|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dawno, dawno temu, widziałem film z zabijania skillującego 100+ knighta na dzikim monku i dwarfie soldierze gdzieś w motls. Mógłby mi ktoś podać dokładną drogę tam, albo jakąś inną dobrą miejscówkę z monkiem i drugim potworem, gdzie mógłbym potrenić? Zbliża się rok szkolny i nie będę mógł expić, takto chociaż potrenie
![]() Tylko nie piszcie, żebym sam poszukał, bo nie chcę się zgubić w motls ![]()
22:14 GM Faerwynn on Candia [2]: you'll end up in a prison, picking up soap for some bald guy ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Na Emeryturze
Imię: Knight-bloker
Profesja: Knight
Gildia: Lubie solo
Świat: Celesta
Poziom: 87
Skille: 81/80
Poziom mag.: 7
|
![]() A sam sobie szukaj.
Ja tego szukałem pare dni, i nie zmarnuje żeby mi się jakieś low lvle wp... to znaczy zajmowały mi monki.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
|
![]() Skorzystaj z Tibia Earth jest tam teraz mapa respewnu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Najbardziej zależy mi na drodze do monka na motls, ale tam na tibian earth nie ma mapy respawnu ![]() Location:Edron Hero Cave, Triangle Tower near Thais, Maze of Lost Souls, Deeper Dark Cathedral, Isle of the Kings. Na Edron syf typu dsy z monkiem są, triangle tower jest monk i geo, dc też dużo zbędnych potworów. Zostaje motls i isle of kings ![]()
22:14 GM Faerwynn on Candia [2]: you'll end up in a prison, picking up soap for some bald guy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2007
Lokacja: Tibia ? ^^
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Axer Infernal
Profesja: Knight
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
JEŻELI NIE CHCESZ POMÓC TO NAJLEPIEJ NIE PISZ TAKICH ODPOWIEDZI ![]() Zapraszam: Poradnik dla Niskich Lvl http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=146239 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() No to może lepszym rozwiązaniem będą slimy?? Napisz najlepiej jakie masz skille. Jeśli jestes jakimś pr0 gamerem ze skillami okolo 90+ i naprawde potrzebujesz monka to idz na triangle tower sądze ze z twojim skillem i zapewne lvlem okolo 50+ dostaniesz się tam bez problemu zabijajac witcha i dwarfa geomancera oraz dsy.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Sieradz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Spec Of Astera
Profesja: Druid
Gildia: A co Cie to? :P
Świat: Astera
Poziom: 50
Skille: 20/25
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Ja powiem tak.. Jak dla mnie monk ma za duuuuży hicior... Lepiej slimy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Triangle tower odpada bo jest tylko jeden a ja potrzebuje na shielda
![]() lvl 136, 94/92 skille ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2007
Lokacja: Premia ROx :)
Imię: Divine Cactus
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Premia 4ever
Świat: Premia
Poziom: 200
Skille: 113/85
Poziom mag.: 24
|
![]() @ 2 monki respią się nad potrójnym respem Hero na Edron http://tibia.pl/earth.php?x=33155&y=31622&z=14&q=98.83
Jest niestety możliwość , że ktoś ci ropnie Hero ale sam ocenisz jak duża ![]() |
![]() |
![]() |