|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Aurora
Poziom: 47
|
![]() Heya!
Podejrzewam, że mam na kompie keyloggera owntibia, bo ostatnio mialem hacka ![]() ![]() Z góry dzięki za odpowiedź ![]() Pozdro, Dragon |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() robisz loga w hijackthis potem ten dokument.txt z logami wrzucasz na hijackthis.de to co ci pokaze na X to usuwasz wlaczajac system awaryjny no i tyle.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Imię: Crystal Galadriel
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 90+
|
![]() Albo użyj programu OwnTibiaDeleter z 'Undergroundowej cziterskiej polskiej stronie o Tibii'. Keyloga tam nie ma, ale i tak robisz to na własną odpowiedzialność..
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Płock
Świat: RL
|
![]() Rada ode mnie:
-zobacz czy masz w folderze C:\Windows plik services. exe, jeżeli tak, to usuń go w piździet : ) A może pamiętasz stronkę/link/cokolwiek, JAKI plik ściągałeś. Jeśli tak, to byś mi go podesłał, a ja bym Ci powiedział co i jak zrobić (bo w ostatniej wersji Owntibia można podać w configu plik o dowolnej nazwie tworzący się w folderze z Windowsem ^^ . @up daruj pan sobie. Ostatnio edytowany przez owntibia.exe - 07-05-2007 o 22:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie mam ale za to przypomniałem sobie że jak ścągałem ikonki Vistowe to Avast krzyczał na alarm że to trojan tera nie wiem co z tym zrobić bo pod system są te ikonki :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Może mi ktoś pomóc?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2006
Lokacja: Przemyśl
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tores Pall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polish Hooligans
Świat: Unitera
Poziom: 50
Skille: 71
Poziom mag.: 13
|
![]() Tez mam taki problem jak zalozyciel tematu ale mniejsza o to. Mam taki plik i nie moge tego usunąć a jak prubuję zakończyć proces za pomocą ctrl+alt+delete to pisze ze to krytyczny plik systemowy i nie mogę go zakończy. CO ZROBIĆ ??!!
Ostatnio edytowany przez Maniu'Kyra - 09-05-2007 o 10:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
|
![]() Start -> uruchom -> msconfig i nastepnie zakladka uruchamianie. Odznacz, zresertuj komputer i bedziesz mogl usunac. Nigdy nie mialem do czynienia z owntibia wiec nie wiem czy tam to znajdziesz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Płock
Świat: RL
|
![]() @Maniu'Kyra
Ściągnij Process Explorer i Rootkit Unhooker. No chyba że ten plik jest ulokowany w innym folderze niż Cytuj:
Ostatnio edytowany przez owntibia.exe - 09-05-2007 o 15:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Cytuj:
co ja napisalem wyzej ?
![]() |