|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2004
|
![]() sluchajcie napewno nooby tu nie zagladaja tylko doswadczeni gracze
![]() mam pytanko gdzie moge expic ze skilami 61/58 na 31 lvlu i ile uhow moge tracic opisszcie tu wszystko dzienki za pomoc ps.prosze o szybka odpowiedz ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() na tym lvl-u i z tymi skilami chodzil bym na dwarf guardy , beholdery demon szkielety ifire devile itd... a co do uh to ci 2 bp powinny wystarczyc na dluzsze expienie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Lokacja: Warszawa
|
![]() Witam,
Dawno nie grałem knightem, ale wydaje mi się że dwarf solds i guards - ile uhów to zależy od Twoich itemków. ![]() Pozdrawiam, Emade |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() moj eq to demon shield,golden armor,skul stuff,k legs, p ammy,crusaider helmet mam przy sobie 6 bpow uhow ps.soldki sa zawsze zajete ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Osobiście proponuję podtrenować skille, mniej więcej do 70/70~ Następnie możesz udać się do Mount Sternum (cyklopy), HG (omijając spawny DS'ów), oraz Guardy. Jeżeli jesteś posiadaczem Premium Account, proponuję udać się do Ankrahmun na larvy =]
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Lokacja: Warszawa
|
![]() Zgadzam się, potrenuj nawet do ~75/75 i leć do cycopolis jeżeli masz pacc - nie przejmuj się że tam dużo osób, mimo to i tak ładny exp (i mało uhów idzie).
Bądź możesz iśc na guardy jeżeli nie masz pacca - tam więcej uhów zejdzie ale lootcik niezły |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2004
Lokacja: Kołobrzeg
![]() ![]() |
![]() Skille do 75/75 i wtedy na guardy i cyklopy.
Jeśli posiadasz pacc to narazie możesz spokojnie pobiegać na Darashi na Beholderkach , a póżniej przy wyżej podanych skillach na pacc to edron i Cyclopolis i Edron Orc Hell , albo Guardy jeśli pacc nie masz.
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Według mnie na takim lvlu i z takimi skillami powinieneś chodzić na dwraf soldiery i dwarf guardy. Jeśli się nie czujesz pewnie wez ze soba jakiegos pala do pomocy. Na tym lvl spokojnie rozwalisz DS-y. możesz spróbować też blokowania smoka.
|
![]() |
![]() |