|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
TecHadmin
Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Web 3.0
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bosalek
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
|
![]() Znak ten postanowiliśmy przyznawać programom, oraz produktom, które w jakiś sposób powiązane są z Tibią. Ponieważ nam ufacie, postanowiliśmy przedstawić wam produkty, które są przez nas sprawdzone i spełniają wysokie wymagania naszej ekipy.
Produkty te będą co jakiś czas dodawane, jednak pamiętajcie, że pojawią się tu wyłącznie najlepsze. Niestety znaku jakości T nie będziemy mogli przyznawać stronom internetowym, ponieważ ich zawartość za szybko się zmienia. Postaramy się dodawać również tutoriale, jak instalować i używać poszczególnych programów. Możecie je również pisać sami w dziale: Wasze poradniki. Propozycje produktów tutaj. Ostatnio edytowany przez bosal - 20-04-2007 o 01:46. |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Ciekawy pomysł. Przydałoby się do stron ale jak napisał bosal
Cytuj:
@edit2 Nie popatrzyłem na sam dół forum i nie zauważyłem tematu z komentarzami proszę o przeniesienie do dobrego tematu
Jarassimus- na zawsze w naszej pamięci :F Może wróciłem, może nie ![]() 272 posty Ostatnio edytowany przez Tawer Redeye - 20-04-2007 o 08:56. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2004
|
![]() I teraz tak : po 1. czemu nie dacie opery jako bezpiecznej przeglądarki? Jest niezwykle bezpieczna i też bardzo ciekawa
po 2. czemu nie dacie kasperskiego oprócz noda32? Kaspersky ma duuużo zaawansowanych funkcji-ani razu od roku jak go posiadam nie miałem wirusa ani haka w tibii a co ciekawe w ustawieniach ochrony proaktywnej-1 funkcja wchodzimy i zaznaczamy-wykrywaj keyloggery-wygrywa rewelacyjnie w dodatku wykrywa wszystkie spyware,adware,malware i inne śmieci i żaden dodatkowy spy bot czy ad-aware nie jest potrzebny-naprawdę polecam ten program (szczególnie is 6.0) |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Ja, jako ciekawe urządzenie dodałbym mózg. Przez rok używam wyłączonej Pandy.
![]() Oprócz rozsądku Yotti.org, ale stron podobno nie można... Vial
#5 |
TecHadmin
Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Web 3.0
Imię: Bosalek
Świat: Obsidia
|
![]() dlaczego nod32, a nie kaspersky albo panda ? bo jest absolutnie bezpieczny i nie zamula prawie wogole.
Ostatnio edytowany przez bosal - 20-04-2007 o 19:43. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() NOD32 sux! Kiedyś go miałem i co chwilę się wieszał. Zainstalowałem AVG i wg. mnie jest lepszy od NOD'a
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Nod32 user,
Opera user, O-PE-RA!! Mozilla sux. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2006
|
![]() Daruj, o Panie, nam nasze grzechy...
McAfee też jest świetnym firewallem. A do tej listy można by było dodać również Thunderbirda.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Pżet slofńikiem ~ Post: 224
|
![]() Ogulnie to Opera jest dla mnie bardzo zaufaą przeglądarką ^.-
Ostatnio edytowany przez Kimo36 - 20-04-2007 o 21:22. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
|
![]() Firefox za te "dziury, dziurki, dziureczki" i szybkość działania nie powinien dostać tego znaczka.
Opera! Tyle mam do powiedzenia ;) Będąc trochu pedantyczny, powiem że nieładny ten obrazek NOD'a :D Pozdrawiam, faucolt edit: może się Wam przyda ![]() Ostatnio edytowany przez tkcolt - 21-04-2007 o 10:02. |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2006
Lokacja: Żywiec
|
![]() Cytuj:
A co do znaczka, zdecydowanie powinien go dostac Kasper ;] (FireFoxa nie podaje bo juz ma ;D ) |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Że kaspersky zamula kompa? żałosne-porównaj zużycie pamięci i ilość procesów uruchamianych w pandzie czy nortonie z kasperskim a przeżyjesz szok-kaspersky uruchamia tylko 2 procesy avp które zabierają mało pamięci.Dobrze skonfigurowany nie zamula-trzeba go tylko wyczuć pozatym wykrywa wiele śmieci-jest często aktualizowany a nod 32? Dobry ale kiedy była jego ostatnia aktualizacja?
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() post napisany przez przypadek bo serwer muli - do usunięcia
Ostatnio edytowany przez tkcolt - 21-04-2007 o 12:41. |
![]() |
![]() |
#14 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Taaa straaaaasznie kasperky muli... poprostu nie moge nawet folderu otworzyc na pulpicie bo zjada mi cale giga ramu 0.0
Kiedy kasperskiego dobrze ustawisz to nie widac nawet, ze jest wlaczony ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Sprzętem chwalił się nie będę, ale moge powiedzieć, że zły napewno nie jest. Kaspersky owszem, jest dobry, ale muli i jest niedopracowanym programem. Komentarze zostaw dla siebie. Cytuj:
btw. Ostatnia aktualizacja: 2007-04-21 03:10:45 Pozdrawiam. |
||
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Stan: Niegrający
Imię: Odes of Elysia
Profesja: Druid
Świat: Elysia
|
![]() Nod 32 rox ;d
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() update bazy wirusów w kasperskim też jest kilka razy dziennie minimum-widać że nigdy nie używałeś tego programu , no cóż...
Niedopracowany? Wskaż gdzie to może uwierzę |
![]() |
![]() |
#18 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cale ustawienia kacpra sprowadza sie do ustawienia daty aktualizowania i robienia skanowania dyskow
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cale ustawienia kacpra sprowadza sie do ustawienia daty aktualizowania i robienia skanowania dyskow
No jasne-w życiu chyba nie miałeś kasperskiego-są ustawienia zaawansowane gdzie możesz ustawić praktycznie wszystko-w kasperskim internet security jest masa dodatkowych składników a zapora jest bardzo ale to bardzo zaawansowana |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak się nie podoba kaspersky to proponuję pandę albo nortona hehe ale avasta free edition hehe
|
![]() |