|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Tu i tam :)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Spritekiller
Profesja: Elite Knight
Gildia: Antediluvians
Świat: Isara
Poziom: 204
Skille: 101/97
Poziom mag.: 9
|
![]() Mam otóż taki problem, kiedy zmieniam tryb w opcjach graficznych na Directx 9 mój monitor gaśnie (tak jakby nie było sygnału od karty graficznej) i przestaje odpowiadać, trzeba go zrestartować.
Jestem zmuszony grać na dx 5 może i jest to do zniesienia, najgorsze jest, że czasami na dx 5 tez sie wyłącza. Może ktoś zna rozwiązanie mojego problemu? Z góry dziękuje. -Tak mam nanowszy directx -Tak instalowalem wielokreotnie różne sterowniki do karty graficznej -Nie sytacja powatarza się tylko i tylko i wyłącznie w tibi w innych grach jest normalnie -z open Gl ta sama sytuacja
Spriti Ostatnio edytowany przez Sir Sprite - 12-06-2007 o 21:09. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
|
![]() O boshe, załamać się idzie, chyba jest ewidentnie napisane, że na open GL jest tak samo. Moim zdaniem, powinieneś sprawdzić temp. i napięcia w programie Everest, zapodaj je tutaj, zobaczymy, możliwe że się komp. przegrzewa albo masz lipną karte graficzną, możliwe że nadszedł jej czas.
Zmieniałeś coś w kompie tak w ogóle? Np. karte graficzną? Jeśli nie, to może w przeciągu tego czasu długie, nie wiem jaki czas temu, ale może twój komp. wewnątrz jest troche zasyfiony, sporo kurzu i to wszystko powoduje ten problem, możesz jeszcze przeskanować kompa, aby wykluczyć jakąś działalność wirusów. Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez skazi - 12-06-2007 o 21:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak edytowałem post i dodałem open Gl
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
|
![]() Wąty to możesz mieć jedynie do postu, którego edytował, a nie do całej mojej wypowiedzi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cyber gdzie dokładnie znaleśc te temperatyry itp. bo mam problem z tym programem
![]()