|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Musisz go po prostu popchać przed siebie a jak dasz Atk na draga to on podejdzie
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Warszawa
|
![]() Wlasnie siedze na dragach. Ale pchanie mi nie wychodzi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() no to nie wiem :/ spytaj profesjonalistów ja bylem tylko z blokerem
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Warszawa
|
![]() Własnie sie umowilem z blokerem. thx
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: w domu
Stan: Na Emeryturze
Imię: Radzio de'Knight
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 25
Skille: 70/69
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Dragi lubią bardzo zmienia cel, natomiast ostatnio miałem kicka podczas ubijania vampa (ds bloker), loguje się spowrotem do gry, patrze...zielone hp a vamp caly czas bije ds
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Princes Keaya
Profesja: Elite Knight
Gildia: Way It Was
Świat: Kyra
Poziom: 125
Skille: 96/93
Poziom mag.: 8
|
![]() dsa nie pcha tylko kieruje. Po pierwsze jak summonujesz dsa to potem stajesz za jego plecami i tak biegasz za jego plecami do skutku zeby szedl do przodu. Lubi czasem w boki a czasem idzie odrazu do przodu poprostu stajesz za jego plecmi
<,^,>,v - przykladowo to sa kierunki jak moze byc ustawiony ds. x - to jestes ty. I przykladowo chcesz zeby szedl na polnoc. to stajesz tak < x Poprostu biegasz prawo w lewo. Ds tez bedzie chodzil w prawo w lewo (< >) kiedys sobie umysli i pojdzie na polnoc. Gdy ds stanie tak ^ albo tak v a chcesz zey szedl na polnoc to ustawiasz sie w ten sobosob: ^ x albo: v x Mozna to porownac do tego jak bys kierowal pijanego kolege ![]() Jakies pytanie hehehe ![]() Technika sorc + ds Vs Smok Kierujesz ds'a pierwszego. Gdy zobaczysz draga uciekasz. Smok atakuje ds'a ty uciekasz w bezpieczne miejsce, schodki itp (oczywiscie po skosie do draga). Zaznaczas smoka ds'em w tym miejscu ktorym ci pasuje najlepiej. Pomagasz z vanda/rouda i ewentualnie z hmm (dawniej nie bylo wandow byly hmm :< ). Pod koniec musisz uwazac bo smok ucieka na czerwonym i dobrze bije z tylka tak po 150 ^^. Powodzenia ![]() Ostatnio edytowany przez Princes - 02-02-2007 o 15:19. |
![]() |
![]() |