|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() Tutaj możecie zamieszczać nieskończone jeszcze prace. Pytać o sugestie i wydawać opinie na temat prac. Mile widziane również opinie o samym konkursie.
Zdravim Mr. Rabbit |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 09 2003
Stan: Na Emeryturze
|
![]() no coz, tego jeszcze nie bylo ;-) zobaczymy jak sie przyjmie, akurat talentu do tarcz nie mam, ale kto wie moze cos mazne, zycze zainteresowania konkursem, a co do uwag, jednoosobowa komisja jest ble, przyjmij jeszcze z 1 ,2 osoby które chocby miały mały ale wpływ na twoją decyzję
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wpływ w jakimś stopniu będą mieli wszyscy poprzez wygłąszanie opini o pracach w tym temacie. Natomiast co do powiększenia komisji to jest to bardzo prawdopodobne, ale jeżeli tak się stanie to dopiero w drugiej edycji. Chcę wiedzieć czy będzie zainteresowanie konkursem
![]() Co do przyszłych członków komisji nic nie mówię, bo na razie nic nie jest pewne. Mam na razie pomysł na drugiego sędziego, ale tak jak mówię może w drugiej edycji. Zdravim Mr. Rabbit |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
<edit> Zwracam honor. Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 21-10-2004 o 22:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Ej Nosfe.. Ten mieczyk to wypaśny. (choć deczko przykolorowy) Sam to wyskrobałes?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Imię: Dsquared
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 13
|
![]() Nie o to chodz Dr. Unkown. Przecztaj sobie gdzies chyba na moim temacie albo na wczesniejszym temacie rabbita o naszym sporze o wyglad tego miecza. Teraz poprwailem go tak jak mial wygladac wg Rabbita ( mam nadzieje ) i oddaje go do ponownej oceny
![]() ![]() ![]() P.S. Tak Khan, sam go narysowalem od poczatku do konca. Chcialem umiescic w swoim temacie ss'y jak go robilem ale to i tak by nie mialo sensu ![]()
Ostatnio edytowany przez Nosfe Draconis - 21-10-2004 o 20:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ładny, ładny ogień w stylu palącego się gazu, łososiowe ostrze(od rozgrzania jak mniemam),ale czy ogień jest magiczny w pełni, czy to tylko płonący pręt stalowy(ewentualnie inny metal)??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() O mieczy jest w odpowiednim temacie i tam prosiłbym się wypowiadać jako i ja zrobiłem. Bardzo proszę o koniec offtop'a i powrót do tematu.
@Dr.Unknown: o sędziowaniu w pierwszej edycji raczej nie ma mowy, ale może później ![]() ![]() ![]() Zdravim Mr. Rabbit |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tamten temat gdzieś zaginoł...Vecna Shield w drodze, trochę niedopracowany, ale głównie aby zmobilizować innych, a pozatym zawsze mam jeszcze 2 szanse
![]() ![]() AAA oto i onaaa!: Vecna Shield ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 22-10-2004 o 21:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ciekawe... skąd pomysł na oko? Dlaczego postanowiłeś taki znak na tarczy umieścić? Zazwyczaj na tarczach są Herby więc pewnie ten znak w jakimś stopniu ma Ciebie reprezentować. Mogę prosić o króciutki opis
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
-Miecz kasa(wiadomo ![]() -Oko Vecny(Kas mu wyłupił) -Dłoń Vecny(Odcioł mu Kas) Wszystkie powyrzesz są potężnymi artefaktami ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ![]() Nie widzę tematu "!!! Konkurs z nagrodą !!!" może ktoś wyjaśni jego zniknięcie?? Przeciez to był osobny temat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() po prostu automat ma ustawione na wyswietlanie tematow z ostatnich 2 dni~ na dole mozna zmienic i juz widac , nic nie znika ;-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
|
![]() No pomysł na konkurs bardzo dobry, sam ufundujesz nagrode to tez cos
![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hmmm...
Przepraszam bardzo za mój wybuch. (zachowałem się jak gówniarz i obiecuje, że to był przedostatni raz ![]() ![]() A co do tarczy Dr.Unknown'a. Jedna taka propozycja. Ten pasek po środku tarczy powinien być równolegle położony do jej górnej i dolnej krawędzi, znacznie lepiej by wtedy wyglądała ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Imię: Dsquared
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 13
|
![]() No to teraz moja tarcza. Nie jest moze ona moja najlepsza grafika ale to dlatego, ze lubie rysowac w wiekszej rozdzielczosci. prosze, oto ona:
UNHOLY SHIELD ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() No ładnie nosfe, lepsza od mojej