|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() 20lvl 60/60 4mlvl - mozesz expic juz masowo (wez bp uhow)
A solo z waste mozesz zabic na 12lvl (ja mialem 12lvl 50/50 3mlvl i zeszly 3 ihy) |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Poziom: 24
Skille: 6x/5x
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Też jestem ciekawy. Zawsze grałem sorcem. Dołączam do pytania.
Pisałem tą odpowiedz wtedy kiedy pojawiała się tamta ^ proszę nie pisać że jest odpowiedz a ja sie pytam jeszcze raz. Ostatnio edytowany przez Mru - 21-05-2007 o 09:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 09 2006
Lokacja: nie pamiętam
Imię: Destroyer evil
Profesja: Knight
Świat: celesta
Poziom: 8
Skille: 30\30
Poziom mag.: 1
|
![]() ja 17lvl z 2 ihami skile 49\45 i dedalem go oczywiscie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 05 2007
|
![]() Ale mnie chodzi o opłacalne zabijanie beholderów, sorcem to wiem jak jest bo długo grałem ,ale teraz chce pograc knightem. Beholdery maja niezły loot i sie nie leczą więc chętnie bym je knightem pozabijał.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Zamość
Imię: Esmersharr
Gildia: They
Świat: Guardia
Poziom: 53
Skille: 76/74
Poziom mag.: 5
|
![]() Loot moze niezly, ale nie tak czesto wypada cokolwiek po za kasa. Zeby ci sie oplacilo to musisz ubic zuzywajac srednio jednego iha na 1 bh. BH ma slaba obrone, wiec przyda sie bron z jak najlepszym atakiem, skille 50/50 powinny wystarczyc. Ale trzeba miec tez zapas hp, bo beholder potrafi zaspamowac za 100+hp, a gdy do tego odgrodzi sie skelami to czasami naprawde ostro potrafi zjechac. Jak masz swoja miejscowke na bicie bh, to 25lv powinien wystarczyc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 09 2006
Lokacja: nie pamiętam
Imię: Destroyer evil
Świat: celesta
Poziom: 8
Skille: 30\30
Poziom mag.: 1
|
![]() nie bede sie klucil ale beho nie jest oplacalne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() Myśle o respie 2 beholderów i ghula przy thais, o spamie beholdera sie przekonałem podczas eksperymentów sorcem. Dostalem combo za 190+
![]() Jak możecie mówic ,że beho jest nieopłacalne. Co drugi beho zostawia morning star ,longsworda ,a czasem nawet two handed sword'a.A gp leci jak oszalałe ,z każdego po 10-90 gp. To ma być mało? Ostatnio edytowany przez warlord4 - 21-05-2007 o 11:02. Powód: błąd w pisowni |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Świat: Balera
Poziom: 43
Skille: 77/76
Poziom mag.: 5
|
![]() a jeśli chodzi o pojedynczego, to ja ubiłem beho moim starym knightkiem. Wtedy miał 9 level, skille tak z 35/32. Ubiłem z orcish ax'a, poszła jedna exura + IH
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2007
|
![]() Hmm ja moim sorcem na ~26lv sporo na nich expilem, walilem tylko z rozgi obrazenia rzedu ~50 i na manasce schodzilo mi ok 200 mana wiec se policz na jakich skilach bedziesz walil srednio po 50hp i mial 200hp
![]() Powodzenia i pozdro @up I miales dusze na ramieniu jak za nim biegles. Owszem mozliwe jest ubicie go na takich skilach ale jakos mi sie nie klei ten 1ih i exurka Ostatnio edytowany przez GothicMaster - 21-05-2007 o 23:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() Wiem jak się zabija beholdera sorcem ,najlepiej z woce + hmm. Ale mnie nie chodzi o obliczanie hitów tylko ,żeby się wyraził ktoś kto zabijał je massowo i opłacalnie.Niech powie od którego lvl z jakimi skillami i gdzie.
|
![]() |
![]() |