|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Od pewnego czasu zuwazylem ze gdy loguje sie na dana postac czasami wyskakuje okienko ze mam zabanowany adres IP na 30min.
jeden uzytkownik mi odpowiedzial: (w popszednim zle umieszczonym temacie) ,,To chyba jakiś problem z serwerami, na Emperze, Julerze i Tenebrze na przykład sporo osób ma ten sam problem (z tego co zauważyłem po pobieżnym przejrzeniu Technical Support Board)." Zgadzam sie z tym tylko jak trzeba naprawic ten blad. czy jest to problem przejsciowy ze jakis Bug. Nie jest to spowodowane zlym wpisyaniem hasla itp. Prosze o pomoc |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: Siemianowice
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: Jest :)
Świat: Morgana?
Poziom: 8
Skille: kto to?
|
![]() tez mam ten problem :/ z tego co obilo mi sie o uszy to jest to za uzywanie Mc makro itp... lool. ale nie mam pewnosci ze to przez to. podro
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() to na 100% nie ma nic do rzeczy
po 1. nie uzuwam tego typo progromow po 2. wiele osob ma ten problem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Z kąś!
Imię: Mayezon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Primal Hunters
Świat: Secura
Poziom: 20+
Skille: Trenuje
Poziom mag.: 3
|
![]() Odpowiedz na twój problem jest bardzo prosta a dokładniej chodzi o to że pewnie masz internet lokalny ze wspólnym ip z innymi ludzmi np z osiedla lub ewentualnie z miasta ( dokładnie chodzi o to że zarówno ty jak i kilkadziesiąt innych osób jest klientami danego dostawcy internetu i macie wszyscy taki sam adres ip ) jest na to jedno bardzo proste rozwiązanie otóż wystarczy że zadzwonisz do dostawcy internetu i powiesz "Proszę o przydzielenie własnego adresu ip" to jest dla nich mały problem ale niestety to jest ich obowiązek bo według prawa jeśli poprosisz muszą ci przydzielić prywatne ip
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Redaktor
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Z kąś!
Imię: Mayezon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Primal Hunters
Świat: Secura
Poziom: 20+
Skille: Trenuje
Poziom mag.: 3
|
![]() @up
właśnie to powiedziałem ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2005
|
![]() 3x zle wpisanie passow = IP blocked zadzwon do administratora sieci z prosba o zew. ip, a problem zniknie, ale to czy uzyskasz owe zew ip zalezy tylko od admina, np. u mnie nic z tego i zmieniam net'a, z tego powodu oraz kickow ; ]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzieki za odpowiedzi.
Problem w tym ze mam swoje PRYWATNE ZEWNETRZNE IP co prawda jestem w sieci osiedlowej ale to nie ma nic do rzeczy. wiec prawdopodobnie jest to jakis BUG tylko dlaczego maja to niektorzy a inni nie???.... |
![]() |
![]() |