|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2004
|
![]() Tak i jeszcze napiszcie jak można grać na takim serwerze bo ja sobie nie wyobrażam żebym miał np. 60lvl, ktosby sie uczepil i zaczal zabijac, i spadlbym do 8lvlu ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: Carlin :]
![]() |
![]() jesli chcesz grac na enforced - pvp polecam Inferne (mniejsze lagi i wiecej polakow)
@re up Ostatnio gram na takim swiecie i jest tam duzo ciekawiej niz na innych swiatach, a do ciaglego zabijania mozna sie szybko przyzwyczaic ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() expa dostajesz tylko wtedy gdy zabijesz czlowieka na lvlu wyzszym niz twoj
@ down: expa dostajesz chyba 10% tego co stracil koles ktorego zabiles, a jak ciebie zabija to chyba exp tracisz tak jak na zwyklym pvp Ostatnio edytowany przez Rincewind - 06-09-2004 o 22:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2004
|
![]() Re up:
Dużo tego expa? Przykłady plz. A czy jak mnie zabiją to tak samo jak na innych serwerach stracę lvl(xp)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Ja pierdziele... Gram gram... BUM deatch... na samo dzien dobry w swiatyni z 30 dedow przed depo =/ jak to mowil MaX PAYne: " Popelnilem blad ktorego nie dalo sie juz odwrocic " Chyba rezygnbuje z dolery i jade na Inferne doradzcie cos plx i prosze o nie dawanie komentarzy typu " nie trzeba bylo isc na ten serv" itp... z gory pozdr. @LL
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
|
![]() Hmmm moj kolega odszedl z Calmery i poszedl grac na Inferne.Myslalem z poczatku ze go zpekuja na sam poczatek.Mylilem sie .Chlopak sobie dobrze radzil i ma jzu 35 lvl^^.Jak widac da sie tam jakos przezyc.
|
![]() |
![]() |