|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2004
|
![]() no wlasnie co was denerwuje, ja na przyklad jak gram to nienawidze jak ktos mnie wola zebym cos zrobil, przyniosl lub zaniosl, nie lubie tez jak moj brat przychodzi i mowi "Daj mi sprawdzic forum w reddragonie" tak mnie to wkuza ze hej, jakby nie mial okazji pozniej to zrobic, a co wkuza was?
Ostatnio edytowany przez rainm - 17-09-2004 o 15:34. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() W tibii mało co mnie denerwuje a na forum takie tematy...łuk od ok 40 distance...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Imię: Gex Darkblade
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Fighting Alliance Group
Świat: Aurea
Poziom: 105
Skille: 95/60
Poziom mag.: 20
|
![]() mnie denerwuja mass kicki
![]()
Storm, Earth and Fire, heed my call.... I am the son of The Wind and Rain, Thunder beckons and I heed the call, If I die upon this day, in battle I will fall... Hear me Brothers, gather up the wolves to battle we will ride. War drums echo the beating heart, pounding from inside. Storm, Black clouds fill the sky Earth, I hear my battlecry Fire, and Thunder will bring more Death, from the power of the Horde... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
|
![]() Mnie najbardziej denerwują złodzieje i pl/br n00bki, najgorsze są jednak noobki które zabijają mi potworki podczas treningu, ale wręcz kocham pekersów
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2004
|
![]() a propos pingu, mam lacze radiowe i czsami takie lagi lapie ze hej, ale generalnie to mi smiga ze glowe urywa, a co do pk to jak jeszcze zaczynalem grac w tibie to myslalem ze kazdy koles ktory za mna idzie to chce mnie zabic albo cos, teraz juz biore to na luz i wlasnie dlatego ostanio zpekowali mie 2 high lvle w kazz, nie podejzewalem ich o to, ale wydaje mi sie ze bylo mi to porzebne bo calkiem bym zaufal graczom i sie by dopiero dzialo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() jak gram to nienawidze:
noobów pekeyów lagów kicków kogoś kto mnie woła żebym coś zrobił mojego brata jak przychodzi i chce żebym mu coś sprawdził albo dał
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Mnie z kolei irytują wolne respawny ;>
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Przed kompem:)Yeah Słucham: Myslovitz:)
![]() ![]() |
![]() ...PK, N00b, duży ping :/
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
![]() |
![]() Mnie denerwuje tylko to ze jak wchodze do Tibi widze taki napis: "IP adress blocked. Please wait 30 mins" -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
|
![]() najbardziej w tibi wkurza mnie napis You are dead
![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Oleszyce
![]() |
![]() A ja nie nawidze:
pk n00bs lagów Mojego brata jak mnie z kompa wywala.. ;/ Eh |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2004
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jimmy Madden
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
![]() |
![]() Hacków,słowa ,"you are ded",noobów takich co zabijają mi potwory jak trenie i wkurzają,thefów,i niekturych pekerów,kicków,lagów,no i lurowania.
Nie zważajcie na błedy ort. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2004
|
![]() llllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagggggggggggggg ggggggggggggggiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiii
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Ja nie lubie jak chodze sobie gdzies z kumplem a on mi zawsze ucieka bo smiga jak szalony (40 lv
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() a mnie wkurza wszystko co bylo wymienione przed moim postem + moja stara z tekstem "DAJ MI SPRAWDZIC POCZTE" albo jak expie 3 godziny i resp do dupy, a mam konczyc i z kazdego kata jaskini 50 rotow wylatuje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() moja mama wołająca: "Piotrek, chodź jeść"
"Wiesz która jest już godzina?" (na co ja odpowiadam "daj mi spokój, przeciez umiem posługiwać się zegarkiem") "miałeś wyjść 5 minut temu" "zaraz wychodzisz do szkoły" "miałeś się uczyć, a nie grać" no i moja siostra "daj sprawdzić pocztę/autobus" "daj wysłać sms-a" "daj mi wejść na gg, ty i tak zawsze zajmujesz kompa" itp. itp. itp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Niegrający
Świat: Danubia
![]() |
![]() Mnie w tibi wkurzaja dwie rzeczy: Duzy ping i nooby ktore blokuja depo
![]() A tak to wszystko mi pasuje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() A mnie denerwuje najbardziej cudowny napis : "Too many players online.Only players with premmium accounts are still allowed to enter"...
Próbuje sie wlogować od 19.15 . Już dochodzi 22.00!! No ale gdyby tego nie było ,na servach było by z 1600 osób.A wtedy gra by była denerwująca (lag, przeludnienie na expowiskach itd.). Ehh chciałbym mieć pacca,ale niestety rodzice mi nie kupią ![]() ![]() Pozdrawiam dae |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() Cytuj:
Tibia
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Buuuuu
|
![]() Z RL jedyne co mnie denerwuje to Tata (nie rodzice tylko akurat Tata).
Gram sobie a tu nagle mnie wola, oczywiscie nie powie o co chodzi wiec ja ustawiam sie gdzies w bezpiecznym miejscu i ide zobaczyc o co chodzi... akurat "nasi" zdobyli punkty, nie zdobyli punktow, sendzia cos zle zadecydowal, itp, itp. - jak by mnie to obchodzilo Definicja "nasi" - losowo wybrana jedna z dwuch druzyn grajaca w ogladanym obecnie przez mojego Tate meczu koszykowki, baseballa, footbala, pilki noznej, siatkowki wodnej, golfa, pokera sportowego, czy bierek podwodnych. W grze jak jakis matol spamuje cos pod depo tak ze nie moge kliknac na "Message xxx" z oferta ktora sie ukazala przed tym zanim zaczal spamowac. Nastepne co mnie ostatnio zaczyna denerwowac coraz bardziej to kolesie ktorzy mowia hi, 2 sekundy pozniej znowu hi, 10 sekund pozniej spam hi, jak juz odpowiem to sie pyta czy jestem Gremlin/Koles xxx, jesli jestem w dobrym humorze i odpowiem to albo milkna albo mowia "no to fajnie, widzialem cie na forum" - jestem na hero czy demonach czy innych potworach gdzie czeka sie po 5-10 minut na spawn to super mozemy pogadac przez 95% czasu i tak nic nie robie wiec zagadujecie do mnie na wlasna odpowiedzialnosc (tak latwo wam nie dam sie wymknac ![]()