|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Czytając to pytanie pewnie wielu z was uzna mnie za nOOba ale zawsze mnie ono dręczyło więc czemu by nie spróbowac!!! zawsze ciekawilo mnie jak mozna zostac GM?? czy ktos z was moze wie?? i czemu niektórzy GM maja takie niskie lv ( lv2-rookgaard) czy ktos z was potrafi mi odpowiedziec na te dwa pytania?? prosze o szybką odpowiedz!!! pozdro dla wszystkich
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oczywiście, że można! Wystarczy dziesięć przekonywujących argumentów do CIPsoftu (przekonywujący argument - walizka pełna banknotów o nominale 100 euro)
![]() Nie, GMem nie zostaniesz. A GMowie nie mają wysokich leveli, bo nie są im potrzebne. GM ma pilnować porządku.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() no dobra a np taki Setzer Gambler może se na strzała wziąć gm'a na 2lvl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Przydało by się dodać, iż często wielu ludzi podaje się za GM-a kiedy wcale nim nie jest i próbuje wyłudzić tylko numer i hasło do konta
![]()
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Dlaczego piszecie że NIEMOŻNA zostać GM'em ?
Wszystko jest możliwe i nie koniecznie potrzebna jest do tego walizka pieniędzy - po prostu aby zostać GM'em najpierw musisz zostać Tutor'em - musisz wypełnić arkusz egzaminacyjny - jeżeli oblejesz - próbujesz za miesiąć ![]() ![]() Mimo wszystko życze powodzenia... |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() -GM'em może zostać każdy ale to zależy tylko od CIP'teamu
-Nikt niema GM'a na shota bo GM'a po prostu nieda się zaatakować -GM'y często mają nawet 50-100 lvl'e ale na other (innych) charach gdyż na charach ze statusem GM'a wysoki lvl nie jest im potrzebny (i tak są szybcy,nieśmiertelni) (a nie mogą chodzić na hunty itd)
![]() |
#8 |
Buuuuu
|
![]() A wiec tak:
Do niedawna byl taki system ze GM wyznaczal sobie conslorow i jak conslor sie sprawdzil to mogl kiedys w przyszlosci zostac GM (kiedys w przyszlosci to zwykle 1-3 lat grania jako conslor). Obecnie sie ten system zmienil poniewaz stary prowadzil do propagowania swoich kolegow, ale niestety nikt (wliczajac CIP) nie ma pojecia jak prowadzic rekrutacje nowych GM ![]() Teoretycznie najlepsza droga do zostania GMem obecnie prowadzi przez Tutora, ale z tego co gadalem ze znajomymi tutorami to czesto mieli ochote wcisnoc przycisk rezygnacji z pozycji tutora. Na codzien urzerasz sie z noobami i jeszcze jak im zle bedziesz odpowiedac to mozesz dostac bana na 7 dni za naduzywanie pozycji tutora, a jedyny zysk to to ze mozesz wejsc na niektore niepubliczne test servery. Ps Zeby zostac GM trzeba znac odpowiedz na banalne pytania typu "Jak zostac GM?" ![]()