|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
TecHadmin
Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Web 3.0
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bosalek
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
|
![]() Wyprodukowanie i sprzedaż koszulek z wieloma motywami zupełnie się nie opłaca, dlatego postanowiliśmy udostępnić szablony. Koszulki Tibia.pl oraz kubek dalej można kupić tutaj. Zrzekliśmy się nawet naszej prowizji abyście mogli kupować najtaniej.
Obrazki na koszulki: "Będę bronił Tibii krzesłem" (podgląd | mirror ) oraz "Mag" (podgląd |mirror ) Kubki można również wygrać w konkursie sms. Podajemy jego harmonogram: Oto rozkład 2 kolejnych edycji konkursu sms: - 2 kwietnia - losowanie 5 PACC oraz 2 Kubków Tibia.pl - 18,21,24,27,30 marca - "PACC co 3 dni" dla osoby, która wyśle najwięcej SMS - 15 kwietnia - losowanie 5 PACC oraz 2 Kubków Tibia.pl - 5,8,11,14 kwietnia - "PACC co 3 dni" Wyniki: tutaj. Update Tibia.pl musi poczekać jeszcze parę dni, ale już dzisiaj dostępna jest aktualna mapa respawnu. O tej mapie możesz wyrazić swoją opinię w specjalnej sondzie. Ostatnio edytowany przez bosal - 30-03-2007 o 23:02. |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
![]() hehe wstydzilbym sie w takiej koszulce chodzic ;d
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Guardia
Poziom: 165
|
![]() Wedłóg mnie "Będę bronił tibii krzesłem" to mało trafione motto na koszulke...
sam taką przypadkiem mam ...to, że ktoś komuś przy... nie jest żadnym szczególnym wydarzeniem kulturowym i nie ma sensu się z nim identyfikować, a wręcz - jest to nie wskazane :> Ale inne koszulki są fajne! ![]() A co do mapy Respa... ech ![]() DUŻEJ!!!! (gdzie umieścić liste błędów? ![]()
Post został edytowany prawdopodobnie około 30 razy, ze względu na chorobliwe podejście użytkownika tego konta, co do zwięzłości wypowiedzi, jasności przekazu, stylistyki oraz ortografii z którymi to rzeczony użytkownik nie radzi sobie najlepiej. Za wszystkie powstałe w wyniku tych działań utrudnienia przepraszamy. Ostatnio edytowany przez nepton - 16-03-2007 o 10:19. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Na chuj mi ? xD
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
![]() |
![]() po co zrobiliscie wzor " bede bronil tibi krzeslem " to że jakiś typ przypieprzył mamie stołkiem czy krzesłem wcale mnie niebawi a wy to dajecie na koszulki
![]()
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2006
Lokacja: Świebodzin
Imię: Lord-Saimon
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Convicted for Glory
Świat: Iridia
Poziom: 63
Skille: 79/43
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() A później sie dziwicie że o tibii gadaja same głupoty ze graja w nią debile itp...Własnie takie dzieciaki neostrady zrobiły to co jest Mnie np. wkurza jak jakis kujon cos mowi na tibie typu ze lineage jest lepsze albo MU :/ Ale ja mu wtedy albo przy Yebie albo mu mowie ze kazdy gra w co lubi A wy tu z takimi badziewnymi koszulkami wyskakujecie ;/
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Chynchy Dolne
Imię: Kash Go We
Profesja: Elder Druid
Świat: Gdzies...
Skille: Rosna..
|
![]() Koszulka całkiem w pytke.
Bardziej bym się wstydził nosić koszulkę "Iron Majdan" ![]()
![]() ![]() Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. Albert Einstein |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
![]() |
![]() Ta koszulka z magiem spox ale z krzeslem to juz gorsza xD.
A co do mapki to jest tam wiele bledow widze 2 dotyczace laguny islands(jak to sie odmienia?):na mapie pisze 102 a nie 104 oraz pod ziemia wystepuja przeciez Thornback Tortoise.Nie ma opisanej meriany i calassa ma nr 113 nie 112.Takie narazie zauwazylem. Ostatnio edytowany przez adrius - 16-03-2007 o 11:44. |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: LG TOWN
Imię: Cossma
Poziom: 138
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() a ja w najbliższą sobotę (jutro) jak pojadę na kolejny zjazd do szkoły to właśnie zamowie sobie dwa nadruki na koszulce
![]() na plecach Będę bronił Tibii krzesłem a z przodu Tibijski outfit z moim nickiem ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2007
Imię: Then Archer
Profesja: Paladin
Gildia: -------
Świat: Guardia
Poziom: 28
Skille: 6x/20
Poziom mag.: 10
|
![]() ja to sie nie umie doczekac tego update tibia.pl
![]() ![]()
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 03 2007
Stan: Początkujący
Imię: Dartra of Master
Świat: Candia
Poziom: 17
Skille: 17/19
|
![]() Bede bronił tibi krzesłem xD mój kolega se chce to kupić
![]() Spoko ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Bełchatów
|
![]() Koszulki z adresem internetowym to co najwyżej możecie rozdawać na ulicy, a nie wciskać badziew ludziom za ciężkie pieniądze. Nie dość że sie reklamujecie to jeszcze bierzecie za to duże pieniądze. Osobiście nie dałbym 25 zł za koszulkę wartą, no nie wiem, 5 zł + nadruk? na której jest adres internetowy.
|
![]() |
![]() |
#15 | |
TecHadmin
Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Web 3.0
Imię: Bosalek
Świat: Obsidia
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: LG TOWN
Imię: Cossma
Poziom: 138
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
A kto ci to karze kupic? 2'nd of all napisane jest że tibia.pl zrezygnowała z prowizji, wiec od tej pory nie maja nic z tego interesu 3'rd of all wiec nie powinni sprzedawać koszulek (bo sa tandetnej jakości) ? pewnie pacc kupiony na tibia.pl tez jest za drogi? to skad wziasc fundusze na utrzymanie serwisu? moze sam zasponsorujesz? @up jeszcze zbyt wolny jestem w pisaniu postów, you first :/ Ostatnio edytowany przez Cossma - 16-03-2007 o 15:34. |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 02 2007
Lokacja: Tarnobrzeg
Imię: Unadrin Alenin
Profesja: Sorcerer
Świat: Unitera
Poziom: 17
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Taa... ja też nie mogę się doczekać update tibia.pl
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Anas-Liakanny - 16-03-2007 o 15:39. |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2006
Lokacja: Świebodzin
Imię: Lord-Saimon
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Convicted for Glory
Świat: Iridia
Poziom: 63
Skille: 79/43
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() no takie noobki 10-20 levele kupuja sobie koszulke i cyna wszyscy sie z nich smieją...
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2005
Lokacja: W domu przed monitorem
Imię: Lunnix
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
|
![]() Co do mapy respawnu, zauważyłem par błędów takich jak: nie ma opisanego punktu 113 oraz punktu 100c jak dobrze pamiętam. Chodzi mi o wierze na północno-wschodniej części Darashi.
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() Wole maga. Pochodziłbym se w takiej koszulce ale nie u nas w mieście, (Giżycko) gdyż tu Tibia uważana jest za wielkie zło, które wyrządza krzywdę niepełnosprawnym dzieciom.
![]()
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
![]() |