![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Lokacja: Szcecin
|
![]() Ghost online
[darmowy mmorpg, Open beta] ogólne: Ghost Online jest grą typu MMORPG.Posiada ona grafikę 2D(tak samo jak Maple story).Jedna z rzeczy która odróżnia ten tytuł od maple story to system PvP. Klient zbyt dużo nie waży około 150mb profesje: W grze są jak na razie trzy profesje, każda może wybrać 2 drogi rozwoju czyli np: Range assasin. Podstawowa profesje zdobywamy od Job NPC jednak jej drogę rozwoju wybieramy rozwijając odpowiednie skile. Opisze teraz każdą z dróg rozwoju: Sword warrior(wojownik używający mieczy. Ma on skile ofensywne) Blade\Saber warrior(wojownik używający ostrz.Ostrza mają więcej ataku od mieczy ale za to ich skile sa 'inne" np. podwyższenie ataku i oszołomienie przeciwnika) Range assasin(zabójca atakujący z odległości(gwiazdkami) używa do tego rękawic.Dzięki temu że atakuje z daleka traci mało mikstur, za to wydaje trochę pieniędzy na gwiazdki) Claw assasin(zabójca używający "szponów", podobny do sword warriora lecz ma on trochę gorszy atak ale za to większą "unikliwość") Staff magican(mag używający lasek, rożni sie on od fan magicana 1 skilem zamiast fire Arrow używa cold Arrow.Staffy maja większy zwykły atak ale za to mniejszy magic atack) Fan magican(tak samo jak staff tylko że używa "wachlarzy" mają one większy magic atak i mniejszy zwykły atack) profesje ogólnie: Warrior: Warrior jest silnym wojownikiem i posiada świetne umiejętności odpierania ataków. Assasin: Assissini są mistrzami zakradania, znikają w ciemnościach, aby zakładać zasadzki na swe ofiary Magican: Posiada mistyczną moc i wiedzę pozwalającą rzucać zaklęcia. (Te trzy opisy nie są mojego autorstwa) Ale zanim zdobędziemy profesje musimy zdobyć 10lvl jako peasant(wieśniak) Strona oficjalna: http://go.gameflier.com.my Poradnik do gry: http://ghost-online.xt.pl Nie mam już siły, więc screny zobaczcie na forum poradnika do gry. Przepraszam z góry za ort. ![]() Ostatnio edytowany przez MALLuś - 25-11-2007 o 00:06. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
|
![]() No cóż, na tej stronie JEST NAPISANE, że są 4 postaci: peasant, assassin, magican, warrior
![]() Gra nie wygląda za ciekawie, można się poruszać jedynie wzdłuż jednej płaszczyzny ![]() Nie wróżę dobrej przyszłości dla tego projektu, ale zobaczymy. Na razie daję się skusić, bo dziś skończyłem z tibią, ale pewnie do niej jeszcze wrócę. @Edit Sorka, ale nie doczytałem ![]() Ostatnio edytowany przez Technick - 30-01-2007 o 21:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Toż to klon maplestory!
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() @upup
peasant to stan przejściowy więc nieliczyłem go do głównych profesji. dzieki za przeczytanie ^^ @up Ale ma PvP i inne skile ![]() Jak komus jakiś błąd przy robieniu konta będzie wyskakiwać to pierw do poradnika, a jak dalej bedom kłopoty to na nr GG 764444 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Following Avyabix
Profesja: Elite Knight
Gildia: Era Zero
Świat: Astera
Poziom: 63
Skille: 78/75
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() ogladalem screeny i nawet mi sie podoba. pogram i wypowiem sie za jakis czas xD
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: sk-ce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: PrinceHutas
Profesja: Knight
Świat: MapleStory
Poziom: 3x
|
![]() wyjazd z tym shitem -.- maple story jest lepsze
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Stan: Na Emeryturze
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() Cóż, zobaczy się... Maple mi do gustu specjalnie nie przypadł (nie kocham go, ale grać się da), a więc może to mi przypadnie...
@edit Buu nie mogę zrobić questa na Claw Mastery... Ostatnio edytowany przez Max121 - 02-02-2007 o 10:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2006
|
![]() fajna gra... xDxD gra sie przyjemnie. Mam juz 24 lvl xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2006
|
![]() jak w to sie gra?
Jakie wymagania bo na stronce nie pisze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arask
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 53
Poziom mag.: 47
|
![]() Gra mi się całkiem przyjemnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2005
|
![]() @Rater
Mowisz ci maplet nie działał a to tak ? No to może i u mnie pujdzie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Straaaaszny klon z tego co widze po screenach chwilowo ściągam. jak tu jest z expem tak jak w maple czy szybciej/wolniej?
Pozdrowienia Jeszcze spytam co mi radzicie : Assasina z Claw'ami (Szpony) czy Magicana z Staff'ami? Edit : Gra fajna to co inne nż w maple : Bronie Questy czyli podstawy, troche atak zmieniony gdy za atakujemy "hit wchodzi" trocszke później niż zaatakowaliśmy oraz inny wygląd przecięcia (też podstawa ![]() *- chociaż tam nie ma botów (chyba ![]() @2XDown Powinno pójść Edit (Jak ja lubie mieć posty na strony) : Jest też możliwość gry w trybieokienkowym co oferuje gadanie (przez np. GG) z kolegami i granie ![]() Ostatnio edytowany przez Karl0ss - 06-02-2007 o 15:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
|
![]() Mam takiego kompa:
512 mgh 256 RAM Ati Radeon 9500+ Karta graficzna Zintegrowana Miejsca na dysku:30 gb |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() The website will organize events and lucky draw from time to time. Please make sure that you have provided the correct information so that you will not be disqualified from receiving your prizes
ciagle mi to wyskakuje i sie nie moge zarejestrowac... Gdy akceptuje to wyskakuje mi okno:http://img79.imageshack.us/my.php?image=bladot5.png i odnowa musze wpisywac... Ostatnio edytowany przez Knight Patryk - 06-02-2007 o 13:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
|
![]() Knight odpowiesz na moje wcześniejsze pytanie?
@Patryk Spróbuj przez Firefoxa Ostatnio edytowany przez Thiefor1 - 06-02-2007 o 13:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
przez fire foxa nie moge potwierdzic accounta dlatego IE robilem EDIT:W fire fox jak daje next mam znaki zapytania >.> Ostatnio edytowany przez Knight Patryk - 06-02-2007 o 16:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Knight Patryk
W adresie niepisz "-" i "/" I to cały problem @Thiefor1 Możesz spróbować powinno pójść, chociaż niejestem pewien procka. Ostatnio edytowany przez MALLuś - 06-02-2007 o 18:17. Powód: Błędy ort i literówki |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2up powinno ci pojsc przeciez zobacz na gre nie powinna duzo wymagac
@up aha sproboje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |