przez natalek - 29-08-2004 o 16:59. |
![]() |
![]() |