![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Calmerczyk
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
Poziom: 42
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() Tak jak w temacie.... solówka wykonana przezemnie
http://rapidshare.com/files/23518831...solo_by_me.rec Komentowac... @@Edit Jezeli macie pisac ze to keylog to lepiej odrazu z tad spierd***jcie.....
http://s66.photobucket.com/albums/h242/Calmerczyk/ Moj ukochany sport ![]() >>that's me<< Ostatnio edytowany przez Rycek Piotrek - 31-03-2007 o 15:06. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() keylogger ;<
|
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 03 2006
Lokacja: Polkowice
Imię: Kamil Warrio
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 18
Skille: 36/28
Poziom mag.: 1
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Globson jak nie wiesz to nie gadaj glupio... Tylko zniechecasz innych -.-
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Glopson ma racje w pliku jest keylogger
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() Sciągne, przeskanuje i zaraz dam edita
Edit: TO NIE ZADEN KEYLOGGER OMG.. Zwykł film, gz ubicia @Safree Doo, Seleons, glopson ale ci niektorzy ludzie maja nasrane w tej głupiej głowie.. @down zrob mi wjazd na chate pls pls czekam na ciebie Ostatnio edytowany przez Xerden - 30-03-2007 o 20:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
![]() |
![]() Kurwa koleś mam hacka przez Ciebie zrobie Ci wjazd na chate razem z drzwiami!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 03 2007
Profesja: Sorcerer
Świat: Luminera
Poziom: 29
Poziom mag.: 29
|
![]() Cytuj:
Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing Rising Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing pff kurwa policje zawolaj! Ostatnio edytowany przez Kubusiek1 - 30-03-2007 o 20:17. Powód: zła opinia up |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() *Seleons po przeczytaniu posta kubuska wyciaga telefon z kieszeni,wystukuje "997" i opowiada o tym jak ktos chcial mu zhackowac konto we wspanialej grze jaka jest tibia.*
|
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 03 2007
Lokacja: Chorzów
Imię: Exiva me Prepo~
Gildia: Sajan
Świat: Celesta
Poziom: 46+
Skille: 27
Poziom mag.: 46
|
![]() @up Mam maleńkie pytanko " Czy mama Cię Kocha ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dziwni jestescie... na jakiej podstawie sodzicie ze to jest geylogger??
Bo 43Ed zabije sobie demca to odrazu keylogger... najpierw pomysl a potem pisz... albo odetnij te lapym ktore nei wiedza co robia... ZAL ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 03 2007
Świat: Luminera
Poziom: 29
Poziom mag.: 29
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
|
![]() video.google plz ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 03 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 03 2007
Lokacja: Chorzów
Imię: Exiva me Prepo~
Gildia: Sajan
Świat: Celesta
Poziom: 46+
Skille: 27
Poziom mag.: 46
|
![]() Eh.. -.- Wejs sie zamknij juz debilu w kazdym temacie GEYLOGGER!! jestes zdrowy?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Rozwalacie mnie... jest nawet format .rec wiec zadko sie zdaza ze to gey~ ale niedojeby tacy jak niektorzy nie porafia sobie zeskanowac programem. Jesli nie jestes pewny to nei sciagaj!!
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2006
Poziom: 44
|
![]() Omfg hahahah co za ludzie xDDDDDDDDD Jakby 43ED solowal demona i bylby to super mega wyczyn tak jak 100ek by blokowal morgarotha... i zara ze keylog ludzie zastanowcie sie...
Demon wywali max za 1k hp okolo combo a 43 ed ma okolo 1000~ many + hp wiec wysolowanie demka duzym problemem nie jest jak sie idzie up/down nei wiem jak jest na filmiku bo mi szkoda czasu na ogladanie =p dla pana ktory wysolowal demona brawo ale troche zal mi by bylo run i manaskow (:to moje zdanie na ten temat a co do keyloga to ludzie sie nie znaja + sa przewrazliwieni i wychodzi to co jest... lol [; @SoniaPZ Juz Cie lubie xD (avatar) moze jakos sie skontaktujemy? : P Ostatnio edytowany przez Owned - 31-03-2007 o 15:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehhh... Norma, kazdy mowi ze keyloger bo 43 ED nie ubiej Demona... Ale zaraz ! Przezciez ten sam czlowiek pisal niedawno ile ma wziasc SD i Manasow na Demca ?! Zbieg okolicznosci ? Watpie... SCiagne filmik, zobacze co w nim "siedzi"... I nie mowcie od razu ze to Key~ co ? -.-
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wy all do gory nie widzicie ze ten gosciu robi sobie z was jaja?Nie chodzi mu o to że 43ed vs demon to wyczyn i film musi byc keyloggiem tylko puscil scieme zeby was takie matołki postraszyć i się z was pośmiać...