|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2005
Lokacja: Dzierzgoń
Imię: Tomuszom
Profesja: Elder Druid
Świat: Xantera
Poziom: 83
Poziom mag.: 66
|
![]() Witam, mam taki problemz tym questem ponieważ dawno wziąłem włos z 8 misji i niechciało mi sie go wymieniać. Teraz gdy chce go wymienić mam taki dialog:
15:18 Tomuszom [65]: hi 15:18 Hairycles: Be greeted, friend of the ape people. If you want to trade, just ask for my offers. If you are injured, ask for healing. 15:18 Tomuszom [65]: mission 15:18 Hairycles: Get a hair of holy ape from forbidden land in east. Speak with blind prophet in cave. Byłem u tego The Blind Prophert i nic z tego nie wynikło. No więc teraz mam takie pytanie co moge z tym zrobić ewentualnie gdzie lub do kogo sie zgłosić? Dzięki za pomoc |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Świat: Premia
|
![]() Potworny QS. ;P
W razie czego wszystko można znaleźć na erigu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
The Witcher
|
![]() Czy jesteś pewien, że twoja rozmowa z NPCem przebiegła poprawnie, zadałeś pytania, które należało zadać itd ?
W razie czego: http://tibia.pl/quest/Banuta @down - no tak, jeszcze nie wprowadzony ![]()
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" Ostatnio edytowany przez Aversin - 18-04-2007 o 17:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2005
Lokacja: Dzierzgoń
Imię: Tomuszom
Profesja: Elder Druid
Świat: Xantera
Poziom: 83
Poziom mag.: 66
|
![]() @fAYL
Ja niechce całego questa tylko pomoc w tej 1 konkretniej rzeczy a z tego co pamietam to to było dozwolone na forum... @pebe83 Mówie zgodnie z erigiem i chyba wszystko jest dobrze a ten link co podałeś to niewiem do czego ma sie odnosić bo mi nie działa ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() No dobra; afair to wystarczy powiedzieć teleport/transport (i nie mieć pz locka chyba). GL. :)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Hm, doprawdy?
Powiedziałbym, że mnie to troszkę zaintrygowało i nawet poszukałem specjalnie filmiku... Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
The Witcher
|
![]() Wróć do małpy w mieście i zagadaj jeszcze raz. Pamiętam, że jak ja robiłem to kilka osób też nie przeszło i musiało się wracać pogadać ponownie.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |