|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() hmmm... Każdy uważa że update sux!.. ale ja nie uważam bo było gdzieś tłumaczenie o nadchodzącym udate że nie wprowadzą wszystkich zmian w jednym ale w dwóch, letnim i zimowym ponieważ uważali że to będzie za dużo na jeden. tak więc dla tych osób co uważają że nie da się grac teraz magicznymi to niech poczekają do zimy i wtedy zobaczą jakie zmiany wprowadzą z balansem profesji.. a teraz także każdy uważa że kina najlepszy.. dobrze miał przed a teraz źle bo niema na czym trenować bo każdy potwór pada szybko.. waląc z najsłabszej broni na pvm a pvp jest łatwiejsze bo gracze trenują na sobie.. tyle moich uwag
Ostatnio edytowany przez Gelundi - 28-06-2007 o 23:10. Powód: Nie przesadzaj z wielkoscia trzcionki |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
|
![]() Dawaj aspiryne łeb mnie boli przez te duże litery.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rexar Blacksun
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 37
Poziom mag.: 34
![]() |
![]() ja z tego co czytalem niusy to wyczytalem ze balansoweanie bedzie prowadzone przez pare kolejnych updat'ow a nei przez letni i zimowy (oczywiscie moge sie mylic). Ale nie wydaje mi sie zeby mieli zamiar w kolejnym update oslabic knighto i polepszyc sorcow >.< poprostu zrobia to co uwazaja ze sie spodoba dla graczy i wyjdzie kolejny update ktory zadowoli max 50% >.<
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: A Jak Myślisz? -.-
Imię: Koxyl Kingkong Kaliber
Profesja: Royal Paladin
Świat: Inferna
Poziom: 135
|
![]() Ta ale napewno dadza cos dobrego dla sorkow i drotow w next update, bo nie mozliwe jest dla mnie ze 200ek wali tyle samo z sca co 200ms z sd ^.-
Ostatnio knight i pall czekal od ulepszenia sorkow/drutow (update z wandami) 2 lata wydaje mi sie ze tym rezem sork poczeka tylko do zimy... Ale ogolnie to update wprowadzil klimat z otsa... |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Gelundi - 28-06-2007 o 23:24. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2005
Lokacja: W jeleniej dziórze
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zafgos
Profesja: Knight
Świat: Thoria
Poziom: 30
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
|
![]() Żeby zadowolić wszystkich trzeba byłoby ulepszyć wszystkie klasy.
90% ludzi (w większości noobki) zawsze smęci żę update śmierdzi i że kończą z tibią itd. a 99,9% i tak nadal zostaje a nawet coraz więcej ludzi gra w tibię, co oznacza że updaty jednak polepszają tibię a ktoś kto żali się do inncych że ma profesje za słabą pla pla pla niech spada z tej gry i pogra se w simsy |
![]() |