|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: jejeje
Profesja: Elder Druid
Świat: Guardia
Poziom: 17x
Poziom mag.: 7x
![]() |
![]() Hejka
Postanowiłem wziąc udział w konkursie serwisu kiosk24.pl, o nazwie "podaj dalej". Polega on na tym, ażeby w ciągu 48 godzin powiadomić jak najwiekszą liczbę osób o tym wlaśnie serwisie, i aby te osoby potwierdziły to, że zostały powiadomione. Można to zrobić klikająć na poniższy link : <a href="http://www.kiosk24.pl/ipaq_contest.php?show=add_points&apf=935E6C">link</a> i postępując zgodznie z instrukcją na stronie (jest ona banalna i zajmuje ok 15 sekund, a maila tam nie trzeba podawac prawdziwego - mozna np [email protected]). Dlatego jeśli macie chwilkę czasu, i zechcecie przeokazji mi pomóć, kliknijcie gdzie trzeba . Uciesze się również jeśli prześlecie tą wiadomość, lub też sam link, swoim znajomym, - jeśli mają ochotę, niech tez się pobawią. Zwiekszycie tym szanse na zajęcie przezemnie jakiegoś konkretnego miejsca w konkursie, a przeokazji mozecie wygrac prenumeratę kwartalną czasopism z serwisu kiosk24.pl. Prosil bym o pośpiech, gduż zegar tyka nieubłaganie Z góry dziekuję i pozdrawiam |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() A co z tego Ty będziesz miał? :>
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2004
|
![]() Lepiej zapytać co my z tego będziemy mieli.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() Nie kliknę bo mi się nie chce.
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: jejeje
Profesja: Elder Druid
Świat: Guardia
Poziom: 17x
Poziom mag.: 7x
![]() |
![]() nie chcesz nie musisz..
ja moge miec z tego fajna nagrode.. a wy robicie dobry uczynek ![]() i mavcie moja wdziecznosc.. naprawde PROSZE!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2004
![]() |
![]() "W imieniu uczestnika Jakub dziękujemy za przyznanie punktu."
Mam dbre serduszo ![]() |
![]() |
![]() |