|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Carker
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Army of Death
Świat: Kyra
![]() |
![]() Jako, ze takiego tematu jeszcze nie zauwazylem, stworzylem go.
Mozecie tu wklejac jakies teksty typu congratulations, pisane dziwnymi literami i tak dalej. Ja osobiscie bym prosil o tekst : Frost trolls are blue~ pisane tymi fajnymi literami. Pozdrawiam, Carker. @down : Tak, chyba tak xd
Member of [GUILD]Army of Death[/GUILD] Kyra 4ever. Alea iacta est. I got a dream, that I'ma look deep within' myself. Proud Member Of Oldschool's Maniacs Proud Member Of Manga & Anime Otaku. Yours, [CHAR]Carker[/CHAR]. Ostatnio edytowany przez Carkerek - 10-03-2007 o 14:52. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Chodzi ci o "leet"?
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
![]() |
![]() Znalazłem to u siebie na kompie.
Kod:
ĐęmŘn§ ĺRę RéĐ, Rö§† T®ôLL§ Arę ßLµë, MôŃkËĄ§ ÄRÉ HáPpĄ Ând G®ĺ†z †ô Ąöµ G . . . . . . . . . Z . R T . . A . . R T . G . . . . . . . . Z \,,,/ ( ^ . ^ ) \,,,/ •º°”˜¨¨˜”˜¨¨˜”°º•GRATZ•º°”˜¨¨˜˜¨¨˜”°º• \,,,/ ( ^ . ^ ) \,,,/ .·'´¸.·**·.¸`'·.¸¸.·'´¸.·**·.¸`'·.¸ ***!GRATZ*** ¸.·'´¸.·**·.¸`'·.¸¸.·'´¸.·**·.¸`'·. GRATZ FROM: THE NOOB \ (°.,,.°) / THE GS\\°º;::;º°// THE VAMP\';..;'/ THEPK¬_ (Ò.Ó) THE BEAR (¯;;=;;¯) AND ME! \ q(^,..,^)p / GRATZ FROM: THE NERD \ (°.,,.°) / THE GS \\°º;::;º°// THE VAMP \';..;'/ THE PK ¬_(Ò.Ó) AND ME! "\ (^.^) /'' - podobne do poprzedniego I moje ulubione: ÇÒÑG®@†Ú£À†ÌÓѧ 0Ñ †HÀ† ÀDVÅÑ©È ßµ† µ §†ÎLL §µ¢K @ÑD Ì HÓPÈ YÓÚ DÌÈ @ÑD £Ó§È ̆ Myśle że pomogłem. Ostatnio edytowany przez Shuki - 10-03-2007 o 14:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 09 2006
Imię: NOBBSTAYER
Profesja: Rookstayer
Poziom mag.: 0~
|
![]() yyyy... nie bardzo wiem o co tu chodzi ...
@Down pogratulowac inteligencji ~~congratulations~~ hmm.... moze o to chodzi ![]() Ostatnio edytowany przez Tasker - 10-03-2007 o 16:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 03 2007
|
![]() to sie spytaj mamy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Jesli chciales byc smieszny to Ci sie nieudalo.
Member of [GUILD]Army of Death[/GUILD] Kyra 4ever. Alea iacta est. I got a dream, that I'ma look deep within' myself. Proud Member Of Oldschool's Maniacs Proud Member Of Manga & Anime Otaku. Yours, [CHAR]Carker[/CHAR]. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Up:
Jeśli chciałeś być żałosny, to Ci się udało. Topic: Kolejny temat w stylu: "Dopiski do czarów" etc. Jak ktoś chce być ogrynalny niech sam wymyśli stosowny napis, bo większość userów zaglądających tu bedzie kopiowała czyjąś pracę. W ogólę tematy takiego pokroju są jak dla mnie nie potrzebne. #3 Down: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
9% ludzkości ma gen głupoty, dobrze, że należę do pozostałych 71%. Bądź uroczy dla swoich wrogów - nic ich bardziej nie złości. - Carl Orff Dzień, w którym się nie śmiałeś, jest dniem straconym. - Phil Bosmans Ostatnio edytowany przez Zupka_Chinska - 10-03-2007 o 17:13. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Setzer Gambler
Świat: Julera
|
![]() ~~Gr@7z~~
xdd |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Moze jeszcze bardziej mi pojedz? :< Wiesz, duzo ludzi tu sie stara by byc sup4 pr0 m4st4h ironii. Btw. Co twoj post wniosl do tematu? "(...) But u still suck and i hope u be banned and lose it." To tyle co mialem do powiedzenia o Tobie i twoim jak na swoj sposob wypowiadaniu sie, 79053804723 mastahu ironii. Jesli to ma byc temat do mowienia : Gratz!, zamiast np. ÇÒÑG®@†Ú£À†ÌÓѧ 0Ñ †HÀ† ÀDVÅÑ©È ßµ† µ §†ÎLL §µ¢K @ÑD Ì HÓPÈ YÓÚ DÌÈ @ÑD £Ó§È ̆ To wole zeby byl usuniety. Pozdrowienia, Carker.
Member of [GUILD]Army of Death[/GUILD] Kyra 4ever. Alea iacta est. I got a dream, that I'ma look deep within' myself. Proud Member Of Oldschool's Maniacs Proud Member Of Manga & Anime Otaku. Yours, [CHAR]Carker[/CHAR]. Ostatnio edytowany przez Carkerek - 10-03-2007 o 16:47. |
|
![]() |
![]() |