|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Gildia: Outlaw Alliance
Świat: Eternia
![]() |
![]() Wreszcie skonczylem swoj film, zawiera sporo akcji mojej gildi, oczywiscie tylko tych nagranych : /
http://rapidshare.com/files/21749686...ance*****.html w lepszej wersji niz poprzednio (w miejsce kropek wpisac wmv) Wlozylem w ten film mnostwo pracy i licze na komenty...
“There is a voice.. It screeches in my head. It tells me to kill, kill everyone.. When I try to stop it screams even louder. I'm cursed, damned and banished from the rest of the world.. But we are united in our fate. Our fate is to kill. We were not born this way, we chose it out of our own free will! But it was a decision of no return…” Mój film o gildi Outlaw Alliance - http://www.youtube.com/watch?v=YdtwXZOpVso Ostatnio edytowany przez Thebill - 19-03-2007 o 17:27. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 02 2007
Lokacja: Gdańsk/Płock
Stan: Niegrający
|
![]() Brzydkie, beznadziejna jakość, arcybanalne wykonanie, musiałem czekać kilka minut, zanim to pobrałem, ledwo przeczytałem te literki, które trzeba wpisywać, jak się chce pobrać plik na rapidshare, na filmie jest zero akcji wg mnie.
Nie wiem, czy to był Twój pierwszy WMV, ale jeżeli tak, to możesz czuć się w pewien sposób usprawiedliwony. Nie rub wiencej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2006
Lokacja: Suwalki
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir apocaliptic
Profesja: Elite Knight
Gildia: Deathly Edge
Świat: Kyra
Poziom: 135
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Mi sie podoba ldne akcje i pomyslowosci ![]() szczegolnie fajne bylo to na dezercie;P
23:56 Tudiddo [26]: nie afkuj ![]() ![]() ![]() 23:56 Fada Mary [20]: wlasnie co znaczy afk ? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 02 2007
Lokacja: Gdańsk/Płock
|
![]() @up
Tak, na pewno zrobię "leprzy". Dzięki za poprawienie humoru w tą deszczową noc. Cytuj:
Pisz posty w Firefoxie, który automatycznie podkreśli błędy lub w Wordzie. Ludzie, to że macie dyskleksję tudzież inne dysmózgowie, w żaden sposób Was nie usprawiedliwia. @Exodus A jak myślisz? Ostatnio edytowany przez Foto_scr - 19-03-2007 o 01:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2006
Lokacja: Suwalki
Imię: Sir apocaliptic
Gildia: Deathly Edge
Świat: Kyra
Poziom: 135
|
![]() Cytuj:
Wiec nie powinno Ciebie to obchodzic jak pisze....n/c
23:56 Tudiddo [26]: nie afkuj ![]() ![]() ![]() 23:56 Fada Mary [20]: wlasnie co znaczy afk ? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Foto nie czepiaj sie tak ortografii bo sam nie jestes mistrzem (jesli to nie bylo celowe , tylko po co ?) "Nie rub wiencej."
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Suppressor of Dragons
Świat: Pandoria
Poziom mag.: 51
|
![]() Cytuj:
Film.. taki sobie.. bywały gorszę.. ale i lepsze.. może Ci wyjdzie następnym razem. "POzdrufki"
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() http://rapidshare.com/files/21749686...ance*****.html
film w normalnej jakosci tamten byl w przerobionej....
“There is a voice.. It screeches in my head. It tells me to kill, kill everyone.. When I try to stop it screams even louder. I'm cursed, damned and banished from the rest of the world.. But we are united in our fate. Our fate is to kill. We were not born this way, we chose it out of our own free will! But it was a decision of no return…” Mój film o gildi Outlaw Alliance - http://www.youtube.com/watch?v=YdtwXZOpVso |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Film byl na poczatku w gorszej jakosci ale zmienilem na lepszy, a co do tresci to nie wiem co wam sie nie podoba moze jakies konkrety? widzialem na tym forum 100 razy gorsze filmy z dlugimi i nudnymi akcjami robione na windows move makerze ktore zostaly uznane za zajebiste...
Cytuj:
“There is a voice.. It screeches in my head. It tells me to kill, kill everyone.. When I try to stop it screams even louder. I'm cursed, damned and banished from the rest of the world.. But we are united in our fate. Our fate is to kill. We were not born this way, we chose it out of our own free will! But it was a decision of no return…” Mój film o gildi Outlaw Alliance - http://www.youtube.com/watch?v=YdtwXZOpVso Ostatnio edytowany przez Thebill - 19-03-2007 o 17:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2006
Lokacja: Gdańsk
Świat: Rubera/Secura
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Moze dodaj to o co ci chodzilo...
“There is a voice.. It screeches in my head. It tells me to kill, kill everyone.. When I try to stop it screams even louder. I'm cursed, damned and banished from the rest of the world.. But we are united in our fate. Our fate is to kill. We were not born this way, we chose it out of our own free will! But it was a decision of no return…” Mój film o gildi Outlaw Alliance - http://www.youtube.com/watch?v=YdtwXZOpVso |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Profesja: Knight
Świat: Calmera
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 09 2006
Imię: Amura Tao
Gildia: After Life
Świat: Fortera
Poziom: 106
|
![]() 6.5/10 bywały owiele gorsze....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
![]() |
![]() Błeeee, bżytkie!
![]() |
#16 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2007
Imię: Genek
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 101
|
![]() buhaha te forum jest pojebane , jak jedna osoba napisze posta typu "Film do dupy masakra w pizde chujowy" to zaraz reszta ma to samo zdanie xD.
Filmik zaraz zobacze i dam edita. @edit Film technicznie bardzo dobry muzycznie tez nie wiem co wy chcecie ... Ostatnio edytowany przez General_Caster - 19-03-2007 o 20:07. Powód: , |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wlasnie tez to samo mialem napisac
Jakis nioob na poczatku napisal ze mu sie nie podoba i zaraz film jest przeznaczony do kosza, a co wykonania to wlozylem duzo pracy w to zeby nie cial i byl ciekawy ale czego mozna sie spodziewac po tym forum...
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2007
Imię: Genek
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 101
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez General_Caster - 19-03-2007 o 20:46. Powód: . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
|
![]() Hmm, wchodzę i file not found..
Coś nie tak? EDIT. Ups, sorki nie zauważyłem tych gwiazdek.. Ostatnio edytowany przez Freezy Eddie - 20-03-2007 o 16:55. |
![]() |
![]() |