|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2007
|
![]() Kim jest pan reklama?
Istnieją teorie że jest on psycholem, który wciąga nas coraz bardziej zaplątaną grę... Istnieją pogłoski ze jest on metalem i gra w world of warcraft: reklamuje skelp dla metali a raz widziałem coś z warcraftem w tytule... W każdym razie ma niezwykły refleks. W ciągu paru sekund potrafi kasować i przemieszczać swoje posty, a biorąc pod uwagę to że jest kilkaset tematów, musi być szybszy niż błyskawica! Podobno ma podpisaną umowę z cipsoftem i diabłem. Diabeł nie weźmie do piekłą Cipów, a cip-y dają mu unikatowe itemy (ma magic longsword i dragon scale legs-spójrzcie na jego sygnaturkę) Nie wiadomo czy team tibia.pl współpracuje z tym krwiożerczym psycholem... Miejmy nadzieję że nie,,, W takim razie musimy starać się go unikać. Nie odpisywać na jego prywatne wiadomości i starać się ignorowaćjego uśmiechniętą buźkę.... @ down! znowu na miejscu zdarzenia co nie panie reklamo? Jeszcze pokażę kto tu ma rację! EDIT: Muhahahahah! znikną! pokonałem go! Ostatnio edytowany przez Irwin546 - 13-09-2007 o 23:40. |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() A raz nawet reklamował te zue keyloggery!!! <666>
P.S. Nie bluzgajcie go za bardzo, chciał być śmieszny. @edit up Nie ty jeden! Myślisz, że czemu wszyscy uciekają do Irlandii? :< :< :< :< :< <--- to dla ciebie Michoss (nie mogłem sie powstrzymać).
To pisałem ja, Marcin bez 24. __________________ Ostatnio edytowany przez Marcin24 - 13-09-2007 o 23:52. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2007
|
![]() Q***a! znów się tam na dole uśmiecha! tak do ciebie mówiępanie reklamo! do ciebie!
Napiszę do adminów może go usuną za spam? To wszystko to prawda. Ma ktoś jeszcze jakieś informacje o panie reklama? :< ;< michoss wyklniesz mnie?! @ down: co jeszcze tam stoisz? usuwaj ten post ale już! 22:41- wielkie zwycięstwo. Pan reklama znikną... 22:44- znów się gapi.... Ostatnio edytowany przez Irwin546 - 13-09-2007 o 23:56. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cwany jest, kiedy się szuka go na liście użytkowników, to się pokazuje, że nie ma takiego użytkownika. <666>
@edit down A nie mówiłem?
To pisałem ja, Marcin bez 24. __________________ Ostatnio edytowany przez Marcin24 - 14-09-2007 o 00:03. |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2007
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2007
Lokacja: w domu xD
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Co cie to? ^.-
Profesja: Elder Druid
|
![]() Pan Reklama napisał do mnie pw. że jeżeli wygadam to mi da bana ale wygadam.
ON MA TAKOM SZTUCZKE I MORZE UKRASC KONTA!11!oneoneone a pw znajduje sie w moim środkowym podpisie x D |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() Pan Reklama
Użytkownik forum Tibia Data dołączenia: 07 07 2003 Domyślny Tibia __________________ Tak dlugo jest a kejloggery rozsyla.!!! zuy pan reklama zuy!!!
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2007
Lokacja: w domu xD
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Co cie to? ^.-
Profesja: Elder Druid
|
![]() haha pan reklama może podasz nam swój lvl?
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Pan reklama to nap...
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Co wy macie do mojego zioma? Ja z nim na gg gadam.
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Tak jest metalem i slucha linkin park
|