|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() CipSoft przeprasza na swojej stronie www.tibia.com za dzisiejsze problemy z serverami.
Jak informują dzisiaj 15 światów oraz strona były wyłączone na kilka godzin z powodu poważnej awarii sprzętu. Udało im sie rozwiązać problem, jednak wszystkie servery musiały zostać cofnięte do stanu z godziny 9:00 CET(czyli naszego czasu ![]() CipSoft ma nadzieje że takie problemy nie wystąpią w przyszłości i będą sie starać temu zapobiegać. Od tibia.pl dodam prośbe o wyrozumiałość dla twórcó Tibii. Hardware jednak w końcu sie przeciąża i jest awaria, Tibii to też nie ominęło... Obyście szybko odzyskali starty wynikłe z tej sytuacji. tibia.pl pozdrawia... Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 29-08-2004 o 22:07. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 06 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() chyba nie wszystkie tylko te 15 co nie dzialaly bo jakos calmery nie cofneli
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Niegrający
Imię: Solinari
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danubia
Poziom: 63
Skille: 89/59
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() czyli jesli zrobilem wtedy np 10k golda to tego nie mam mam tyle ile mialem przed savem servera??
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Nie !!! Tylko Nie To !!!
|
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Ja bym się BARDZO ucieszył jeżeli na Xantera też by była cofka...i trzymam kciuki żeby tak się stało, chodź zapewne dla wielu byłaby to strata expa, golda itp.
Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: woj.mazowieckie
Stan: Niegrający
|
![]() ja tam chyba dużo nie zrobilem (nawet nie pamiętam) ale i tak nie chce mi sie tego znowu robic (leń ze mnie jak sie w morde patrzy
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Poland
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 40
Poziom mag.: 50
|
![]() Szkoda...ponad 1h robienia uh'ow na marne, ale trudno, w koncu takie problemy kazdemu sie moga zdaryzc.
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2004
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2004
|
![]() Grałem od samego rana z 16 lev zrobiłem 18 ( knight ) zarobiłem prawie 3 K potem dodałem sumke z depo i miałem ponad 5 K ! Ale byłem szczęśliwy xD. Kupiłem sobie pięknego D-hammera taki lśniący i wypolerowany ( ale jazda powiedziałem ). Wybrałem się do Carlin po drodze na Valkirie i Amazonki ( też poexpiłem x). Huh było super, nagle LAGGG staneło se myśle zwykły lag ( zaraz potem komp mi sie zresetował xD ). Gry nie mogłem odpalić dobra pogram wieczorkiem ( myśle se potrenie z kimś dobrym z 18 lev zarobie kase i wypróbuje nowego D-hammera ). Siadam loguje sie i ......... Straciłem wszystko stałem przed jaskinią z rotami z C-mace i 200 gp przy sobie... Oto moja smutna historia, czy ona nie jest smutna ?
Ostatnio edytowany przez Damianuss - 29-08-2004 o 23:13. |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() To wkońcu wszystkie servery zaliczyły cofke czy tylko te które wysiadły?
Damianuss, historia owszem smutna, ale ja straciłem CAŁĄ postać przez moją głupote, dlatego też mam resztki nadzieję że save z xantera też się cofną pomimo tego że była sprawna. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Phoenix Malther
Profesja: Knight
Świat: Solera
Poziom: 45
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() O to mi cipy życie uratowali :>. Mój uh maker dzis padl i stracilem 10 bp of uh. Jeśli cofneli Solere to wszystko dostane spowrotem
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Ja tam nie stracilem duzo
![]() Fire Sword 300GP i jakies 5k expa ![]() Hehehehe... Tylko :/ ![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Braniewo
![]() |
![]() ja na szczescie dzis nie gralem...uff tak sie zastanawiam czy rozwiazaniem problemu nie byl by czestszy save servera =] niech jakas madra glowa cos wymysli i napisze do cipow {chyba dobry pomysl co
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 03 2004
|
![]() ja dzisiaj nie gralme ale wiem ze dla wileu osob jest to straszne bo duzo zyskali ale sa tez tacy ktorzy zginali albo duzo stracili i oni sie czesza wiec cieszcie sie ich szczesciem i badzcie szczesliwi
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2004
![]() |
![]() Niestey takie awarie sie zdarzają i zdarzać się pewnie jeszcze bendą.
Ja w porównaniu do Was straciłam tak mało, że lepiej nie bendę mówić bo co można zyskać grając 15 min hehe ![]() prawie cały dzionek siedziałam i czytałam wasze wypowiedzi na forum i musze powiedzieć,że nieźle sie przy tym uśmiałam ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: chorzów
|
![]() cofnięcie czasu tylko o pare godzin to nic, pamiętam jak rok temu cofneli serwer na Lunarze o trzy dni..
![]() Denaris Gwynbleidd Hibernia 66 pally |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: elbląg
![]() |
![]() Mi przez ten czas spadło 3k expa jakieś 500 gp i 1 mlvl (dobrze że Dragon Shielda kupiłem przed savem
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Sigil
![]() |
![]() Ja od rana robiłem UH'y przy okazji zbierajac full mięska. Potem miałem przerwe i jak wszedłem na tibie dzisiaj to nic z tego nie bylo
![]() ![]() __________________ Astarotch-Elysia-Druidek-13lvl ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Ja wczoraj od 9:00 właśnie sporo trenowałem i co?? i się zdenerwowałem jak to zobaczyłem,ale jak dziś wlazłem, to nic się nie cofnęło...expa mam tyle ile miałem rzeczy w BP mam takie jakie miałem wczoraj o 14:30 chyba jednak nic nie cofneli
![]()