Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Updates

Notki

Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 28-06-2007, 17:10   #1
Gelundi
Użytkownik forum

Data dołączenia: 28 06 2007
Lokacja: Zamość

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gelundi
Profesja: Knight
Gildia: -------
Świat: Calmera
Poziom: 15
Skille: 48/48
Poziom mag.: 2
Domyślny przeczytaj zanim zrobisz temat udate sux!!!

hmmm... Każdy uważa że update sux!.. ale ja nie uważam bo było gdzieś tłumaczenie o nadchodzącym udate że nie wprowadzą wszystkich zmian w jednym ale w dwóch, letnim i zimowym ponieważ uważali że to będzie za dużo na jeden. tak więc dla tych osób co uważają że nie da się grac teraz magicznymi to niech poczekają do zimy i wtedy zobaczą jakie zmiany wprowadzą z balansem profesji.. a teraz także każdy uważa że kina najlepszy.. dobrze miał przed a teraz źle bo niema na czym trenować bo każdy potwór pada szybko.. waląc z najsłabszej broni na pvm a pvp jest łatwiejsze bo gracze trenują na sobie.. tyle moich uwag

Ostatnio edytowany przez Gelundi - 28-06-2007 o 23:10. Powód: Nie przesadzaj z wielkoscia trzcionki
Gelundi jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-06-2007, 17:35   #2
Malkowicz
Użytkownik Forum

Malkowicz's Avatar

Data dołączenia: 11 03 2007

Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
Domyślny

Dawaj aspiryne łeb mnie boli przez te duże litery.

Klik w morderce.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gore.spell Pokaż post
Screeny 4,5/10 Mi siE one nIeszCzEgUlnie podobajom nankó
Malkowicz jest offline  
stary 28-06-2007, 20:10   #3
Lukasz(R)
Użytkownik Forum

Lukasz(R)'s Avatar

Data dołączenia: 11 05 2006
Lokacja: Białystok

Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 37
Poziom mag.: 34
Lukasz(R) ma numer GG 1432924
Domyślny

ja z tego co czytalem niusy to wyczytalem ze balansoweanie bedzie prowadzone przez pare kolejnych updat'ow a nei przez letni i zimowy (oczywiscie moge sie mylic). Ale nie wydaje mi sie zeby mieli zamiar w kolejnym update oslabic knighto i polepszyc sorcow >.< poprostu zrobia to co uwazaja ze sie spodoba dla graczy i wyjdzie kolejny update ktory zadowoli max 50% >.<

Lukasz(R) jest offline  
stary 28-06-2007, 21:22   #4
Robert Lublin
Użytkownik Forum

Robert Lublin's Avatar

Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: A Jak Myślisz? -.-

Profesja: Royal Paladin
Świat: Inferna
Poziom: 135
Domyślny

Ta ale napewno dadza cos dobrego dla sorkow i drotow w next update, bo nie mozliwe jest dla mnie ze 200ek wali tyle samo z sca co 200ms z sd ^.-
Ostatnio knight i pall czekal od ulepszenia sorkow/drutow (update z wandami) 2 lata wydaje mi sie ze tym rezem sork poczeka tylko do zimy...

Ale ogolnie to update wprowadzil klimat z otsa...
Robert Lublin jest offline  
stary 28-06-2007, 23:21   #5
Gelundi
Użytkownik forum

Data dołączenia: 28 06 2007
Lokacja: Zamość

Imię: Gelundi
Gildia: -------
Świat: Calmera
Poziom: 15
Skille: 48/48
Poziom mag.: 2
Domyślny

Cytuj:
Ale ogolnie to update wprowadzil klimat z otsa...
możliwe ale na OTS łatwiej o trening a teraz knight ma strasznie utrudniony a nikt tego nie zauważył czas treningu na pvm znacznie się wydłużył a takiego sorca to nie interesuje bo on nie musi trenić tylko robi runy z którymi robi to co chce a nawet to takiemu facc sorc/druid zostały runki a facc knight nic oprócz zwiększonych hitów bo pewnie i tak nikt nie zauważył ale knight wspomagając się runkami mógł osiągać zbliżone DMG jakie ma teraz a także brońki na lvl to też utrudnienie knightem od początku będzie się grało bardzo trudno... może to trochę przekona niezadowolonych sorc/druid że jednak oni mają łatwiej bo nie muszą trenować a najlepiej zrobić test która z profesji szybciej nabije 30 lvl i wtedy pogadamy przyjmując że pall i knight będą musieli trochę potrenować aby dorównać sile postaciom magicznym

Ostatnio edytowany przez Gelundi - 28-06-2007 o 23:24.
Gelundi jest offline  
stary 29-06-2007, 21:24   #6
Talron
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 05 2005
Lokacja: W jeleniej dziórze

Stan: Aktywny gracz
Imię: Zafgos
Świat: Thoria
Poziom: 30
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
Domyślny

Żeby zadowolić wszystkich trzeba byłoby ulepszyć wszystkie klasy.

90% ludzi (w większości noobki) zawsze smęci żę update śmierdzi i że kończą z tibią itd. a 99,9% i tak nadal zostaje a nawet coraz więcej ludzi gra w tibię, co oznacza że updaty jednak polepszają tibię a ktoś kto żali się do inncych że ma profesje za słabą pla pla pla niech spada z tej gry i pogra se w simsy
Talron jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania