|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Londyn
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: 56
![]() |
![]() Witam.
Zacząłem ostatnio grac znowu "Knight'em" i mam pewne pytania . Gram na świecie "PvP" więc ostatnio zastanawiałem się gdzie expić tak żeby nie tracić czasu na zabawe typu czekanie na resp albo "noobki". Najpierw pomyślałem o kopalniach lecz na normalnych "Dwarf'ach" nie ma zbyt dużo kasy ![]() Hmm... dobry loot , dobra kasa , iron ore ale co z tego? Gdybym chciał wyciągnąć jakąś dobrą kasę i loot musiałbym siedzieć rano (Expie w godzinach 16:00 do 21:00 więc nie mam zbyt dużej przestrzeni). Myślałem też o "Dwarf'ach Guard'ach" lecz to jest 'trochę' za silne ![]() Siedze i gapie się w sufit i nie moge nic wymyśleć ![]() Myślałem o fibuli. I znowu klapa? Pełno noobów ![]() Więc pomyślałem o "Dark Catedral" . Hmm.... po "update" został dodany respawn "Gs'ów oraz Wyvern" ![]() zawsze chodziłem na "Dc" blisko rzeki więc potanowiłem sprawdzić czy to prawda. Poszedłem "noob charem" lecz zostałem zabity ![]() Myślałem o "outlaw camp" . I tu moje pytanie może mi ktoś powiedzieć lub dać mape drogi przez "outlaw camp" ale żebym sobie poradził moim ryckiem ![]() Wiadomości o moim "Rycku" ![]() Nick: <Cenzura> Level: 9 (zanim pujde na "DC" chce zrobić 20) Skile: 53/53 (zanim pujde ![]() Magic Level: 4 Zapomniałem "Equipa ![]() Crown helmet Knight Armor Plate legs Dragon Shield - może będzie medusa ![]() Fire Axe Scarf 2x Backpack of UH No i to by było na tyle ![]() Nie pomyślcie o mnie jako noobie że 9 "Level" ale tą postać załozyłem tydzień temu więc jakbym expił pewnie miałbym o wiele większy ![]() ![]() Więc prosze o pomoc i troche wysiłku w te posty co będa podspodem ![]() Sorry za ewentualne błędy w interpuncji czy innych gównach . ![]()
Jesteś ciekaw jaka będzie Tibia w przyszlosci? Tego nikt nie wie......... Lecz mozemy pomoc w tworzeniu tej przyszlosci. Lubisz projektowac strony www? Lubisz rysowac? Projekt strony "Nasza Tibia" Dołącz ![]() 6548272 - gg Ostatnio edytowany przez Kaiba_Valoria - 24-01-2007 o 22:03. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=105400&page=6
Tam zamiescilem mapke ![]() Jesli nie chcesz isc przez huntery w co nie watpie mozesz sie dobrze przyjzec i na lewo od"4" jest mostek , po drodze mozesz spotkac mm'a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2006
Lokacja: Przeworsk
Stan: Na Emeryturze
Imię: Adi przyjaciel
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 132
|
![]() jeżeli chesz tam iść od razu mówię będzie to bardzo ciężkie ponieważ jeżeli wpadniesz na 2 huntery to powiem ci że hp spadnie do reda dość szybko na mino maga też trzeba uważać jest powolny ale potrafi walić ponad 100
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2007
Imię: Kavvoc
Profesja: Druid
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: eee tam
Poziom mag.: 22
|
![]() No tak szczerze mówiąc to proponuje Ci Hellgate pod Ab. Tam jest o wiele lepszy exp i zarobek niż w przypadku Outlaw Camp. Nie ma tam trudnych potworow, a przy skillach jakie posiadasz spokojnie poexpisz na ghoulach, rotwormach, carrion wormach i pojedyńczych respach slimów oraz beho. Nie ma tam dużo ludzi, ja gram na Celescie i moim 22 druidem nie mam problemow z przeludnieniem w miejscu expa
![]() ![]() Co racja to racja, z hunterami nie dasz rady. No nawet jeden hunter poczyni duże szkody. Ostatnio edytowany przez Kavvoc - 24-01-2007 o 22:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Przepraszam za double posta, ale to przez mój " lagujący się" komputer. Da się jakoś usunąć dubla ? Wiem, że jestem newbie
![]() Ostatnio edytowany przez Kavvoc - 24-01-2007 o 22:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up i up i up
![]() Dzięki wam za posty typu normalnego , a nie typu "Tam są drzwi itp." ![]() Dzięki za mapke , a co do Hellgate to powiedz gdzie kupić klucz i jak tam dojść bo nigdy tam nie byłem (noob ze mnie) ![]() Jescze 1 zrobiłby ktoś mapke do DC na "tibian earth" bo na tej mapce co dales ziomek to malo widze ![]()
Jesteś ciekaw jaka będzie Tibia w przyszlosci? Tego nikt nie wie......... Lecz mozemy pomoc w tworzeniu tej przyszlosci. Lubisz projektowac strony www? Lubisz rysowac? Projekt strony "Nasza Tibia" Dołącz ![]() 6548272 - gg Ostatnio edytowany przez Kaiba_Valoria - 24-01-2007 o 22:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() No więc tak, mapkę związaną z Hellgate podrzucę w piątek, proszę Cię o cierpliwość, ale nie mam czasu po prostu. Zmieniam szkołę wkrótce i chcę trochę nauce czasu poświęcić- ale obiecuję Ci mapkę
![]() Ostatnio edytowany przez Kavvoc - 24-01-2007 o 22:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
No to ci dziękuje bo akurat w sobote z kolega chce tam isc ;] Powodzenia w nowej szkole ![]()
Jesteś ciekaw jaka będzie Tibia w przyszlosci? Tego nikt nie wie......... Lecz mozemy pomoc w tworzeniu tej przyszlosci. Lubisz projektowac strony www? Lubisz rysowac? Projekt strony "Nasza Tibia" Dołącz ![]() 6548272 - gg |
![]() |
![]() |