|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Profesja: Sorcerer
Świat: Refugia
|
![]() Witam,
Mam problem zwiazany raczej z karta graficzna Graja w tibie po 10 minutach lub zrzucaniu Tibie na pasek lub zmianie aktywnego okna tibii na przeglądarke, monitor sie restartuje i wyskakuje błąd... http://img243.imageshack.us/my.php?image=errorvk5.png Rówież jak jestem zatruty posionem i "wybucha" na mnei dymek zielony to strasznie tnie i wszystko sie zniekształca poczawszy od tibi aż po pulpit i ikony na pulpicie... Grajac w tibie 6 miesiecy temu nei mialem takich problemow. Karte graficzna mam do dupy no ale wystarczajaca do tibii Radeon 9200 SE 128mb/128 bit Prosze o szybka pomoc ![]() killerz |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Może to kwestia sterowników? Próbowałeś reinstalować i ściągnąć odpowiednie do twojej karty ze strony producenta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() No niestety, po zainstalowaniu sterownikow orginalnych z plyty, gdy proboje wlaczyc tibie to odrazu restatruje komputer...
jeszcze gorzej... pomocy! Ostatnio edytowany przez killerz - 14-04-2007 o 14:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Być może to wina karty graficznej...sprawdź to...jeśli masz jakiś kumpli co mogą ci pożyczyć na 2 godzinki kartę graficzną to otwórz obudowę wymień zainstaluj sterowniki i sprawdź czy działa jeśli działa to oddaj koledze kartę i pójdź do sklepu kup sobie nową kartę graficzną...
spróbuj też najpierw pomajstrować w options w tibi w zakładce z grafiką może masz złe ustawienia ;d
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
btw. szukajac sterownikow do tej karty to widzialem opisy... i co druga osoba miala problem zwiazany z karta graficzna Radeon 9200 SE + monitor LCD... moze to zly kombinat? chyba bede musial zmienic karte graficzna... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
The Witcher
|
![]() Cytuj:
![]()
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |