|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Merli Tefis
Profesja: Knight
Gildia: -brak-
Świat: Unitera
Poziom: 36
Skille: 56/52
Poziom mag.: 4
|
![]() Pisze ten temat, bo interesuje się ostatnio bossami. Do czego służy orshabaal brain, czy rzeczy z bossów w PoI. Możliwe, że można gdzieś wymienić to na golden helmet, a może nawet na golden bootsy. Związany może być z tym anihilator teddy bear. Piszcie tu co o tym myślicie.
@down O annihilation teddy bear słyszałem. Może jednak da się gdzieś go wymienić. Jest przecież tyle nieodkrytycy rzeczy na PoI. Ale chodzi mi głownie o przedmioty z bossów, te które nie są potrzebne do addonów. W końcu ciężko powalić takiego orshabaala. A jego mózg nic nie daje. Ostatnio edytowany przez Radeko25 - 15-08-2007 o 22:32. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Dużo za daleko Dlugosc członka: 5,5m
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Kiedyś krążyła legenda że Annihilation Teddy Bear można w Venore na Thunder Hammer zamienić
![]() kiedyś słyszałem że "Mr.Punish Handcuffs" jest potrzebne na outfit 'Mikołaja'. ~Signed.
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie
Imię: Miki Montana
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() @up
te "kajdanki" nie sa potrzebne do outfitu Norsemana . dziwi mnie tylko ze jest tak duzo nowych itemków bossów a nic nie ma z nimi związane (jak narazie). Dziwi tez mnie taki o to przedmiot "00:20 You see a cat's paw." <--- leci z Dark torturera a raczej nic nie daje.
~Counter Strike 1.6~ IP:77.79.210.73:27199 Hasło:klan Nie toleruje Noobow z Honery .... Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: Warszawa
Stan: Początkujący
Profesja: Druid
Świat: Menera
|
![]() http://tibia.pl/item/Mr._Punish's_Handcuffs
eee moze to przeczytacie pisze tam że kajdanki trzeba przynieść rupertowi na vedze |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() wiekszosc z tych rzeczy to sa trofea, cos jak Trophies.
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Radom
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Thoria
Poziom: 110
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() Jak zjesz mózg 'Orszabala' to posiądziesz jego moc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!1111111111111111oneoneone...
a tak na serio, to moze te przedmioty bede miec swoje zastosowanie w kolejnych 'apdejtach' albo po prostu sa to elementy rpg :>
Dzięki przyjaciolom, których poznałem, Honorowym osobom, które napotkałem, Wiem, że nie jestem samotnym bojownikiem o sprawę. Wiem, że kiedy zginę, to, co jest ważne, przetrwa. To jest moje dziedzictwo. Dzieki łasce bogów nie jestem sam -Drizzt Do'Urden |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2007
Lokacja: Pyskowice
Imię: Kasazi
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
Poziom: 104
Skille: 90/85
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Słyszałem że Teddy Bear da się wymienić na Thunder Hammera a Orsch Brain to jak będziesz miał 3 to możesz zrobić outfith a pozatym to jest wiele różnych rzeczy i niewiadomo narazie do czego one służą, ale znajdzie się ktoś taki który będzie wiedział do czego to wszystko służy będzie konczył grać w Tibię i wszystko powie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Na planecie Ziemia
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Secura
|
![]() Zebranie 3 orsch brain graniczy z cudem
![]() |
#10 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2007
Lokacja: Rzeszów
Imię: Kapucynik
Gildia: Mystic Warriors
Świat: Luminera
Poziom: 100
Skille: zal...
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() hahaha to poprostu daje klimat i tyle
|
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Witam mam takie pytania jezeli kajdanki nie daja outfitu Norsemana to co? bo na tibia.pl nie ma podane jak go zdobyc
![]() |
![]() |