|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Olsztyn
![]() |
![]() a co tu do sądenia. płaszczyzna na morzu gdzie jak twierdza ludzie dzieja sie paranoralne rzeczy ale to bujda taka jak to ze UFO istnieje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Ni mam zdania. Normalny kawałek ziemi i już.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() ja otatnio oglądałem Discovery i...... wiem dlaczego tam się niby statki gubią
![]() ponieważ jest tam pole eeeee... jakieśtam(nie pamiętam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() Ja jako ciekawostke podam ze dokladnie taki sam kawalek podloza(??)(polozenie geograficzne, wysokosc itp) lezy na jednej z planet ukladu sloneczego - wlasnie nie pamietam ktorej. Jak sobie przypomne to zedytuje. Ale ogolnie to po prostu tak jakby lustrzane odbicie - zdjecia z sond.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Ostrów Wlkp.
![]() |
![]() wieże w ufo boga i inne paranormalne sprawy ale trójkąt bermudzki?! joej ma racje tam jest olbżymie pole magnetyczne i sprzent lokalizacyjny wariuje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja bym byl za oboma tymi tezami... jakies silne pole magntyczne i wariuja kompasy, oraz to z metanem. Slyszalem, ze tam pod ziemia jest strasznie duzo nagromadzonego metanu (nie wiem jak
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Na trójkącie Bermudzkim następuję cos co mozna nazwać zakrzywieniem grawitacji.
Zdjęcia satelitarne tamtego regionu pokazują jaby tam woda była wklęsał. JESt to cos z grawitacją i to esjt głóny powód wielu neiwytłjmaczalnych zdarzeń. PS- po drugiej półkuli leży coś podobnego koło chin. Bodajze mówią na to diabelskie morze...
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() "Trójkąt Bermudzki" jest czworokątem. O polu magnetycznym słyszałem ,ale nie o wydobywającym się metanie...
- Kapitanie! Ma pan ognia?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: A poco to wam? Liczba postów: kto by liczył.
![]() |
![]() Bzdet, w nic nie wież, wyspa jak każda inna.
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
|
![]() Ja keidyś na discovery czy tam na national geographic oglądałem, że tam jakies gazy z ziemi sie wydobywają(chyba z wulkanów podwodnych czy jakos tak
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() P.S: Kiedy ktoś ostatnio coś słyszał o jakimś zaginięciu w tym rejonie ??
![]() |
![]() |
#16 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Owszem.
W czasie drugiej wojny światowej zaginęła eskadra lotnicza wojska USA. POtem nzaleziono wraki niedaleko od siebie. Często tam znikały statki, które prawdopodobnie w wyniku innej grawitacji szwankowały i sżły na dno ( razem z samolotami). A może tam też ejst ufo? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Cytuj:
Bo Ufo to nie kosmici tylko niezidentygfikowane obiekty latające! Czyli tam jest za dużo grawitacji tak? A weźcie wy! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
|
![]() Ja jestem za metanem [o ile dobrze pamiętam: kiedy następuje pęknięcie w pechowym miejscu pod statkiem i metan wydobywa się ze szczeliny powoduje zmiany gęstości wody i powietrza]
@Kajulec: a ty byś tam popłynął, widzą, że coś tam może być wyjątkowo niebezpiecznego? @Wieszok: podobno [powtarzam podobno] co rok gubi się tam 1-2 jachty, co żadną sensacją w porównaniu np. [wymyślone] do wypłynięcia stamtąd Tytanica. Nie opłaca się mediom nawet komentować takich wydarzeń, bo kogo obchodzi jakiś dwu-trzyosobowy jachcik? @down: co do twojego wujka: trzeba mieć pecha [albo szczęście, zależy od punktu widzenia =P], on akurat nie miał. ==Offtopic=== Ja tam w UFO jako kosmici porywający ludzi nie wierzę, ale spójrzcie w gwiazdy, zastanówcie się jak wielki jest wszechświat, ile może być planet takich jak ziemia lub innych zdatnych do rozwoju życia [hmm... milion? pół miliona? tysiąc chociażby?], i powiedzice z ręką na sercu, że istnienie innej rasy jest bez sensu. Ostatnio edytowany przez Hedroxx - 24-10-2004 o 20:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() UFO to (przynajmniej według mnie) unknown flying object czyli niezidentyfikowany objekt latający, a co do trójkąta bermudzkiego to mój wujek pływał tamtędy kilka razy i jakoś jeszcze żyje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |