|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: Snk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() No wiec.... Mam Druida... xd w najblizszym czasie mam zamiar popekowac na desert quescie.. jesli mozecie to podajcie mi plan co wziac ze soba i podajcie ogolna taktyke...
![]() @Times Masz Racje ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Lisuu-aleniewrl - 02-03-2007 o 23:03. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
|
![]() Może bys podał parametry swojej postaci... Bez tego nikt Ci nie pomoże.
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 11 2006
|
![]() Lisuu-aleniewrl: Podstawowa sprawa to musisz wziąć dwóch kolegów. Załóżmy, że masz kolegów palla i knighta. Bierzecie obcego sorca, przed wyprawą wez kilka fire bombs, kilka parcelów, manasy, ihy i kilka sd. Przy quescie czekacie, aż obcy sorc weźmie nagrodę, stajecie z palem na początku korytarza i rzucasz firebombs aby zablokować drogę ucieczki. Knight atakuje sorca w zwarciu, a ty i pal atakujecie go z dystansu.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
..przy czym wazne jest, aby 'klient' nie dowiedzial sie o waszej znajomosci ( mozecie sie nawet kłucic po ang. po drodze ), oraz, gdy wezmie nagrode, nalezy natychmiast walnac w niego czymkolwiek ( najlepiej GFB ). P.S: polecam filmy z pk na desercie (powinny byc gdzies w dziale filmy) Ostatnio edytowany przez Argen - 03-03-2007 o 01:38. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Znam lepszy sposób bierzesz znajomego przed dziurą który mówi czy ktoś idzie na deserta ty jesteś przy schodkach gdzie sie wychodzi na pustynie i tylko czekasz z SD na radosnych z wykonania questa niczego niespodziewających sie ludzi
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: Snk
Profesja: Elite Knight
|
![]() wsomie macie racje, tylko czy da sie to zrobic bez sd?;p
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Debica
Imię: Quintin The One
Profesja: Knight
Poziom: 11
Skille: 45/44
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() No niby sie da bo sorc malo hp, ale jednak lepiej wziasc te sd ;d
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
|
![]() Sądzę iż lepiej było by poczekać do 25lvl i kupić czar Summon Creature. Nie pamiętam na jakim lvl można zasummować Zerka albo FD. Ale było by to dobre rozwiazanie. Czekasz przy wyjściu z dezerta ( tam gdzie się wychodzi z pokoju z nagrodami). Stawiasz 2 Zerki albo FD. Zerk jest szybki więc bez problemu dogonisz ofiarę, ale FD wali mocniejsze comba i oczywiście z daleka. Dobrym rozwiązaniem było by wzięcie jeszcze jednego kolegi (sorca albo druida). Z takimi 4 FD albo zerkami prawie nikt na 20 nie da sobie rady.
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Znam kolesi co siedzieli na desercie z grzybkami i przy okazji robili sobie runy czekając na kolejną ekipę. Warto tam iść podczas soboty ,niedzieli wieczorem kiedy jest najwięcej ludzi.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Świat: new serv plz!!
|
![]() A co mi tam... Mówi się "odnosi sie do..." a nie "jest odnoszony...."
Filmiki z deserta są na youtube. Kolesie pekują, sposobem podanym przez d4rqu. Nie ma szans, żeby nieświadomy zagrożenia player przeżył.
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Da rade przeżyć ponieważ niektórzy odrazu dają loga po zebraniu nagrody
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Calmerczyk
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
Poziom: 42
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() Dlatego ktos poruszył kewstje z gfb odrazu po zebraniu nagrody zeby nei dal loga...
#13 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2006
Lokacja: Sulechów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Yavk
Profesja: Druid
Świat: Refugia
Poziom: 22
Skille: 14/23
Poziom mag.: 27
![]() |
![]() ja jak wykonywalem moim charem deserta wszyscy odrazu log no to ja pewny siebie wychodze a tu 35 druid zaczal mnie pk'owac (noob) bo zamiest stawic jakies sunmony i mnie blokowac to ten lezie za mnie i z sd leje ;p a ja tylko na "exura Gran"
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 150
Skille: 90+/75+
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() powiedz jeszcze, ze masz 8 lat
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie on ma 13lat ale teraz poziom jest bardzo niski. Mogę się założyć ,że go zabiłeś z combo exori+SD
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Kolirn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 100
Skille: 94
Poziom mag.: 19
|
![]() nie no woooooooah a potem obudziłeś się z krzykiem "MAMOOOOOOOOOO POMÓŻ" ? ja rozumiem można mieć wyobraźnie rozbudowaną ale nie twórz takich głupot bo kto w to uwierzy ?