|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Fallen Angel
|
![]() W tibie gram od ponad roku. Jak do tej pory moim best lv jest 16. Posiadlem jednak duzo teori czytając to forum i grzebiac w necie. Teoretycznie wiem jak zrobic dobrego 25lv ale gdy przychodzi do gry wszytko sie sypie przez jakiegos pk ktory gnoimi postac na starcie. Wiedzy mam wiecej niz szczescia. Czy z wami jest podobnie?
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ta, ze mną też było tak na początku. Musisz się postarać przebić przez tą magiczną granicę ~25lvl. Później będzie łatwiej.
Ale w sumie po co się męczyć? Wybierz świat non-PvP.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Achhh!!! ja też tak mam gram od maja (12 bodajże)
a mam 15lvl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Fallen Angel
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
|
![]() gram 2 lata a nigdy nie mialem wiekszego lvl'a od 36... moze dlatego ze mam z 10 chaorw po 35 lvle i lubie zmieniac czesto siwat i profesje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Imię: Gex Darkblade
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Fighting Alliance Group
Świat: Aurea
Poziom: 105
Skille: 95/60
Poziom mag.: 20
|
![]() sorry ale jak mozesz nauczyc sie grac w tibie czytajac fora i artykuly?
moze masz pojecie teoretyczne o tej grze ale nie bedziesz wiedzial jak sie zachowac a jakiejs sytuacji nie majac doswiadczenia, np. na wojnie myslisz ze cos bys dal rade zrobic a tu dupa bo nie zrobisz tego bo bedziesz panikowal w momencie jak tracisz 500+ hp na sekunde. Wedlug mnie to doswiadczenai to ty nie masz bo doswiadczenie zyskuje sie poprzez praktykowanie czegos, w tym wypadku granie w tibie i na przyklad blokowaniu demonow itd. Inaczej sie oglada/czyta a inaczej sie samemu cos robi.
Storm, Earth and Fire, heed my call.... I am the son of The Wind and Rain, Thunder beckons and I heed the call, If I die upon this day, in battle I will fall... Hear me Brothers, gather up the wolves to battle we will ride. War drums echo the beating heart, pounding from inside. Storm, Black clouds fill the sky Earth, I hear my battlecry Fire, and Thunder will bring more Death, from the power of the Horde... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
|
![]() Chyba trzeba zebrac jakas ekipe np. 7 osmiolevelowcow to juz cos wtedy zaden pk na nowych swiatach nie podejdzie mimo ze ma np.18 ale co z tego skoro wy mozecie byc liczni
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Nikt ważny
|
![]() Cytuj:
polecam non-pvp Secure... Cytuj:
poza tym mam black list... coraz więcej osób respektuje tę formę kary. Na ogół nie jest tak źle chyba że expujesz na trollach... tam dość trudno o kulturę ale trudno się temu dziwić.....
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
|
![]() Szczescia tez nie mam za duzo
Mam sorca z baardzo slabym mlvlem 15lvl 20mlvl Kiedy tylko chce nabic mlvl do 25 zaraz przychodzi jakis pk i mnie zabija (a wtedy spada mi nie tylko lvl ale tez mlvl)
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() jak mozna grac w tibia ponad rok i zrobic max 16 lvl?
char na 40 lvl robi sie w 3-4 tygodnie. (paladyn- rycka dluzej bo skilowac musi) zakladajac ze chodzimy jeszcze do szkoly, i spimy i jemy. zrobilem tak i wiem co pisze. na 16 lvl chara to ja w sobote grajac od 6 rano do obiadu mykne jak nie ma lagow... ps. jak mozesz byc doswiadczonym graczem jak cie byle pierwszy lepszy pk zabija? 2 bp uh tarcza i full def i w nogi. o pk moze ci skoczyc. musialby miec ponad 40-45lvl zeby dal rade cie samemu zabic i do tego musi celnie z sd trafiac. inaczej moze ci skoczyc jak to dobrze zagrasz
![]() |
#11 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() no ja teraz mam palla i już 4 razy odrabiałem 20 lvl
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() aż tak źle to ja nigdy nie miałem ale czasem tak jest :/
Ostatnio edytowany przez Wufei - 14-10-2004 o 14:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() Nie no z tym 1rok - 16lvl to troche tak n/c
![]() Ja jak mialem 1 i 2 chara (sorc/pall) To wolno expilem jeszcze troche zwiedzialem i wogole. Potem sobie stworzylem kajtka(nim teraz gram). To tak gdzies w miesiac niecaly dobilem do 20+ i 60+/60+. Wiem, nie za szybko ale nie mam pac a dosyc czesto mam pecha ![]() |
![]() |
![]() |