|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Wpadłem na pomyśł, że mozemy probowac reanimowac system raputacji. Poprostu w tym poscie bede zbieral podpisy uzytkownikow, ktorzy chca powrotu systemu reputacji.
PROSZE O WPISY TYLKO LUDZI, KTORZY SA ZA POWROTEM REPUTACJI niewiem czy ta akcja zbierania sie uda, lecz probowac zawsze mozna ![]() PODPUSIUJE SIE POD WNIOSKIEM: Nightwalker |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Ja jestem za reputacją*. Szczegóły JAKĄ w oficjalnym poście modów na ten temat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() A co jak powiem że nie wróci? Mam dać wam co poniektóre kwiatki, czy oszczędzićź wstydu tym "do-tej-pory-szanowanym" uzytownikom?
Reputacja nie wróci, napewno nie w takiej formie - gołe forum jest najlepsze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: A poco to wam? Liczba postów: kto by liczył.
![]() |
![]() Co ?? Gołe forum bedzie nie takie jak wcześniej. Niebedzie tak fascynujące jak kiedyś. Modkowie zróbcie coś ciekawego.(napewno coś ciekawego wymyślicie)
Tak nie może być!!
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() @irux - owszem tak Może być. To będzie system może troche nudny dla użytkowników, ale za to stabilny i nie wywołujący tylu kontrowersji.
Wiem, że często zmieniam zdanie.. sądzę, ża albo powinno być coś DOBREGO i PRZEMYŚLANEGO albo nic. Ostatecznie ja już teraz moge stwierdzić, kogo widuję (czytuję) częściej, kto wypowiada się mądrzej i kto jest w jakimś stopniu 'lepszy'. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() cheche..jestem za powrotem reputacji..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Krakow
![]() |
![]() Macie racje bylo owiele lepiej jak bylo wiadomo jaka masz reputacje poniewaz wiesz jak sie ludzia podobaja twoje posty i nie robisz jusz glupich i nudnych postow kture sensy nie maja wiec jestem za TAK
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Szczecin, przy kompie
![]() |
![]() nie powinna wrócić, bo jest niepotrzebna. jak ktoś lubi pisać, to będzie pisał dalej. przynajmniej większość przestanie się zamartwiać, że ich posty mogą komuś "nie podejsć". liczę, wszyscy będą pisać teraz o tym o czym chcą, a nie czy to sie komuś spodoba. ręcze, że po zniknięciu systemu "kar i nagród" większość zmieni konwencję pisania. [i dobrze]
P.S sorry, że się wpisałem w tym temacie, ale nie było gdzie Ostatnio edytowany przez Blood_Drinker - 01-09-2004 o 13:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Ja jestem za dodaniem reputacji.
Można by ją jakoś ulepszyć. Na przykład jak ktoś wstawi reputacje bedzie wiadomo kto to.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Hmmm powiem tak moze to troche hamskie rozwiazanie i niepamietam czy ktos na to wpadl (raczej tak a raczej napewno tak). Choidz mi o to zeby repa wystawail po prostu mod.(chociaz i tak maja duzo roboty)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() A ja bym wolał żeby reputacja była lecz ci co mieli np -15 to raczej nie
![]() ![]()
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
P.S. Ja sie nie podpisuje, tylko pytam.
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju
![]() |
![]() Ten pomysł z reputką ma za dużo wad moim zdaniem:
1.Forumowicze mają różne gusta, jednemu może się podobać drugiemu nie(to chyba oczywiste) 2.Jak któryś się obrazi na kogoś(na przykład za post, obraźliwy itp.) może mu wstawiać reputację na minus ile mu się będzie podobało .. 3.dużo jest tu łepków(tak mi się wydaje), którzy za byle co wstawiają minusy, jakby zupełnie bez powodu. 4.Co da ta reputacja? Jak ktoś będzie miał na przykład -10 bo ktoś się na niego uwziął, napisze jakiś temat(obojętnie jaki) to nikt ma już tego nie czytać?... Reputacja nic nie da. Choćby ktoś miał minusową reputę to po co miałby przestawać pisać posty i tematy skoro już jest na mniej niż 0... Awe, nie podpisze się ![]() Ostatnio edytowany przez Vegefa Ziom - 17-09-2004 o 09:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Afff... A na cholerę?
Nie widzicie, że jak NIE MA reputacji, to jest LEPIEJ? NIKT nie skomle o reputkę, nie ma jak na razie otwartych konfliktów... Reputacja była dobrym pomysłem. Ale większość userów nie miała przystosowanego IQ (przepraszam za dosadność) do tego pomysłu. Tak więc jestem przeciw reputacji.
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Taa reputacja niebyłą dobrym rozwiązaniem, bo jak powiedział jeden z modków: "ludzie nieużywali jej z rozsądkiem:...czy jakos tak
|
![]() |
![]() |