|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() mam. chyba dość głupie pytanie - otóż czym różnią się światy amerykańskie od niemieckich?? czy z niemieckiego laczac sie z Polski bede mial lepszy, dostep, latwiej bedzie sie zalogowac?? i najwazniejsze - czy w swiatach niemieckich rozmawia sie tylko po niemiecku a rzadko po angielsku czy tak jak na rooku po angielsku ew. po Polsku?? no i czy nazwy przedmiotow i wypowiedzi npc sa po niemiecku?? narazie mam 5 lvl i zaznaczylem sobie Dolere.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Na Emeryturze
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
|
![]() Wlaściwie to serwery niemieckie od amerykańskich się nie rożnią niczym, po za tym, że serwer niemiecki jest w Niemczech, z amerykański w Ameryce Na obu światach npc mowia po angielsku Jeśli masz slabe lącze to myśę, że powinieneś wybrać serwer niemiecki-wtedy będziesz mia mniejsze lagi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2004
Lokacja: Wroclaw / Thais
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() A ja się nie zgodzę bo jest jeszcze jedna zasadnicza różnica. Save Server w Niemczech jest o 9:00, a w Ameryce o 12:00.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() dzieki za odpowiedzi, ale mam jeszcze jedno pytanie, jesli chce grac w godzinach 15 - 22 to na jakim serwerze najlatwiej bedzie sie zalogowac?? bo wiem ze na rooku to juz od odko 16-17 praktyczenie jest full ludzi
![]() |
![]() |
![]() |