|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 08 2007
Lokacja: Kozy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Axel'Angel
Profesja: Paladin
Gildia: Flaming Dutchmen
Świat: Menera
Poziom: 18
Skille: 61/46
Poziom mag.: 8
|
![]() Jestem paladynem mam skile 53/40 gram na świecie No-PvP i przeczytałem wszystkie poradniki o skilowaniu. Wykluczyłem już z nich trolle i valkirie oraz wszystko co jest związane z kamieniami bo nie jestem bogaty...
![]() Nie mam również nikogo kto by mi pobloczył geo.. Monkiem i mam taki pytanie gdzie mogę posilić w spokoju i z dala od NooBów?? Wcześniej miałem postacie 50+ no ale jak to pech hak żadna z nich nie była palkiem więc nie mam żadnego doświadczenia PS : Z góry dziękuję ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() W spokoju na non-pvp nigdzie nie poskillujesz.
Najlepszym rozwiązaniem były by kamienie, ale jeśli cię na nie nie stać jesteś zmuszony do używania włóczni, które zadają stosunkowo duże obrażenia. Więc o prawdziwym treningu nie ma mowy, możesz jedynie expić na full defence w kopalni, ew. na fibuli gdzie nie ma wielu ludzi na dwarfach/rotwormach. Możesz spróbować przy shieldingu 50-55 slimy, jednak będziesz je zabijał dosyć szybko... Możesz też zacząć nieźle expić z takimi skillami na nieumarlakach - DSy, ghoule, albo na cyklopach, chociaż na npvp ciężko na nich o dobry exp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Lokacja: Kozy
Imię: Axel'Angel
Profesja: Paladin
Gildia: Flaming Dutchmen
Świat: Menera
Poziom: 18
Skille: 61/46
Poziom mag.: 8
|
![]() No zostają mi slimy...
Ktoś mi jeszcze mówił że cyklopy są dobre do treningu ale nie wiem czy to dobry pomysł |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Lokacja: Poznań
Imię: Wampss Pallus
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
Poziom: 70+
Skille: 79+
Poziom mag.: 15
|
![]() Taa cyclopy, ale to dla knighta ....
|
![]() |
![]() |