|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
|
![]() ..W co by (nie) grać?
W cdaction zamieszczona została mini-recenzja darmowych MMO, w tym takze tibi. Najwazniejsze zdania zacytuje: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Na planecie Ziemia
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Secura
|
![]() No i co z tego że obraziły waszą kochaną gre??
pS; Zabpomniałeś dodać że tibia bez żadnych powodów jest bardzo populrna
tibia to gówno jeśli jesteś innego zdania ten filmik jest dla ciebie!http://13k.pl/-/sugestia.php Ostatnio edytowany przez Ujo - 27-08-2007 o 01:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jak ktośby chciał się zemścić to wystarczy wejść na ich forum i napisać, że cd action to gazeta. Efekt murowany ; )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() no wlasnie to sie nazywa chamstwo, gosciu jak podrosniesz troche, zrozumiesz ze tibia to czasojeb to mozesz przyjsc i sie wypowiadac, bo gdy zaczniesz grac tak jak ja, dla przyjemnosci nie z uzaleznienia to zrozumiesz ze tibia w twoim wieku to śmierć kliniczna mózgu
![]() |
![]() |
#5 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
@autor: tia, masz refleks, już było i chyba zostało skasowane, dodam tylko, że opis gry pojawił się w rubryce "W co (nie)grać"
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
zreszta mozna zobaczyc prawde o userach forum w tym temacie jezeli mowie cos przeciwko świętej Tibii to mam s*******ac, ssac, jebac swojego starego/matke i rozne takie (przyklad?, pierwszy wpis) btw do pierwszej odpowiedzi, czy ja gdzies napisalem ze ta gra mi sie nie podoba? ._. ja tylko wam chcialem przyblic opinie o tej grze w cdaction, jesli cie tym urazilem to cos jest nie tak.. i to chyba z tobą Ostatnio edytowany przez Kyrfal - 27-08-2007 o 02:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Szkoda tylko że w tibi niema stereo dźwięków
![]() ![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() OMfg...było dawno temu -.-
Szukaj ! |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
http://youtube.com/watch?v=QFIFe7tKMvg Chcialbys tak grac? albo tak http://youtube.com/watch?v=MJyRZGYaooo
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
2. Tak, to prawda 3. Jego zdanie, forum publiczne, ma prawo napisać co chce, i ty masz prawo komentowaćrly?!!... oficjalnie proszę uznawać mnie od dzisiaj za głuchego...
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
|
![]() A co mi kur** cda bedzie "dyktowac" "f co grac a f co nie grac"
![]() Ja nabluzgam na ich gazete na jakims forum (najlepiej ich, hłe hłe!) czego czytac a czego nie i napisze na I miejscu CDA bo nie dosc ze obrazaja to jeszcze dyktuja w co grac i hm.. no i gry z przed II wojny swiatowej daja do swojego gownianego pisma. Moje zdanie (jak to ktos up powiedzial) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
rzadko sie taki okaz jak ty trafia Ostatnio edytowany przez Kyrfal - 27-08-2007 o 18:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mahahahahaha, rozjebało mnie to, że tutaj w większości wypowiadają się dzieciuchy poniżej 15 roku życia... Jak chcecie pobluzgać, to zapraszam na ich forum i pojedziecie im eVuL textem...
@topic Tibia, to zuo, grałem w nią prawie 3 lata, ale jakiś czas temu skończyłem, a na forum siedzę (jak ktoś up napisał) dla przyjemności, bo lubię po naśmiewać się z nabów i trolów ;]
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() po pierwsze to wyluzujcie...ktoś coś napisał o tibi niepochlebnego w wy sie zachowujcie jak by kto wam rodzine obrażał, bez przesady poza tym fakt niezaprzeczalny że jeśli tibie porównać do lineage 2 albo wow to wypada bledziutko. Przynajmniej dla tych którzy widza w grze tylko grafike i nie mają czasu ani ochoty żeby sie wciągnąc a takimi ludźmi są recenzenci. Tibia ma klimat ma historie i ma to coś.
poza tym to recenzja jest stara jak świat a ten temat był z rok może nawet wiecej temu, i musze powiedzieć że nic sie nie zmieniło. Wtedy tez wypowiediało sie pełno zbuntowanych i poruszonych młodziaków [; nic nowego ps.wieszok nie mów że nie słyszałeś tych pięknych dźwieków? tibia ma genialne dźwięki, jak chce leci mi kazik innym razem słysze metalice a jeszcze kiedy indziej korna genialna sprawa
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
|
![]() @kyfral
czlowieku... do uzaleznienia mi baaardzo daleko brakuje zwlaszcza ze ostatnio moja gra polega na posiedzeniu 10 minut w dp pogadaniu z kumplami i wylaczeniu. wiec nie z tym do mnie, zwlaszcza ze wole sie pouczyc niz sleczyc przed monitorem nad kwadratami ![]() wkur**a mnie cda a ze jakos tak wyszlo napisalem, przyznaje sie bez bicia, glupi post. A i trollem nie jestem, a i epilepsja mi nie dolega.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |