|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2006
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fenzopi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Imperium
Świat: Candia
Poziom: 51
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 50
|
![]() Elo , jak wiecie do każdego outfitu sa 3 addony ale znamy tylko 2 z nich
W cirzenie: Czapejka i plecak W begarze :Broda i staff w druidzie : łapy i Animal Skin I tak dalej Ale pytanie jest oczywiste Jak , co potrzebne i Jak te 3 addony wygladaja Ja sądze ze 3 addony dojda w letnim Update Słyszalem pogloski ze do Noblemana u Baby ma dojsc Parasolka , kto wie Moze sciagneliscie z kad Jakies Grafii nowe do tibi Tak jak kiedys ktos mial na forum Grafike Arbastera na tibi 7.6 ;]
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Tego nikt nie wie... Możliwe, że będą to rzeczy typu "mózg Orshabalaa" i inne części ciała bossów.
Też tak sądze Cytuj:
![]() Wybacz, ja nie.
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() Ja myślę że jakieś ozdóbki do butów dojdą, tudzież by rzeczy tego typu co powiedziałeś czyli jakieś parasolki itp.
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
The Witcher
|
![]() CipSoft ma naprawdę duży wybór, zaczynając od butów, pasów, naramienników, poprzez wszelkiego rodzaju bronie, a kończąc na hełmach.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Stan: Niegrający
Imię: Succo of Refugia
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 50
Skille: Hacked.
Poziom mag.: 55
|
![]() Właśnie coś słyszałem o mózgu Orsha ale nie wiem dokładnie czy to prawda.
Coś o The Old Widow tez ktos muwił,lecz nie wiem dokładnie co ![]() Najwidoczniej poczekamy do letniego update. ![]()
Abstrachując od altruistycznych zagadnień metafizycznego pietyzmu adekwatnie jestem gotów pokusić sie stwierdzeniem ze , percepcja mojej mentalności nie obliguje mnie do dalszej konwersacji z tobą,ponieważ nie stoisz w brodziku moich potrzeb intelektualnych co nie koliduje z moja wysublinowaną wiedzą na każdy temat , biorąc pod uwagę aspekty tej kwestii. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2007
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kikifiki
Profesja: Sorcerer
Gildia: Centrum pomocy pekujacym
Świat: Aurea
Poziom: 17
Skille: XX
Poziom mag.: 32
|
![]() Ja też jestem ciekawy jakie będą addony. Niestety prawdopodobnie, albo sobie poczekamy, albo wogule tego niebędzie.
Nie jest nic pewnego, ale jak wyjdzie Tibia z grafiką 3D, może nie być bajerów typu addony czy coś w tym stylu. Ja osobiście jednak zostawił bym Tibie taką jaką jest dodał parę rzeczy i oczywiście ten upragniony przez niektórych 3 addon. Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |