|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2006
Lokacja: Thais
Stan: Aktywny gracz
Imię: Druidek of *****
Profesja: Elder Druid
Gildia: Margera Family
Świat: Fortera
Poziom: 31
Skille: 13/22
Poziom mag.: 36
![]() |
![]() mam 32lvl(niedlugo 33lvl)
Na jakich Potworach moge bic lvla zeby nie wastowac za bardzo i osiagac 20+k/h Na Piratach poziom 1 16-18k/h z 2 monkami zazwyczaj sie zwraca 1k poziom 2 18-24k/h z 2 monkami nigdy sie nie zwraca Scaraby maja za duzo hp Tomby z nowym rodem/ jakie tomby? Ostatnio edytowany przez Kiter Rookmaster - 24-03-2007 o 12:20. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Proponuje Tar Tomb ten przy błocie na północny-wschód od miasta. Masz tam sporo ghouli. Myślę że ten tomb jest dostosowany do twoich wymagań, oczywiście możesz tam zejść piętro niżej tam też dużo nieumarlaków
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Suwałki
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Uran of Aurea
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 50
Skille: 74/71
Poziom mag.: 5
|
![]() Tar tomb expisz na -1 ale czasem zejdz na -2
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Ewentualnie może stone tomb -2?
Dużo ghouli, z 5 scarabów, 2 mumie, 2 stalkery, chyba 1 crypt shambler więc nie ma wielkeigo ryzyka. Spróbuj ![]()
![]() |
#5 |
The Witcher
|
![]() Ja proponuje tomb Thalasa. Stawiasz 2 DSy + bijesz z volcanic rod. Co tam jest ? Ghoule, Mumie, Scaraby, Crypt Shamblery, kilka Vampirów oraz kilka DSów. Zarówno Vampy jak i DSy dobijasz z visa.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom mag.: 49
|
![]() po pierwsze to zycze powodzenia z 2 dsami tam za tp, po drugie exp z summonami jest BEZSENSOWNY. polowe expa wpieprzaja summony...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
The Witcher
|
![]() Ja tam expiłem swoim druidem, ponieważ jako knight, nie umiem zbyt dobrze grać inną profesją, zezuje z visa itd. i sobie tam poradziłem, więc nie jest źle .. Wcale połowy expa nie wpieprzają, tu się grubo mylisz.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
Świat: Titania
|
![]() Ja proponuje Ancient ruins tomb na -2 duzo mummi, ghouli,ghostow i 1 resp vampa
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2007
Lokacja: Gdansk
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Proponuje stone tomb za tp Z LEWEJ STRONY bijesz tempest/volcanic rod + ds i monk albo 2 monki, 1 resp vampa duzo mumi ghouli kilka slimow cryptow i scarabow
P.S. Nie idz na prawa strone bo tam na wejsciu mozesz miec 2 crypty + 4 vampy + ds |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2007
Poziom: 45
|
![]() Proponuje Ci wbic 36 na Anicent Ruins -2, a później lecieć na stone tomb za tp na lewą odnogę bierzesz 3 bp mf stawiasz 2 dsy i lejesz z volcanic masz exp od 25 do 30 k/h i po 2 h jesteś 2k w kasie do przodu + jakies perły i two handed swordy
![]() ![]() Exp z summonami jest lepszy bo nim ubijesz taka mumie z roda to minie troche czasu, a z takim dsem ubijesz w tym czasie 2 lub 3 mumie i expienie z summonami to mniejszy waste, a twórcy tematu zależy na tym żeby wychodzić na + ![]() Pozdrawiam i życze powodzenia w grze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Darashia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Kings of Apocalypse
Świat: Celesta
Poziom: 27+
Skille: 15/22
Poziom mag.: 26
![]() |
![]() Zeby nie zakladac nowego tematu:
Gdzie moge expic: MS, 33 lvl, 32 mlvl zeby bylo duuzo ghuli, ale zeby nie bylo crypt shamblerow wrazie co zeby bylo male ryzyko smierci.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Lokacja: Gdańsk
|
![]() a gdzie ja ???
Lvl 22 mlvl 22 i zeby szybko szedl level ktory tomb zeby byly najwyzej ghule , mumie , crypty (nie duzo) , scaraby(moga byc) , i larvy ![]() G ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Lokacja: Gdańsk
|
![]() a gdzie ja ???
Lvl druid 22 mlvl 22 i zeby szybko szedl level ktory tomb zeby byly najwyzej ghule , mumie , crypty (nie duzo) , scaraby(moga byc) , i larvy ![]() G ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Lokacja: Daleko, daleko, może jeszcze dalej
Imię: Lord Cywek
Świat: Berylia
Poziom: 46