![]() |
#1 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Y.. film taki troche stary, chyba z przedwczoraj.
Trwa jakieś nieco ponad 30min, wbijam jakies 30k expa, moze troche wiecej, nie pamietam. Loot niezbyt zachwycający, ale chyba nie jest nudne, i moze służyć jako pokazanie jak bezpiecznie klepać dragi 62ED bez utamo vita broń boże;D (bo spotkalem takich;p) http://www.**************/file/rs731g enjoy! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Już sciągam. No i czekam na kolejne filmiki. Nie poddaje propozycji czekam na coś czym zaskoczysz ![]() Ostatnio edytowany przez Voniek - 21-03-2007 o 23:04. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2006
Lokacja: Krotoszyn
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Selena
![]() |
![]() Dla naprawdę bardzo ostrożnych:
File: dlairme.rec Status: OK(Note: this file has been scanned before. Therefore, this file's scan results will not be stored in the database) MD5 f59a93a62c823c02335b3f35a5bb58df Packers detected: - Scanner results Scan taken on 21 Mar 2007 22:10:23 (GMT) AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing @Topic: Hunt jak Hunt każdy nudny no ale sam jak byłem mało doświadczony to oglądałem takie filmy...a więc jestem za tym, żeby takich filmów było więcej bo z tego co widzę to bardzo dużo osób się właśnie pyta o podobne filmy ale w złych działach...Ogólnie to co mogę powiedzieć innego...Gratuluję ; )
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 03 2006
Lokacja: Polkowice
Imię: Kamil Warrio
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 18
Skille: 36/28
Poziom mag.: 1
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() miałeś waste?
@topic najlepsza taktyka [; |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2006
|
![]() Spoko =] Lubię takie filmiki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 02 2007
Lokacja: Gdańsk/Płock
Stan: Niegrający
|
![]() @up
Co szanowny pan ma w podpisie? PHP Kod:
@temat Dobrze, że polowanie bez użycia magicznej tarczy, albowiem wyprawa na pewno by się nie opłaciła. Jakbyś mógł, to nagraj jeszcze jakiś filmik z Katakumb, bo wcześniejszy też mi się bardzo podobał. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 03 2006
Lokacja: Polkowice
Imię: Kamil Warrio
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 18
Skille: 36/28
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Waste nie za wielkie, jakies 2-3k na minus wyszedłem (bo troche gp było), nie tak źle, zważywszy ze loot nie dopisal;p.
Cytuj:
scr Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Rybzor - 22-03-2007 o 16:51. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Nowa Ruda
Imię: Frooget
![]() |
![]() Tak, jeśli już jesteś na D-Lair przed nim to wypas gorzej jak chcesz wejść, a on tam już z noobem stoi. A co do tombości to można zwiedzić tombe tą na ruinach w sobotę z jakimś blokerem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2007
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() hmm dziwne;/ to zajmuje 1,2 mega i trwa 30 minut a film ktory trwa 50 minut zajmuje mniej wiec.... a pozatym jak rozmawiales z tym kolesiem jakims to jak sie zapytal czy film krecisz to potwm cos bylo o keylogerze;/ robcie co chcecie....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 02 2007
Lokacja: Gdańsk/Płock
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Oddawaj mojego plate seta. |